Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BOSTON FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Boston flyplass med Auto Europe

  Med en leiebil fra Boston flyplass så kan du utforske byen Boston helt i ditt eget tempo. Boston ble grunnlagt i 1630, og hvis du vil lære deg om byens historie så kan du gå The Freedom Trail som guider besøkende til 16 historiske severdigheter på bare noen timer. Ønsker du å shoppe og spise god mat så kan for eksempel Newbury Street anbefales. Fra mai til oktober så kan du på søndager besøke livlige SoWa Open Market i South End som har alt fra grønnsaker til kunst og restauranter. Hvis man vil ta en tur utenfor city så er det en fin kjøretur til Cape Cod (110 km) og Martha´s Vineyard (150 km). Det er mange spennende destinasjoner både i Massachusetts og resten av USA som venter på deg! Auto Europe er spesialister på bilutleie i Boston, og vi kan tilby deg som kunde et stort utvalg av biler til priser som passer ditt reisebudsjett.

  Flyplass

  Boston Flyplass (BOS)
  Offisielt navn: Boston Logan International Airport
  Adresse: 1 Harborside Dr, Boston, MA 02128, USA
  Flyselskaper: Det er 41 flyselskaper som flyr til og fra BOS. Det er over 10 flyselskaper som flyr fra Norge.

  Terminaler

  Det er fire passasjerterminaler: A, B, C og E. Ankomst ligger i første etasje i hver terminal, og avgang i de øverste etasjene. Det er mulig å gå mellom terminalene, eller så kan man ta gratis shuttle-buss.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleierne finner du i Rental Car Center.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Det er ikke noen mangel på verken shoppingmuligheter eller spisesteder på Boston flyplass. Her har du ett stort utvalg av både amerikanske og internasjonale butikker, i tillegg til taxfree. Hvis du er sulten kan du velge mellom alt fra A la Carte menyer til amerikansk fast food. Dersom du ønsker å gå online før flyreisen så kan du koble deg til gratis wi-fi i alle terminalene. Har du tid til overs før flyet går? Flyplassen har et 9/11 minneområde som er vel verdt et besøk, og i terminalene A, B og C så finnes det lekeområder der barn kan more seg.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er en 5 km lang kjøretur inn til Boston city fra flyplassen. Ønsker du å ta offentlig transport så kan du velge mellom buss, t-bane og ferge. Logan Express går fra flyplassen til Braintree, Framingham, Woburn og Peabody. Back Bay Logan Express tar deg til Boston city. Silver Line SL1 er en gratisbuss som går til South Station der man enkelt kan ta seg til for eksempel Harvard University, MIT og Boston city. The Blue Line Subway (t-bane) tar deg til blant annet Boston city, Newton, Back Bay og Fenway Park. Det går ferge fra flyplassen til Quincy (7 dager i uken) og Hull (kun hverdager). Massport Route 66 Shuttle Bus tar deg fra flyplassen til havnen.

  Nyttige linker

  Flyplassens hjemmeside - Boston Lufthavn

  Leiebilsoversikt USA