Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I USA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - USA

  De forente stater er full av spennede storbyer og attraksjoner! Vi anbefaler på det sterkeste å reise med leiebil på din tur til USA. Det er ofte store avstander og med mindre du skal begrense oppholdet til storbyer som New York kan offentlig transport være svært tidkrevende. Under finner du vår guide over bilkategorier til leie i USA.

  Hvorfor leie en bil i økonomistørrelse i USA

  Økonomi LeiebilEn leiebil i økonomiklasse er det rimeligste valget i USA. Med disse små bilene har du lavt drivstoff forbruk og du parkerer enkelt og problemfritt i storbyer som Chicago og Los Angeles. Du har plass til en stor og to små kofferter i bagasjerommet og bilene passer fint for opptil 4 passasjerer på kortere turer.
  Populære biler i økonomiklasse i USA: Mitsubishi Mirage, Ford Fiesta, Chevy Aveo, Toyota Yaris, Fiat 500, Hyundai Accent og mane andre.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i USA

  Kompakt Leiebil En leiebil i kompakt klasse koster ikke veldig mye mer enn en leiebil i økonomiklasse. Dersom du velger en bil i denne kategorien nyter du fortsatt av fordelene ved lavt drivstoff forbruk og mye for pengene samtidig som du har større motor. Bilrne har typisk sett 4 dører og passer godt på dagsturer for opptil 4 passasjerer.
  Populære leiebiler i kompakt kategori i USA: Nissan Versa, Ford Focus og Hyundai Accent.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i USA

  Mellomstørrelse Leiebil Denne bilkategorien er den mest populære blant våre kunder i USA, og med god grunn. En bil i mellomstørrelse er perfekt for familieferier og grupper på opptil 5 personer. Husk å forhåndsbestille ekstra utstyr som GPS eller barneseter.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse i USA: : Kia Forte, Toyota Corolla, Dodge Avenger, Toyota RAV, Jeep Patriot, Chevy Cruze og mange andre.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i USA

  Familiestørrelse LeiebilSom navnet tilsier er denne bilen populær blant familier. Bilene er store og romslige og dere vil ha plass til alt av bagasje. En leiebil i familiestørrelse har romslig beinplass til alle, inkludert foran baksetet. Den ekstra plassen i forhold til det du kan forvente med en leiebil i mellomstørrelse er en stor fordel på lengre bilturer.
  Populære leiebiler i familiestørrelse i USA: : Buick Verano, Nissan Altima, Chevrolet Impala, Volkswagen Jetta, Chrysler 200, Ford Fusion US Model, Dodge Grand Caravan, Toyota Camry, Hyundai Santa Fe, Ford Mustang and other top cars.

  Hvorfor leie en luksusbil i USA

  Luksus LeiebilGi ferien det lille ekstra med en luksusbil i USA! Kjør drømmebilen og nyt uovertrufne kjøreegenskaper og vakkert design. Ta en kikk på modellene vi tilbyr og ring oss gjerne dersom du har spørsmål. I denne kategorien garanterer vi merke og modell.
  Populære luksusbiler til leie i USA: MFord Taurus, Chevy Impala, Lincoln MKS, Cadillac XTS, Buick Regal, Ford Expedition, Chevrolet Suburban, Dodge Challenger Coupe, Mercedes GLE og mange andre.

  Hvorfor leie en SUV i USA

  SUV leie En SUV garanterer stabilitet og sikkerhet i tillegg til god plass og komfort på lengre kjøreturer. Book en SUV til din leieavtale i USA dersom dere skal ha en aktiv ferie, dersom dere er 5 personer eller dersom dere har ekstra bagasje for maksimal komfort og plass.
  Populære SUVer til leie i USA: Nissan Rogue, Ford Escape, Toyota RAV, Jeep Patriot, Hyundai Santa Fe, GMC Terrain og andre.

  Hvorfor leie en van i USA

  Van leieLeiebiler i kategorien Van er svært populære blandt våre kunder somreiser i en større gruppe. Enten du reiser med venner, familie eller på forretningsreise er en leiebil i Van kategori en sikker måte å sørge for at gruppen holder seg samlet og at dere får med dere alt av bagasje! Det er lurt å booke tidlig for å sikre seg en leiebil i kategorien Van.
  Populære leiebiler i kategorien van til leie i USA: Nissan Quest, Dodge Caravan, Kia Sedona, Ford Transit og andre.
  Ring vår reservasjonsavdeling dersom du fortsatt har ubesvarte spørsmål, vi hjelper med glede! Dersom du har funnet den bilkategorien som vil passe din reise best kan du bestille den i vårt søkeskjema. God tur!