Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  FLÅTEGUIDE FOR LEIEBILER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Auto Europe Flåteguide

  Auto Europe tilbyr sine kunder et bredt utvalg av billige leiebiler av høy kvalitet på over 24 000 stasjoner i 180 land verden over. Dersom du er usikker på hvilken leiebil som vil passe best for dine behov kan du ta en titt på vår oversikt over bilkategorier. Du kan enkelt booke din leiebil via vår nettside eller ta kontakt med oss per telefon 7 dager i uken. Hvis du har spørsmål vedrørende kategoriene beskrevet på nettsiden hjelper vi deg gjerne med å velge riktig bil til dine behov.

  Et av våre spesialfelt er enveisreiser (når en leiebil returneres på et annet sted enn den ble hentet). Vi har også spesialkjøretøy. Auto Europe har også en garanti for beste pris - dersom du finner en leiebil med de sammere spesifikasjonene til lavere pris slår vi prisen for deg!

  Flåteguide over leiebiler tilgjengelig i hvert land

  Australia Belgia Bosnia Herzegovina
  Brasil Bulgaria Canada
  Costa Rica Danmark De forente arabiske emirater
  Estland Finland Frankrike
  Guadeloupe Hellas Irland
  Island Israel Italia
  Kroatia Kypros Latvia
  Litauen Luxembourg Malta
  Marokko Martinique Montenegro
  Namibia Nederland New Zealand
  Nord-Irland Norge Østerrike
  Polen Portugal Romania
  Serbia Slovakia Slovenia
  Sør-Afrika Spania Storbritannia
  Sveits Sverige Thailand
  Tsjekkia Tyrkia Tyskland
  Ungarn USA

  Auto Europe Flåteguide

  Mini leiebil

  Kategorien Mini dannes av de minste bilene i flåten. Disse små og drivstoffeffektive bilene er perfekte for småturer med lite bagasje. Les mer her.

   Økonomi leiebil

  Leiebiler i kategorien Økonomi er små og smidige og har bagasjeplass for opptil to på reise. Disse bilene er et godt valg for to eller tre personer på korte turer. Les mer her.

  Kompakt leiebil

  Kategorien Kompakt er den perfekte mellomtingen, en liten bil med noe kraftigere motor enn de foregående. En godt alternativ for tre personer også på lengre dagsturer. Les mer her.

  Mellomstørrelse leiebil

  Familier eller grupper på opptil 4 personer vil ha god nytte av plassen en leiebil i Mellomstørrelse har å tilby. Perfekt for lengre kjøreturer. Les mer her.

  Familiestørrelse leiebil

  Leiebiler i Familiestørrelse er perfekt for familier som vil ha en stor, rommelig og moderne utstyrt bil som er komfortabel over lengre avstander og på bilferier. Les mer her.

  Luksus leiebil

  Luksus leiebil er kategorien der drømmer blir til virkelighet. Når du booker en luksus leiebil med Auto Europe garanterer vi merke og modell. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller les mer her.

  SUV leiebil

  Å leie en SUV er det beste valget dersom du trenger ekstra plass eller dersom du skal på sportsferie eller kjøre til fjells. De er spesielt praktiske dersom du skal på skiferie til vinterstid. Les mer her.

   Van Rental

  En Van er et svært godt alternativ for deg som skal på reise med en større gruppe. Med en van holder du gruppen samlet samtidig som du får plass til alt av bagasje. Les mer her.

  Cabriolet leiebil

  En cabriolet vil alltid gi sommerferien det lille ekstra og gjøre bilkjøringen til en opplevelse i seg selv. Du finner modeller med opptil 5 seter i denne kategorien. Les mer her.

  *BILKATEGORIER

  Hvis du booker leiebil med Auto Europe vil vi kunne bekrefte kategori, og ikke en bestemt modell. Ettersom Auto Europe er en megler mottar vi informasjon om bilkategorier og hvilke modeller som hører til i hver kategori fra våre leverandører; av denne grunnen hender det at du finner samme modell i en kategori hos en utleier og kategorisert som noe annet hos en annen. For eksempel kan en Fiat 500L være kategorisert som en mini hos en utleier og som kompakt hos en annen. Forskjellene avhenger av utleier og avhentingssted.