Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I SVEITS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Sveits

  Sveits er et naturskjønt land med en spennende mikset kulturarv. Tyskland, Frankrike, Italia, Østerrike og Lichtenstein har alle vært med på å forme Sveits kultur. Sveits er hjem til det nest største FN kontoret og et pulserende forretningssentrum. Auto Europe har samarbeid med lokale og internasjonale utleiere for å sørge for et stort utvalg av leiebiler for ethvert behov.

  Hvorfor leie en Mini i Sveits

  Mini leiebilHvis du planlegger en reise til en av de vakre storbyene Zurich eller Geneve anbefaler vi en leiebil i mini kategori. Med en mini er det lett å finne parkeringsplass og navigere travle storbygater. Bilene passer godt på korte turer for en til tre personer med lite bagasje og for reisende med trangt budsjett.
  Populære leiebiler i minikategori: Skoda Citigo, VW Up, Fiat 500, Ford Fiesta, Ford KA, Mini Cooper og mye mer.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse Sveits

  Økonomi LeiebilHvis dere er opptil fire personer på tur og dere trenger litt mer bagasjeplass en en mini kan tilby foreslår vi leie av en bil i økonomiklasse. Bilene er mer komfortable enn en mini og ikke mye dyrere å leie, i tillegg er drivstoff forbruket lavt i forhold til større biler.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: VW Polo, Audi A1, Opel Corsa, Seat Ibiza, Mini Cooper og mye mer.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil Sveits

  Kompakt LeiebilHvis du trenger en større bil, anbefaler vi deg å vurdere våre biler i kompakt klasse. Med seteplasser til opptil fem passasjerer og plass til tre bager i forskjellige størrelse er disse bilene et godt valg for en liten familie eller dersom du bare ønsker litt mer beinplass. Passer for byferier og dagsturer.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Skoda Rapid, VW Golf, Audi A1, Skoda Fabia, Ford Focus, Volvo V40, Fiat Tipo, Opel Astra, Peugeot 308, Seat Leon, Alfa Romeo og mye mer.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Sveits

  Mellomstørrelse LeiebilDersom du skal på bilferie som en familie på fire eller fem er en bil i mellomstørrelse det perfekte valget. Det er god beinplass til alle passasjerer og lagringsplass for to store og en liten bag. Bilene er iddeelle for å kjøre lengre strekk og du får mye for pengene.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: VW Golf, Skoda Octavia, BMW 2 Series, Citroen C4 Picasso, Ford C-Max, Renault Scenic, VW Touran, Renault Captur, Opel Zafira, Ford S-Max, Audi A3, Ford Mondeo og mye mer.

  Hvorfor leie en bil i Familiestørrelse i Sveits

  Familiestørrelse LeiebilSveits er det perfekte landet for en bilferie med hele familien, Dersom du vil være sikker på at det er nok plass til at alle reiser komfortabelt og dere får plass til alt av bagasje er en leiebil i familieklasse et godt valg. Biler i familiestørrelse kommer med førsteklasses utstyr og masse plass. Bilene føles stabile, romslige og sikre og er et svært populært valg blandt reisende i Sveits.
  Popular Familiestørrelse Leiebil Models: Audi A3, VW Passat, Renault Grand Scenic, Mercedes B Class, Peugeot 508, Opel Insignia og mye mer.

  Hvorfor leie en Luksusbil i Sveits

  Luksus LeiebilDersom du vil gjøre det perfekte førsteinntrykket, eller du bare vil ha den ekstreme kjøregleden som bare kommer ved å kjøre en bil med helt uovertrufne kjøreegenskaper anbefaler vi å leie en luksusbil i Sveits. Luksusbiluteie er populært i Sveits og vi anbefaler å booke tidlig så du ikke blir skuffet.
  Populære luksusbiler til leie: VW Sharan, Audi A4 Avant, Audi A6, BMW 4 Series, BMW 5 Series, Mercedes V Class, Mercedes E Class, BMW 7 Series og mye mer.

  Hvorfor leie en Cabriolet i Sveits

  Cabriolet Leiebil Å kjøre gjennom Sveits naturskjønne i en cabriolet er en opplevelse for livet. Besøk nasjonalparker og kjenn på frihetsfølelsen. Bilene kommer med sitteplasser for opptil fem passasjerer. Ring oss gjerne for hjelp og dersom du har spørsmål.
  Populære cabrioleter til leie: Mini Cooper Cabrio, Porsche 911 Carrera Cabrio og mye mer.

  Hvorfor leie en SUV i Sveits

  SUV LeiebilSveits er kjent for sitt vakre og dramatiske fjellandskap og er et populært ferievalg når målet er fjellturer eller skisport. På slike turer er en SUV det perfekte valget for å ta seg opp i fjellene med flere passasjerer og mye utstyr. Som du sikkert kan forestille deg er leiebiler i SUV kategori populære i Sveits så det er lurt å booke tidlig.
  Populære biler i kategorien SUV: Jeep Renegade, Opel Mokka, Jeep Compass, VW Tiguan, Renault Kadjar, Skoda Kobiaq, Nissan Juke, Kia Sportage, Volvo V60, Nissan X-Trail, Mercedes GLC, Audi Q5 og mye mer.

  Hvorfor leie en van i Sveits

  Van LeiebilDersom dere er flere på reise kan det være lurt å leie en Van. En van passer godt for grupper på mer enn 5 passasjerer og er ofte billigere enn å leie to mindre leiebiler. For skiferier og bilferier er en Van i Sveits det perfekte valget.
  Populære leiebiler i kategorien van: VW Transporter, VW Sharan, Renault Traffic, VW Caravelle, VW T6, Mercedes Vito og mye mer.
   
  Etter at du har lest gjennom vår liste over tilgjengelige leiebiler i Sveits er det på tide å booke din leiebil til reisen. Dersom du fortsatt er i tvil er vi tilgjengelige på telefon for å hjelpe. God tur!