Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ORLANDO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Orlando - Beste priser med Auto Europe

  Orlando blir ofte omtalt som verdens fornøyelsesparkhovedstad, og er en utrolig populær turistdestinasjon. Her hører Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort og SeaWorld Orlando og mange andre velkjente turistattraksjoner til. I tillegg til fornøyelsesparken, er Orlando det perfekte utgangspunktet til å reise til andre byer og strender i nærheten, takket være den sentrale plasseringen midt i Florida. Med en leiebil i Orlando kan du få gjort alt i en utrolig tur.

  Auto Europe har over 60 års erfaring med å tilby kunder bilutleie av høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy tilgjengelig til å leies i USA og verden over, fra økonomi-klasse til minibusser. Vi yter vårt beste for å overgå dine forventninger med å tilby garantert laveste priser, sammen med den beste servicen. Vi tilbyr også et spekter av praktiske lokasjoner, inkludert på Orlando internasjonale flyplass og Orlando sentrum.

  Hvordan er trafikken i Orlando?

  USA har et høyst effektivt nettverk med offentlige veier på mer enn 6 millioner kilometer, som er for det meste godt vedlikeholdt. Det tar bare 22 minutt å kjøre fra flyplassen til sentrum med S Semoran Blvd og FL-408 W. De som kjører sørover mot Miami kan følge Florida’s Turnpike til SW 4th Ave og nyte den vakre reiseruten.

  Som de fleste andre storbyer, opplever Orlando ofte kork i rushtiden, vanligvis etter kl 7 og etter kl 16. Det er noen nyttige trafikkresurser tilgjengelig for reisende, for eksempel apper, og gratis trafikkassistanse ved å ringe 511, som tilbys av Florida Department of Transportation. For mer informasjon, se gjerne på vår nettside om å kjøre i USA. Bilutleie i Orlando er enkelt når du bestiller med Auto Europe.

  Hvor kan jeg parkere leiebilen min i Orlando?

  Det er lett å parkere din leiebil i Orlando, takket være mange gunstige, trygge, tilgjengelige og rene parkeringsplasser i hele byen. Det er mange parkeringsgarasjer, samt parkeringsplasser på overflaten og gateparkering nær de fleste attraksjoner. I Orlando sentrum er det 11 parkeringsgarasjer eller -plasser som har åpent 24 timer i døgnet eller mellom kl 5:30 og kl 23 i ukedager, avhengig av eieren. Timepris kan variere mellom $2 og $15. Parkometre på gaten koster $1 i timen.

  Flyplasser i Orlando

  Orlando internasjonale flyplass ligger 10 km sørøst for Orlando. Det er den nest travleste flyplassen i Florida, og nummer tretten i USA. Denne flyplassen er fullt utstyrt og har to terminaler som kan håndtere mer enn 40 millioner passasjerer hvert år. Flyplasskoden MCO står for dets tidligere navn, McCoy Air Force Base, men noen kaller det på humoristisk vis “Mickey's Corporate Office”, på grunn av nærheten til Walt Disney World.

  Orlando har dessuten en sekundær flyplass, Sanford International Airport, 30 minutt unna sentrum.

  Orlando International Airport (MCO)
  Adresse: 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827
  Nettside: orlandoairports.net
  Telefon: (407) 825-2001

  Sanford Orlando International Airport (SFB)
  Adresse: 1200 Red Cleveland Blvd, Sanford, FL 32773
  Nettside: flysfb.com/
  Telefon: (407) 585-4000

  Hva å gjøre i Orlando

  Orlando er utvilsomt kjent for å være et barneparadis, enten for unge barn, eller voksne med et indre barn. Det er ingen mangel på moro her med Walt Disney World, vannparker og steder som the Magic Kingdom og Epcot, og Universal Orlando, som består av Universal Studios og Islands of Adventure. For ikke å glemme alle de utrolige strendene, stilige restaurantene og nattklubbene. Ta en kikk på våre anbefalinger nedenfor for de beste tingene å se og gjøre i Orlando:

  Walt Disney World

  Kanskje den mest etterspurte feriedestinasjonen for barn, Walt Disney World, er et stort anlegg med fire temaparker: Epcot, Magic Kingdom Park, Disney’s Animal Kingdom Park og Disney’s Hollywood Studios. Du kan i tillegg besøke to badeland, Disney’s Blizzard Beach og Disney’s Typhoon Lagoon. Møt alle dine favorittkarakterer fra Disney, spis de deiligste og mest kreative måltider, opplev dyr på nært hold, magiske attraksjoner og butikker spredd ut over 120 kvadratkilometer. Husk å booke overnatting i et av de mer enn 20 tilknyttede hotellene.

  Universal Orlando

  Det ble grunnlagt på 90-tallet, og har siden det hatt et stadig voksende utvalg av attraksjoner og spenning! Universal Orlando består av Volcano Bay Water Park og har to temaparker, Universal Studios Florida og Islands of Adventure. Det er også et anlegg for underholdning på kveldstid, nemlig Universal City Walk Orlando. Besøkende kan booke inngangsbillett og pakketilbud på internett. Det kan også være lurt å bruke et av de fem Loews-hotellene i nærheten.

  Orlando Eye

  Hvorfor ikke se byen fra et annet perspektiv? Orlando Eye er et 120 meter høyt pariserhjul som tilbyr en av de mest spektakulære utsiktene over Orlando. Selv om den først åpnet i 2015 er den allerede populær blant besøkende. Vår anbefaling er å bestille billett online, så sparer du 10%. Du kan gå forbi køen og nyte den storslåtte utsikten fra kl 10 til kl 22, og på lørdager frem til midnatt.

  Orlando Science Center

  Dette vitenskapssenteret i toppklasse er en flott måte å kombinere moro og kunnskap. Med mer enn 500.000 årlige besøkere er dette en av de mindre kjente attraksjonene i Orlando, selv om det er et fantastisk sted å besøke. Her kan du lære om vitenskap og den siste teknologien gjennom interaktive aktiviteter. Det er flere utstillinger på samme sted, fra 3D-filmer, modeller av Floridas økosystem, dinosaurer og solsystemet.

  Harry P Leu Gardens

  Turister som ser etter et avbrekk fra fornøyelsesparker og spenning kan søke tilflukt i denne utrolige 200.000 kvadratmeter store botaniske hagen nært Rowena-innsjøen. Disse semi-tropiske og tropiske hagene inkluderer roser, 200 år gamle eiker, insektsutstillinger, kameliaskoger og til og med sommerfuglhager! Planlegg minst tre timer her og husk å ta med kamera - og mye solkrem!

  Beste tips til dagsturer rundt Orlando

  Bare noen få timer fra Orlando kan turister besøke andre populære destinasjoner, bade i solen og sanden, tilbringe tid i et av de mange kasinoene, surfe og svømme i den klare sjøen, og nyte en av de beste shoppingopplevelsene i verden. Det er så mange nydelige steder å se med din leiebil i Orlando! Men vi har valgt ut tre av våre beste anbefalinger for deg.

  Jacksonville

  Bare 23 mil nord for Orlando ligger Jacksonville, “elvebyen ved havet”, den største byen i Florida. Her møter elven St. John’s Atlanterhavet og den naturlige skjønnheten skuffer ikke. Det er også et viktig regionalt forretningssentrum, med mange underholdningsmuligheter, som museer, kjøpesentre, golfbaner og flotte strender. Det er faktisk mer enn tre mil med lite befolket strand, som garantert vil gjøre turen verdt det.

  Daytona Beach

  Det gode være året rundt og nærheten til Orlando gjør Daytona Beach til en perfekt dagstur. Husk å ta med solkrem, for her vil du nyte solen på stranden, utøve ulike vann- og motorsporter, og spise nydelig sjømat på en restaurant langs bredden. Du kan også utnytte shoppingmulighetene, det spennende utelivet og de mangfoldige kulturelle begivenhetene rundt om i byen.

  Miami

  Denne cubansk-pregede byen i sørøstlige Florida er verdenskjent for sine glamorøse nabolag, dyre handlegater og sandstrender. Miami er en av de mest populære destinasjonene i USA av en grunn! Det er enkelt å ha det gøy med å utforske sigarbutikkene i Calle Ocho i Little Havana, utøve vannsport nær havnen, beundre fargerike art deco-bygninger eller danse i de trendy nattklubbene. Fra Orlando er det bare 3 timer og 30 minutts kjøretur til dette fantastiske stedet.

  Geografisk informasjon og historie

  Ved å se på et kart over Orlando er det lett å se at regionen for det meste består av flat våtmark med mange innsjøer og svamper. Den største er Lake Apopka på 122 km2. På grunn av det våte terrenget er Orlando og omegn, som huser rundt 2,4 millioner innbyggere utsatt for synkehull. Likevel flokker mer enn 68 millioner turister til Orlando hvert år, tiltrukket av det supre været og de mange attraksjonene. Den høyeste snittemperaturen, 28°C får man i juli, samtidig som med det høyeste nedbøren. Den laveste temperaturen er i januar med 15°C, og måneden med mest solskinn er juni, da snittet er 11 timer per dag.

  Orlando har også en rik historie som går tilbake til 1838, da den amerikanske hæren bygget en festning i dette området for å huse og beskytte bosetterne. Et lite samfunn, kjent som Jernigan vokste fram rundt festningen de neste årene. Orlando ble i 1875 inkorporert med sine 85 innbyggere. Fra da til 1895 ble Orlando Floridas knutepunkt for sitrusindustrien, en periode kjent som den den gylne æraen. Nå er Orlando det 24. største metropolområdet i landet. Det er også betraktet som et turistmekka og er globalt ledende innen innovasjon med nyskapende næringer.

  Hvordan komme seg rundt i Orlando

  I tillegg til flyplassene er det flere offentlige transportmidler som hjelper deg å komme deg rundt i Orlando og omegn, eller til det angitte kontoret for å leie bil med Auto Europe i Orlando.

  Jernbane

  The Central Florida Rail Corridor (CFRC), betjener hele Orlando-området. Togpassasjerer kan også bruke Amtrak sitt intercity-nettverk fra Orlando Amtrak Station sør for sentrum. Det er for eksempel mulig å nå andre destinasjoner som Miami og New York. Dessuten kan man bruke SunRail, et lokalt jernbanesystem mellom Orlando og Debrary. En enkeltbillett koster $2, tur/retur koster $3,75, og en ukesbillett koster $17.

  Buss

  Orlando har også LYNX, en busstjeneste som tilbyr lokale reiser i Orange, Seminole, Osceola, Pol og Volusia. En enkeltbillett koster $2 og en ukesbillett koster $8. Greyhound Lines tilbyr utenbys reiser fra Orlando Station som er i sentrum, til mange steder rundt om i USA. I tillegg er det en gratis bussrute i sentrum, som kjøres av LYMMO, og gir turister en oversikt over attraksjoner i sentrum.

  Taxi

  Når man befinner seg i sentrum kan man som oftest praie en drosje. Noen av de mer prominente navnene er Mears Transportation, Star Taxi og United Taxi. Taxier er også lett tilgjengelig i og rundt Amway Center, Orlando Convention Center og store fornøyelsesparker og flyplasser. En taxitur fra for eksempel Orlando internasjonale flyplass til sentrum koster rundt $20-30. Dessuten er det flere shuttletjenester man kan organisere hver dag.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Orlando

  Tilbake til toppen