Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PHOENIX

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Phoenix med Auto Europe

  Auto Europe kan tilby deg din perfekte leiebil i Phoenix. Vi har over 50 år med erfaring og kunnskap, i tillegg til et hjelpsomt team som står klare til å hjelpe deg. Vi samarbeider med mange utleiere, så våre priser er de mest konkurransedyktige i bransjen. Vi kan skreddersy din leie slik at du kan hente din leiebil der det passer deg, enten ved flyplassen eller i city.

  Trafikk og parkering

  Å kjøre leiebil i Phoenix er den beste måten å ta seg rundt på, for da du kan utforske byen i ditt eget tempo. Det gir deg også muligheten til å utforske de vakre områdene rundt city hvis du skulle ønske det. Phoenix har mye å by på, og er en av de tryggeste byene i USA å kjøre i. Byen er ganske flat, og har et moderne og enkelt veisystem. Besøk vår side med trafikkregler i USA for mer informasjon.

  Som i mange andre store byer er det mye trafikk under rush-tiden (mellom 07:00-09:00 og 16:00-18:00). Hvis du skal ut å kjøre i denne tidsperioden anbefaler vi at du beregner ekstra tid.

  Parkering

  Det er ca. 2300 parkeringsautomater i city, Capitol og i Phoenix College området som drives av City of Phoenix. Parkeringsautomatene gjelder fra 08:00 - 17:00 mandag til fredag. Man trenger ikke å betale under helgen. Parkeringsavgiften kan som oftest betales med kort.

  Geografisk Informasjon

  Omringet av innsjøer og fjell, Phoenix ligger i Salt River Valley i sentrale Arizona, 340.5 meter over havet. Det er et varmt klima med gjennomsnittstemperatur på 19.5 grader om vinteren, og 41,1 grader om sommeren. Phoenix er en ørkenby, med ganske lav luftfuktighet. Men siden det regner mellom 7,6cm til 38cm årlig, så er Phoenix grønnere enn mange andre ørkenbyer. Phoenix er en av de stedene i USA med flest soldager i året, hele 325 dager i året med herlig solskinn. For mer informasjon angående denne spektakulære ørkenby, klikk deg in på Phoenix sin turistinformsjonside linket nederst på siden.

  Flyplass

  Noen få kilometer fra sentrum ligger Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX). Mer enn 20 flyselskaper flyr hit, noe som skaper konkurransedyktige flybillettpriser i USA.

  Phoenix Sky Habor International Airport er også en av USAs travleste flyplasser, men samtidig også en av de mest besøkervennlige. Det er gratis WiFi i alle terminaler, og tre husdyrs områder for reisende med firbente venner.

  Phoenix Sky Harbor International Airport - PHX
  Hjemmeside: www.skyharbor.com
  Telefon: 602-273-3300

  Offentlig Transport

  Trikk

  Den mest moderne trikken i USA finner du i Phoenix. Linjene er ikke veldig utbredt, men passer perfekt for å ta seg rundt sentrum, og den stopper også på Sky Harbor International Airport. Trikkene går fra tidlig morgen til sen kveld.

  Lokal buss

  Disse bussene brukes mest av lokale innbyggere. Kart og tidtabeller finner du på Valley Metro hvis du ønsker mer informasjon.

  Buss

  Amtrak Thruway bussene kobler sammen Phoenix Sky Harbor International Airport med Flagstaff, Arizona med linjene Los Angeles-Chicago Southwest Chief. Greyhound bussene stopper i Phoenix på 24th Street, som ligger nærme Sky Harbor International Airport.

  Taxi

  Det finnes et flertall taxiselskaper å velge mellom i Phoenix, for eksempel AAA Yellow Cab, Discount Cab og VIP Taxi. Når du er i sentrum kan du vinke deg til en "pedicab", en sykkeltaxi.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Phoenix