Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PHILADELPHIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Philadelphia med Auto Europe

  Med en leiebil i Philadelphia kan du utforske den populære byen som ligger på den amerikanske østkysten, ikke langt fra New York og Washington. Pennsylvanias hovedstad er fødselstedet til den amerikanske revolusjonen, og byen kan tilby sine besøkende mange historiske severdigheter. Ta en tur til Independence Hall eller til en de mange museene. Visste du at Philadelphia er den byen i USA med mest kunst tilgjengelig for befolkningen? Den musikkinteresserte kan nyte av mye bra live-musikk, spesielt innen stilene soul og funk. Er du en sjokoladeelsker? Ta en tur til Hersey Park som ligger to timer fra Philadelphia. Auto Europe er en av de ledende leiebilsmeglerne og samarbeider med både lokale og internasjonale utleiere i 150 land, og USA er en av disse. Kjør langs de amerikanske veiene i en kabriolet, i en bobil eller kanskje på en motorsykkel? Bruk vår søkemotor i dag og finn den bilen som skal ta deg rundt Philadelphia.

  Trafikk

  Veiene I-95 og I-76 går gjennom Philadelphia. Hvis du blir stoppet av politiet i USA så er det viktig å huske på å holde seg rolig og bli sittende i bilen til du får videre beskjed.

  Parkering

  Hvis du skal stå en kortere tid, som en time eller to, så kan gateparkering være et bra alternativ. Det kan lønne seg å parkere i et parkeringshus hvis du skal stå under en lengre periode. Det er også større parkeringsområder i byen, og noen hotell har egne parkeringer for sine gjester. Det kan være letter å finne ledig parkeringsplass utenfor city. Uansett hvor du velger å parkere så bør du ikke la verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Philadelphia er den nest største byen på den amerikanske østkysten. Schuylkill-elven renner gjennom byen mens den noe større elven Delaware renner langs med og grenser mot staten New Jersey. Byen har varme somre med noe nedbør, og milde vintre der det kan komme litt snø. Philadelphia ligger 5 timer bak Norge. Auto Europe er eksperter på bilutleie i Philadelphia, og hvis du booker en bil hos oss så kan du ikke bare utforske Pennsylvanias byer men også ta deg til andre amerikanske destinasjoner som New York (151 km), Baltimore (164 km) og Washington (224 km).

  Flyplass

  Philadelphia Flyplass
  Ligger 17 km fra Philadelphia.
  Hjemmeside: www.phl.org
  Telefon: +1 215 937 6755

  Atlantic City flyplass
  Ligger 87 km fra Philadelphia.
  Hjemmeside: www.sjta.com/sjta/
  Telefon: +1 609 645 7895

  Offentlig transport

  Southeastern Pennsylvania Transportation Authorities er Philadelphias offentlige transportselskap. Man kan blant annet kjøpe et rimelig dagspass.

  Buss
  SEPTA bussene tar deg rundt sentrale Philadelphia og det finnes rundt 70 busslinjer. Det finnes langdistansebusselskaper, for eksempel Greyhound, som tar deg til et antall større amerikanske byer.

  Båt/ Ferge
  RiverLink Ferry går mellom Camden og Philadelphia. Det er mulig å ta sightseeingturer langs flotte Delaware river, og mange store cruisebåter går fra Philadelphia.

  T-bane
  Det er to t-banelinjer; Market-Frankford Line som går øst-vest og Broad Street Line som går nord-sør.

  Tog
  Amtrak, SEPTA, PATCO og NJ Transit tar deg til og fra Philadelphia til et stort antall byer.

  Trikk
  Man kan ta trikk rundt sentrum og til Philadelphias forsteder.

  Taxi
  Man kan enkelt vinke til seg en taxi i Philadelphia. Spesielt i sentrum så er det et stort antall taxier.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Philadelphia Flyplass

  Turistinformasjon Philadelphia