Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I SAN FRANCISCO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Gratis avbestilling inntil 48 timer før henting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Tilgjengelig 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i San Francisco til beste pris med Auto Europe

  Om du planlegger en tur til California så bør du kontakte Auto Europe. Med en leiebil i San Fransisco så kan du komfortabelt reise rundt denne herlige byen og til andre amerikanske stater. Nærhet til natur, liberal kultur, berømte severdigheter og rik historie gjør denne byen til en ypperlig feriedestinasjon for både familier, kjærestepar og vennegjengen. San Francisco består av mange unike bydeler som hver enkelt har sitt egne særpreg og sjarm, alt fra kjærlighetsfulle Castro til energiske Chinatown. Hvis du ønsker en smidig og ukomplisert leiebilsopplevelse, en prisvinnende kundeservice og et stort utvalg av biler så bør du ta kontakt med Auto Europe i dag. Vi har over 60 år med erfaring fra bransjen og et godt samarbeid med bilutleiere over hele verden. Så hva venter du på? Kontakt oss i dag, vi har prisene du leter etter.

  Trafikk

  Det er noen ting som kan være bra å tenke på når du skal kjøre i San Francisco. Det er en del enveiskjørte gater og bratte bakker så det kan være lurt å planlegge turen. Husk å se opp for trikkene i byen! Det kan være en del trafikk ved broene som går over vannet til byen. Veiene 101, 80 og 280 tar deg inn og ut av San Francisco. Du kan enkelt ta kjøreturer til andre spennende byer. Det er 615 km til Los Angeles, 910 km til Las Vegas, 807 km til San Diego, 1300 km til Seattle og 1200 km til Phoenix.

  Parkering

  Man må vanligvis betale for gateparkering mandag til lørdag mellom 09:00-18:00. De fleste steder har en 2 timers parkeringstid. Du kan betale med mynter eller med et SFMTA parkeringskort i en parkeringsautomat. Noen steder tar kort og det er også mulig å betale med mobilen. Husk å parkere i den retningen som trafikken går. I "Permit Areas" så må du flytte bilen din etter at tiden har gått ut og parkere den et annet sted, enten på en annen gate eller 500 feet (ca. 152 meter) unna. Det er forskjellige farger på fortauskanten som informerer om parkeringsrestriksjonene som gjelder i det området. Rød betyr parkering forbudt, hvit - 5 minutter, grønn -parkering tillatt i 10, 15 eller 30 minutter (les skilt), gul - kun for biler med tillatelse og blå - handikapparkering.

  Geografisk informasjon

  San Francisco ligger på en halvøy på USA sin vestkyst. Det er mange flotte broer som går over San Francisco-bukta: San Mateo, San Francisco-Oakland Bay Bridge, Richmond-San Rafael Bridge og Golden Gate Bridge. Byen ligger på et kupert terreng, og har berømte bakker der de ikoniske trikkene går. San Francisco består av mange spennende distrikt. I bydelen Castro vaier regnbueflagget stolt i vinden, i Fisherman´s Warf så kan du kjøpe fersk fisk på markedet, Union Square byr på bra shopping mens Hight-Ashburry var hippienes bydel på 60-tallet. Det er mye å utforske i byen! Det varmeste været er mellom juni og september.

  Flyplass

  Flyplasser i og rundt San Francisco.

  San Francisco flyplass
  Ligger ca. 20 km fra San Francisco.
  Hjemmeside: www.flysfo.com
  Telefon: 800 435 9736

  Oakland flyplass
  Ligger ca. 32 km fra San Francisco.
  Hjemmeside: www.oaklandairport.com
  Telefon: 510 563 3300

  Offentlig transport

  Det er et smidig og ukomplisert nettverk av kollektivtransport i byen, og det er mange alternativer å velge mellom.

  Buss
  Bussene kjører kryss og tvers over city, til andre byer i California og til andre stater.

  Tog
  Tog går til blant annet San Francisco flyplass, Oakland flyplass i tillegg til et flertall steder i city og omegn som Pittsburg, Richmond, Peninsula og San Jose.

  T-bane
  Byens T-bane tar deg rundt byen og til flyplassene.

  Ferge
  Fergene tar deg til destinasjoner som Alcatraz, Angel Island, Sausalito, Vallejo og Oakland.

  Trikk
  Trikk er en fin måte å se byen på. De ikoniske trikkene, cable cars, som er et kjennetegn for San Francisco har følgende linjer: Powell-Mason, Powell-Hyde og California. Det kan være ganske lang kø til disse trikkene, spesielt til Powell linjene.

  Taxi
  Det er ukomplisert å ta taxi i byen. Mange av sjåførene har også mye spennende kunnskap om San Francisco.

  Nyttige linker

  Leiebil fra San Francisco Flyplass

  Turistinformasjon San Francisco

  Forbedre din opplevelse

  Du bruker en nettleser vi ikke støtter. Vennligst oppdater din nettleser for bedre sikkerhet og ytelse..

  Vi anbefaler de siste versjonene av Chrome eller Firefox