Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I CHICAGO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Chicago – Finn din perfekte leiebil

  Enten du er på ferie eller på businessreise så bør du unne deg en leiebil i Chicago! Hos Auto Europe så kan du finne supre tilbud i 150 land verden over. Du bør ta en dag og besøke alle de flotte museene i byen, for å så avslutte dagen med Chicagos berømte Deep Dish Pizza. Om sommeren så kan du slappe av på Oak Street Beach som ligger midt imot Michigan Avenue. Ta en tur i Pariserhjulet på Navy Pier eller ta et cruise på Chicago River. Gå og se på laget Chicago Bulls spille basketball, eller ta en kjøretur til en av Chicagos mange flotte nabobyer. Ta fine bilder av kunstverket Cloud Gate, en enorm bønne, som du finner i Millenium Park. Hvis du har lyst til å shoppe så bør du dra til Michigan Avenue, The Magnificent Mile. Auto Europe har bilen som behagelig og smidig tar deg fra A til B, så kontakt oss i dag!

  Trafikk

  Det er et antall motorveier som tar deg inn til byen fra nord, sør og vest. På disse veiene så kan det være kø mellom 07:00-09:00, og fra 16:00-19:00. Du kan møte på en noe aggressive kjørestil i Chicago. Det er enkelt å finne frem da byen er bygget etter et logisk og smidig rutenett. Det er lurt å ha med seg kontanter siden det er veier i byen som krever en veiavgift.

  Parkering

  Det er mulig å parkere på gaten i Chicago, eller så kan man betale noe mer for å stå i et parkeringshus. Mange kjøpesentre og hotell har gratis parkering. Husk på at det ikke er tillatt å parkere foran en brannhydrant! Les alltid parkeringskilt nøye for mer informasjoner angående tidsrestriksjoner der du ønsker å stå for å unngå bot.

  Geografisk informasjon

  Chicago ligger i Illinois, og er også statens hovedstad. Det er Amerikas tredje største by, og mange gangsterfilmer er spilt inn her. Chicago ligger ved Lake Michigan og har mange vakre parker som får 86 millioner besøkende hvert år. Byen er delt inn i fire deler: downtown, north side, west side og south side. Dette er en multikulturell by og dette ha ført med seg et enormt kulturarv innen musikk, kunst, arkitektur og litteratur. Fra Chicago så kan du enkelt besøke andre amerikanske byer som Detroit, Nashville og Minneapolis. I byen som kalles Windy City så er været skiftende. Den varmeste tiden er mellom juni og september.

  Flyplass

  Flyplasser i og rundt Chicago.

  Chicago O´Hare flyplass
  Ligger ca. 25 km fra Chicago.
  Hjemmeside: www.flychicago.com/ohare
  Telefon: 800 832 6352

  Chicago Midway flyplass
  Ligger ca. 15 km fra Chicago.
  Hjemmeside: www.flychicago.com/midway/
  Telefon: 773 686 2200

  Offentlig transport

  Buss
  CTA kjører bussene i city og til forsteder. Det går også langdistansebusser fra Chicago til et stort antall destinasjoner i USA.

  Tog
  Metra Rail tar deg fra city til Chicagos forsteder. "L" togene (kjøres av Chicago Transit Authority) er en smidig måte å ta seg rundt byen på.

  Båt/Ferge
  Man kan ta seg fra A til B også på Lake Michigan og Chicago River. En populær turistattraksjon er å ta en av de mange sightseeingturer som tilbys.

  Taxi
  Det er enkelt å få tag i taxi i Chicago. Mange tar kort. Det er også mulig å ta vann-taxi.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Chicago O´Hare Flyplass

  Leiebil fra Chicago Midway Flyplass

  Turistinformasjon Chicago