Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I NEWARK

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Newark - Beste rater med Auto Europe

  Newark er den nest største byen i Storbyområdet New York. Newark byr på alt fra et livlig bysentrum med ekte storbyfølelse til hyggelige nabolag og Branch Brook Park der over 5000 kirsebærstrær står i blomst om våren. Med en leiebil i Newark kan du finne skjulte skatter i denne byen og nyte opplevelsene med egen timeplan. Lær å blåse glass hos GlassRooots, dra til The Mills at Jersey Gardens Newark for en fantastisk shoppingopplevelse og ta inn utelivet i små intime barer og livlige nattklubber. Newark er hjem til flere små gallerier og store museum og det er ofte små og store konserter så hvis du er kulturinteressert har Newark mye å tilby. Auto Europe hjelper deg med din bilutleie i Newark.

  Trafikk

  I USA måles fartsgrensen i mph. I New Jersey er fartsgrensene (med mindre annet er oppgitt 25mph i nærheten av skoler, forretningsdistrikter og boligområder, 35 mph i forretnings og boligområder mjed lite bebyggelse , 50 mph på alle andre veier. På sekundære veier er fartsgrensen 55 mph og på motorveien veksler den mellom 55 og 65 mph. Husk å følge godt med på skiltingen når du ikke er godt kjent. Med bilutleie fra Auto Europe får du hjelp til å finne den perfekte bilen for å både kjøre i byen og over lengre strekninger på motorvei.

  Parkering

  I Newark finner du en blanding av parkeringsplasser og gateparkering. Du kan betale med kredittkort i alle byens parkeringsautomater. På newarkde.gov finner du et kart er du kan finne ledige parkeringsplasser i Newark til enhver tid. Pass på at du ikke lar verdisaker ligge synlig i bilen.

  Geografisk informasjon

  Norge ligger 6 timer foran Newark i tidsforskjell. Newark ligger 24 km fra New York, 178 km fra Hamptons, 360 km fra Boston, 141 km fra Philadelphia og 190 km fra Atlantic City. Det er lett å ta seg fram i det amerikanske veisystemet. Gjennomsnittstemperaturen er på rundt −0.2 °C om vinteren (februar) og 25.2 °C om sommeren (juli).

  Flyplasser i Nærheten av Newark

  Newark Flyplass (EWR)
  Offisielt navn: Newark Liberty International Airport (EWR)
  Ligger 8,5 km fra Newark
  Adresse:3 Brewster Rd, Newark, NJ 07114, United States
  Hjemmeside: www.newarkairport.com
  Telefon: +1 973-961-6000

  LaGuardia Flyplass
  Offisielt navn: LaGuardia Airport (LGA)
  Ligger 48,7 km fra Newark
  Adresse:New York, NY 11371, United States
  Hjemmeside: www.laguardiaairport.com
  Telefon: +1 718-533-3400

  JFK Flyplass
  Offisielt navn: John F. Kennedy International Airport (JFK)
  Ligger 58,7 km fra Newark
  Adresse:New York, NY 11430, United States
  Hjemmeside: www.jfkairport.com
  Telefon: +1 718-244-4444

  Offentlig Transport

  Tog
  NJ Transit har tog til andre store byer. Dersom du for eksempel vil ta toget til New York City kan du parkere på Trenton Train Station og ta Northeast Corridor Train til New York Penn Station på Manhattan. Du kan kjøpe billetter i maskiner på togstasjonen. Maskinene tar kredittkort, kontanter og bankkort. Det er kundeservice på Newark Penn Station.

  Buss
  Greyhound bussene finner du på Newark Penn Station. Disse går mellom byer, blant annet til New York or Atlantic City. Det er lokalbusser over hele New Jersey og busstoppene er skiltet. Når du ser at bussen kommer signaliserer du til bussjåføren at du skal være med ved å vinke. Du kan betale for reisen på bussen men pass på at du har riktig beløp, bussjåføren veksler ikke. NJ Transit er selskapet som tar seg av offentlig transport i hele New Jersey. De har busser, trikker og tog som knytter Newark til andre byer i tillegg til transportnett i byen. Du kan finne rutenett og tider på www.njtransit.com.

  Taxi
  Det er flere taxiselskaper i Newark Du kan vinke en ledig drosje til deg på gaten, bestille en via nettet eller ringe et av selskapene. Det er også taxiholdeplasser rundt i byen.

  Trikk/Light Rail
  Trikken, Newark Light Rail er operert av NJ transit. Trikken er en enkel måte å komme seg rundt i byen på. Du må kjøpe billett og stemple den før du går ombord.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Newark

  Leiebil fra Newark flyplass