Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ NEWARK FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Newark Flyplass fra Auto Europe

  Skal du reise til Newark? Med en leiebil på Newark Flyplass kan du dra rett til Newark, til New York eller New Jersey. USA med sitt oversiktlige veinett er perfekt for å reise med bil. Hos Auto Europe har vi kundeservice 7 dager i uken og er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg på vårt nummer. Begynn med vår søkemotor for å booke din bilutleie fra Newark Flyplass og velg den perfekte leiebilen til å ta deg ut på de amerikanske veiene. Kjøreopplevelsen starter her. Klikk på "Søk leiebil" og du vil få opp en oversiktlig liste over tilgjengelige leiebiler i på Newark Flyplass eller på 24.000 andre destinasjoner over hele verden.

  Flyplassinformasjon

  Newark Flyplass (EWR)
  Offisielt navn: Newark Liberty International Airport
  Adresse: 3 Brewster Rd, Newark, NJ 07114, United States
  Flyselskaper: Mer enn 40 flyselskaper flyr til og fra Newark Flyplass, inkludert Air Canada, Austrian Airlines, Delta, British Airways, Lufthansa, SAS, US Airways, Virgin America, Swiss og Icelandair.
  Flyplassen har to terminaler; Flyplassen har tre terminaler: A, B og C Air Train Newark går mellom terminalene.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 06:00-23:59
  Avis Man-søn: 00:00-23:59
  Budget Man-søn: 00:00-23:59
  Dollar Man-søn: 00:00-23:59
  Enterprise Man-søn: 06:00-23:59
  Hertz Man-søn: 00:00-23:59
  National Man-søn: 00:00-23:59
  Thrifty Man-søn: 00:00-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Det er et utall restauranter og kaféer på flyplassen. Verken på terminal A, B eller C skal det stå på utvalget. Enter du har lyst på salat, sushi, en burger, kaffe eller kaker, Newark Flyplass har det. Etter et deilig måltid kan litt shopping fordrive tiden til flyet går. Kanskje en bok til reisen? Noen blader eller taxfreevarer? Newark flyplass flere butikker som tilbyr varer i verdensklasse. Alle tre terminaler har velkomstsenter, legesenter og ladestasjoner. Dersom du reiser et firbent familiemedlem kan det være greit å vite at alle tre terminaler et lufteområde for kjæledyr.

  Transport

  Det går ekspressbusser mellom Newark Flyplass og New York City hvert 15 minutt. Til Newark kan du ta tog eller buss. Du kan også ta taxi. Med leiebil tar det 11 minutter å kjøre til Newark Sentrum og 27 minutter til New York City.

  Parkering

  På Newark Flyplass er det flere muligheter for parkering: korttid, landtid, økonomi oghandicapperkering. De har også valet-parkering. Du kan betale for parkering med kontanter, kredittkort, bankkort eller E-ZPass. Du kan forhåndsbestille parkering online. Inne i Newark by er det en blanding av gateparkeringer og parkeringsplasser. Du kan betale med kort i alle byens parkeringsautomater.

  Nyttige Linker

  Newark Flyplass Hjemmeside