Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I TRONDHEIM

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Trondheim – Beste pris garantert

  Med en leiebil i Trondheim så kan du utforske Norges historiske og teknologiske hovedstad. Det er mange ting å se og gjøre her, byen byr på en rekke fantastiske opplevelser. Trondheim var Norges første hovedstad, og ble grunnlagt i 997 av kong Olav Tryggvason. Byen har mye å tilby besøkende, blant annet Nidarosdomen, den første steinkirken i Norge, Tyholttårnet og Ringve museum. Fra Trondheim har du et glimrende utgangspunkt for å utforske resten av det sentrale Vestlandet. Få med deg den spektakulære Trondheimsfjorden som strekker seg flere mil inn fra Norskehavet. Fra denne fjorden dro Leif Erikson på sin oppdagelsesreise til Amerika, lenge før Colombus var født. Auto Europe samarbeider med de beste bilutleierne og kan derfor tilby en stor bilpark og mange steder der du kan hente din bil. Dette gjør det enkelt og billig å leie bil i Norge.

  Trafikk

  Det kreves en veiavgift for å kjøre på E6 mellom Trondheim og Stjørdal. Det er også bomstasjoner ved Øysand og Thamshamn. Husk på å ha dekk som passer for årstiden og veiforholdene. Det er kun tillatt å kjøre med piggdekk mellom 1 november og til første søndagen etter Påskesøndagen.

  Parkering

  I Trondheim sentrum finnes det både gateparkering, utendørs parkeringsområder og parkeringshus. På gaten så kan man som oftest stå enten maks 5 timer eller maks 30 minutter. På noen parkeringsområder utenfor sentrum så er det ingen tidsbegrensing. Man betaler enten med kort, kontanter eller med mobilen (SmartPark app eller med SMS). Man kan kjøpe P-skive fra Trondheims Parkering sitt kundesenter på Leüthenhaven, og med en slik kan du stå gratis på et antall steder i Trondheim. Parkering i parkeringshus er oftest rimeligere enn gateparkering, og det finnes 13 parkeringshus i byen. Vi anbefaler at du leser parkeringsskilt nøye for å unngå bot og eventuell borttauing av din leiebil.

  Geografisk informasjon

  Trondheim ligger i Sør-Trøndelags fylke ved utløpet av Nidelva ved Trondheimsfjorden. Fjorden er 130 km lang, og her er det mange vakre øyer. Munkholmen ligger 15 minutter ut i Trondheimsfjorden og er et populært sted for sol og bad. I Estenstadmarka og Bymarka er det flotte tur- og skimuligheter. Man kan også gå fine turer langs Ladestien og Nidelven. Sistnevnte er også et ypperlig sted for laks- og ørretfiske. I Trondheimsfjorden så finner du også et stort antall populære fiskearter. Bryggen, som ligger i sentrum, er en av byens berømte kjennetegn med sine fargerike hus. Været i byen er fuktig og mildt, og det er rundt 200 dager med nedbør per år.

  Flyplass

  Trondheim flyplass Værnes
  Ligger ca. 30 km fra Trondheim.
  Hjemmeside: Trondheim flyplass
  Telefon: 67 03 25 00

  Offentlig transport

  Trondheims Sentralstasjon er knutepunktet for både buss- og togtransport i Trondheim.

  Buss
  Det går ekspressbuss til Namsos, Ålesund og Oslo, blant annet. Man kan ta flybuss til og fra Trondheim flyplass. Team trafikk har 41 busslinjer som tar deg rundt Trondheim og omegn.

  Båt
  Hurtigruten stopper i Trondheim. Den går nordover 12:00 og sørover 10:00. Kystekspressen går mellom Kristiansund og Trondheim tre ganger om dagen.

  Tog
  Man kan ta tog til blant annet Oslo, Bodø, Fauske og Östersund i Sverige.

  Taxi
  Det finnes taxiholdeplasser på et antall steder i byen. De to taxiselskapene som kjører i Trondheim er TrønderTaxi og Norgestaxi.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Trondheim Flyplass

  Turistinformasjon Trondheim