Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BODØ

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Bodø – Beste rater med Auto Europe

  Uansett hvilken tid på året som du besøker Bodø så kan du være sikker på at flotte naturopplevelser venter på deg! Med en leiebil i Bodø så kan du enkelt ta deg dit du skal uten å måtte kaste bort tiden på å ta offentlig transport. Byen ligger 9 mil nord for polarsirkelen, og er berømt for sin midnattssol og Nordlyset. For de som liker å fiske er en tur til Saltstraumen å anbefale. Du kanskje til og med har lyst til å dykke ned og utforske verden under havflaten? Ta en tur til isbreen Svartisen, eller spill golf i midnattssolen, mulighetene er mange i Bodø. Auto Europe samarbeider med internasjonale utleiere på over 24.000 destinasjoner i 180 land verden over. Dette gjør det enkelt for deg å finne bilen du leter etter, uansett hvor reisen tar deg.

  Trafikk

  Husk på å ha dekk som passer for årstiden og veiforholdene. Det er kun tillatt å kjøre med piggdekk mellom 1. november og til første søndagen etter Påskesøndagen. Kystriksveien, Rv17, mellom Bodø og Steinkjer (650 km) er en meget flott biltur, med mange fine naturopplevelser langs veien. Man kan også ta fine kjøreturer til for eksempel Mo i Rana (230), Narvik (300 km), Trondheim (705) og Kiruna (480 km).

  Parkering

  Bodø sentrum er delt inn i to soner. I Sone 1 (fra Prinsens gate mot sentrumskjernen) koster det 21 kr for 1:e timen, 26 kr for 2:e timen og 32 kr for 3:e timen. Avgiftstiden er mellom 08:00-16:00 på hverdager og 08:00-15:00 på lørdager. Fra Parkveien til Prinsens gate er Sone 2, og her koster det 10 kr per time. Man må betale mellom 09:00-15:00 på hverdager og lørdager. Parkeringsbillett kjøpt på en kommunal parkeringsplass kan brukes på andre steder hvis det er tid igjen, så lenge det er i samme sone. Noen steder så kan du betale med en app eller ved å ringe 03456.

  Geografisk informasjon

  Bodø ligger i Nordland fylke ved slutten av Rv 80, med ca. 150 km til den svenske grensen. Bodø er en kystby som har et variert landskap, med nærhet både til hav og fjell. I tillegg til mange flotte fjell så finnes det i området rundt Bodø hele 2.000 spennende grotter man kan utforske hvis man ikke er klaustrofobisk. Bodømarka byr på mange flotte gå- og skiturer. Midnattssolen er mellom begynnelsen av juni til begynnelsen av juli. Mellom september og april er den beste tiden å se Nordlyset. Saltstraumen er verdens sterkeste tidevannsstrøm, og her er det blant annet mange fine fiskemuligheter. Golfstrømmen gir Bodø et mildt klima for å være på disse breddegrader, og det er relativt lite nedbør.

  Flyplass

  Bodø Flyplass (BOO)
  Ligger ca. 1 km fra Bodø sentrum.
  Hjemmeside: Bodø flyplass
  Telefon: 67 03 35 00

  Offentlig transport

  Buss
  Det er busser som tar deg rundt sentrum og til områdene rundt Bodø. Det finnes også sightseeing-busser og busser som tar deg til andre norske og svenske byer som for eksempel Narvik, Harstad og Luleå.

  Båt
  Hurtigruten kjøre fra Bodø nordover kl. 15:00 og sørover kl. 04:00. Torghatten Nord kjører deg til blant annet Meløy, Væran, Lofoten, og Helgeland. Nordlandsekspressen går til blant annet Sandnessjøen, Hamarøy og Svolvær. Lokale hurtigbåter kan ta deg til Landegode, Helligvær, Ytre Gildeskål og Steigen. Det går også ferge til Lofoten.

  Tog
  Saltpendelen tar deg fra Bodø til Fauske og Saltdal. Det går også daglige tog til Trondheim og Mo i Rana.

  Taxi
  Bodø Taxi tar deg til ønsket destinasjon.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Bodø Flyplass

  Turistinformasjon Bodø