Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HAMMERFEST

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Hammerfest – Beste rater med Auto Europe

  Hammerfest sin sjarm og flotte natur kommer til å ta deg med storm! La Auto Europe hjelpe deg med å finne den beste prisen på leiebil i Hammerfest. Vi har samlet de beste prisene på et og samme sted slik at du enkelt kan sammenligne og finne den bilen som passer deg aller best. Hammerfest ligger i vakre Finnmark og har mye å by på, både for den som liker natur og for den som er interessert i historie og kultur. Besøk Gjenreisningsmuseet for å lære deg mer om Nord-Norges historie, la deg fasineres av flotte, trekantformede Hammerfest kirke, kos deg på Mørketidfestivalen i november eller ta en spennende havfisketur. Du kan også utforske andre byer i fylket som Alta og Kirkenes. Auto Europe har en prisvinnende kundeservice og en stor bilpark som gjør at du kan raskt finne den bilen som passer din reise aller best, selvfølgelig til en super pris.

  Trafikk

  Fra E6 kan du svinge vestover og etter 55 km på vei 94 så kommer du til Hammerfest. Se opp for dyr som sauer og reinsdyr i veibanen. Spesielt under vinterstid så kan det være lurt å sjekke værmeldingen før du kjører avgårde.

  Parkering

  Det er tre parkeringssoner i Hammerfest som hver har forskjellige tariffer. Det er også mulig å betale for parkeringen med din mobiltelefon. Husk å lese skilt nøye der du ønsker å stå, og la ikke verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Hammerfest ligger i Finnmark fylke og på deler av øyene Sørøya, Kvaløya og Seiland. Hammerfest sentrum ligger på Kvaløya. Siden byen ligger på kysten så er det en del vind, og det er kalde vintre men varme somre. Mørketiden varer i to måneder, fra slutten av november til slutten av januar. Det motsatte skjer i mai til juni da det er midnattssol hele døgnet. Nordlys er det også mulig å se i denne regionen. Det er 141 km til Alta, 206 km til Nordkapp, 443 km til Tromsø og 481 km til Kirkenes.

  Flyplass

  Hammerfest flyplass
  Ligger 3 km fra Hammerfest.
  Hjemmeside: Hammerfest flyplass
  Telefon: 67 03 50 50

  Alta flyplass
  Ligger 137 km fra Hammerfest.
  Hjemmeside: Alta flyplass
  Telefon: 67 03 49 00

  Offentlig transport

  Buss
  Det går buss rundt Hammerfest og til de nærliggende områdene. Det går langdistansebusser til for eksempel Alta, Karasjok, Kirkenes og Honningsvåg.

  Båt/Ferge
  Hurtigruten stopper i Hammerfest. Det går ferge mellom Kvaløya og Kjerringholmen. Hurtigbåter går til blant annet Sørøya, Hasvik og Øksfjord.

  Taxi
  Du kan ringe og bestille drosje for å ta deg rundt Hammerfest.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Hammerfest Flyplass

  Turistinformasjon Hammerfest