Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I KIRKENES

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Kirkenes til beste priser

  Når du velger å booke leiebil gjennom Auto Europe så er du garantert det beste utvalget av biler til de laveste prisene. Med en leiebil i Kirkenes så kan du utforske byen og resten av Norge i ditt eget tempo. Denne vakre nord-norske byen ligger så langt nord i Norge som du bare kan komme. Dra på snøscooter- og kongekrabbesafari, utforsk fuglefjellet på Hornøya, gå på trugetur, kjør hundeslede eller ta inn på Snøhotellet som har en innetemperatur på 4 grader. For at du skal rekke å gjøre alt så anbefales det at du leier en bil i Kirkenes. Book online eller ring oss i dag.

  Trafikk

  Det er god standard på veiene i Øst-Finnmark. Noen veier kan være stengt om vinteren så det kan være lurt å sjekke dette når du planlegger kjøreturen. Kirkenes er den siste byen langs veien E6 som går gjennom hele Europe. Fra Kirkenes så er det fine kjøreturer til utallige spennende destinasjoner som for eksempel Alta (515 km), Tromsø (825 km), Murmansk (230 km) i Russland og Rovaniemi i Finland (525 km). Husk på å ha dekk som passer for årstiden og veiforholdene. I Norge er det kun tillatt å kjøre med piggdekk mellom 1. november og til første søndagen etter Påskesøndagen.

  Parkering

  Les alltid parkeringsskilt nøye gjeldende tids-og parkeringsrestriksjoner der du ønsker å stå i Kirkenes. Husk å aldri la verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Kirkenes er hovedstaden i Sør-Varanger kommune, Finnmark fylke. Byen ligger ved Barentshavets kyst, 15 km fra grensen til Russland, og 50 km til Finlands grense. Det er et arktisk klima med tørt vær og lite nedbør. Om vinter kan det være temperaturer ned til hele -50 grader. Midnattssolen er mellom 26/5 til 26/7, og nordlyset kan du se mellom september og mars. Det er mange spennende dyrearter i regionen som bjørn, mårhund, kongekrabbe, lundefugl, reinsdyr, ulv og gaupe. I Kirkenes og omegn er det over 3.000 fiskevann i tillegg til landets beste lakseelver.

  Flyplass

  Kirkenes Flyplass Høybuktmoen (KKN)
  Ligger ca. 10 km fra Kirkenes.
  Hjemmeside: Kirkenes flyplass
  Telefon: 67 03 53 00

  Offentlig transport

  Buss
  FFR er busselskapet som kjører de fleste bussruter i fylket. Det er avganger tre ganger i uken til Alta, og turen tar 11 timer. Det er også bussforbindelser til Finland og Russland.

  Båt
  Hurtigruten går fra Kirkenes kl. 12:30. Det er også mulig å ta sightseeingbåter langs kysten.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Kirkenes Flyplass