Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ÅLESUND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Ålesund til beste priser

  Den norske Jugendbyen Ålesund ligger ved vestkysten, og består til en del av et antall øyer som kobles sammen med én og samme vei. Med en leiebil i Ålesund så kan du enkelt ta deg mellom de forskjellige øyene, eller ta en langtur til Trondheim og Bergen. Natur-, kultur-, familie- eller sport opplevelser, uansett hva du ønsker å gjøre så vil du finne noe som passer dine interesser i Ålesund. Byen har for eksempel mange museer å friste med som blant annet Sunnmøre museum, Atlanterhavsparken, Ålesunds museet og Fiskerimuseet. Auto Europe står klar til å hjelpe deg med å skreddersy din billeie slik at du kan smidig og komfortabelt ta deg dit du skal. Bruk vår søkemotor for å sammenligne priser og utleiere, og du vil finne meget gode tilbud.

  Trafikk

  Veiene E39 og E136 tar deg inn til Ålesund sentrum. Det er tillatt å kjøre med piggdekk mellom 1 november og til første søndagen etter Påskesøndagen. Vær oppmerksom på veiforholdene og været. Det kan være lurt å følge med på værmeldingene for å unngå overraskelser.

  Parkering

  I Ålesund sentrum er det avgiftsparkering mellom 08:00 - 16:00 mandag til lørdag. På Hjelsetgården, Nedre Utstillingsplass, Torghallen P-hus og Kremmergården P-hus er det gratis parkering mellom 08:00-16:00 på lørdager. Kiperviktorget P-hus, Brunholmen P-hus og lokket på Sankten P-hus krever en avgift også på lørdager. Timeprisen for parkering i Ålesund er 15 kroner. Med en Smart Park brikke trenger du ikke å betale i parkeringsautomat. En slik brikke kan du kjøpe på Ålesund Parkering AS sitt kontor. Les skilt nøye for å finne ut hvilke parkerings- og tidsrestriksjoner som gjelder der du ønsker å parkere. Hvis du ikke følger parkeringsreglene risikerer du bot og eventuelt borttauing av din bil.

  Geografisk informasjon

  Ålesund består av øyene Heissa, Aspøya, Nørvøya, Oksnøya, Ellingsøya og en del mindre, ubebodde øyer. Ålesund sentrum ligger på øyene Aspøya og Nørvøya. Ta en tur til Aksla og utsiktpunktet Kniven som har en vakker utsikt over Ålesund. Det er heller ikke langt til flotte Geirangerfjorden (100 km) og Nordfjorden (110 km). Sunnmørsalpene består av et stort antall fjell med fine tur- og skiområder. Langs med byens kyst kan man også gå mange flotte turer. Fra Ålesund så kan du enkelt ta kjøreturer til andre destinasjoner som til eksempel Oslo (520 km), Bergen (370 km) og Trondheim (285 km).

  Flyplass

  Ålesund Flyplass Vigra
  Ligger ca. 18 km fra Ålesund.
  Hjemmeside: Ålesund flyplass
  Telefon: 67 03 21 21

  Offentlig transport

  Buss
  Nettbuss Midt-Norge tar deg rundt Møre og Romsdal. Ekspressbusser tar deg til mange norske byer som Trondheim, Bergen og Oslo. Det går flybuss mellom Ålesund og flyplassen.

  Båt / Ferge
  Hurtigruten stopper i Ålesund. Den går nordover 09:30 og sørover 01:00. Det finnes mange forskjellige ferger, ekspressbåter og sightseeingbåter som tar deg langs med kysten og til øyer på vestkyst.

  Tog
  Nærmeste togstasjon ligger i Åndalsnes (120 km fra Ålesund). Herfra kan du ta tog til blant annet Oslo. Det går busser fra stasjonen til Ålesund city.

  Taxi
  I Ålesund finnes det et antall taxiselskaper som kan ta deg til ønsket destinasjon.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Ålesund Flyplass

  Turistinformasjon Ålesund