Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HARSTAD

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Harstad – Beste rater med Auto Europe

  Hent din leiebil i Harstad, byen som ligger på Norges største øy, og ta deg frem på de norske veiene! Så, hva kan man gjøre i Harstad? Det flotte med denne byen er blant annet den umiddelbare nærheten til både skjærgård, hav og fjell. Ta en tur ut til vikingøya Bjarkøy, besøk vakre Trondenes kirke fra 1200-tallet eller kjør nordover til Adolfkanonen, verdens største landlige kanon som ble brukt under andre verdenskrig. Hvis du besøker Harstad i August må du ikke gå glipp av viking-festivalen som holdes hvert år. Det kan være lange avstander i Nord-Norge, så hvorfor ikke kontakte Auto Europe slik at du kan skaffe deg en billig leiebil som kan ta deg mellom alle opplevelsene? Fra Harstad kan man enkelt kjøre til andre populære byer som Lofoten, Narvik og Tromsø. Kanskje du kommer hit med Hurtigruten og skal på road trip videre innover landet, eller skal du på businessreise til Lofoten og trenger transport til ditt møte? Bruk vår søkemotor og skriv inn ønsket destinasjon og dato, og på et øyeblikk har du booket din leiebil!

  Trafikk

  Rv. 83 leder til Harstad både fra E10 (25 km) og Rv. 85 (55km). Når man kjører i bil i denne delen av Norge kan det være lurt å sjekke værmeldingen før man kjører slik at man er forberedt på eventuelle endringer i veiforholdene. Bilutleie i Harstad gir deg muligheten til å komme deg raskere dit du skal, kontakt oss i dag så hjelper vi deg med å finne din leiebil.

  Parkering

  Følg alltid parkeringskiltenes anvisninger for å unngå bot.

  Geografisk informasjon

  Harstad ligger sør i Troms fylke, like ved Vågsfjorden. Midnattssolen kan du se mellom 22. mai til 18. juli. Fra 21. september til 21. mars kan man oppleve nordlys. Mørketiden er under tidsperioden 2. desember til 10. januar. I Harstad-området er det muligheter for å se flotte dyr som gaupe, bjørn, elg og ulv. Det er 50 km til Evenes, 100 km til Stokmarknes, 115 km til Narvik, 170 km til Svolvær, 170 km til Andenes og 215 km til Leknes.

  Flyplasser i nærheten av Harstad

  Harstad/Narvik flyplass
  Ligger 45 km fra Harstad.
  Hjemmeside: www.avinor.no/flyplass-harstad/
  Telefon: 67 03 41 00

  Stokmarknes flyplass
  Ligger 95 km fra Leknes.
  Hjemmeside: www.avinor.no/flyplass-stokmarknes/
  Telefon: 67 03 40 00

  Offentlig Transport

  Buss
  Boreal Transport Nord kjører de seks busslinjene i byen Harstad. Det går flybuss til og fra Harstad flyplass. Det går langdistansebusser og ekspressbusser til andre norske byer.

  Båt/Ferge
  Det går båt til steder som Finnsnes, Tromsø, Bjarkøystedene, Skrolsvik, Flakkstadvåg, Engenes, Brøstadbotn og Skrolsvik. Hurtigruten stopper i Harstad.

  Taxi
  Det er mulig å ta taxi i Harstad.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Harstad

  Leiebil fra Harstad Evenes Flyplass