Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HAUGESUND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Haugesund – Finn din perfekte leiebil

  En leiebil i Haugesund gjør at du kan nyte av Norges vakre landskap i ditt eget tempo. Haugesund er en liten, men livlig by på Norges vestkyst. Byen er stolt over å ha vært en sentral og viktig by under vikingtiden. I Haugesund finner du blant annet nasjonalmonumentet Haraldshaugen som er til minne av Harald Hårfagre. I området rundt Haugesund er det mange muligheter for naturopplevelser i verdensklasse. Noen av de mest populære turdestinasjonen er Prekestolen, Trolltunga og Folgefonna. Øyene langs vestkysten er også vel verdt et besøk. For den som ønsker å holde seg i sentrale Haugesund kan ta turen til den årlige jazzfestivalen eller Den Norske Filmfestivalen som begge byr på spennende aktiviteter og underholdning. Auto Europe har leiebiler både på flyplassen og i sentrale Haugesund til en pris som passer deg og ditt reisebudsjett. Book online eller ring oss i dag så hjelper vi deg med å finne den rette bilen for deg!

  Trafikk

  E134 og Rv. 47 leder helt inn til Haugesund sentrum. E134 tar deg østover til Telemark og Drammen. E39 nordover tar deg til Bergen, og hvis du tar den samme veien sørover så kommer du til Stavanger og Kristiansand.

  Parkering

  Det er to parkeringshus i Haugesund, Parkeringshus Sør og Parkeringshus Nord. Det er tilsammen 600 parkeringsplasser. Det er rundt 2000 parkeringsplasser utendørs, hvorav ca. 1500 krever en avgift. Man må betale mellom kl. 08-15 (12), og taksten er på 10 kr timen. På søndager er det gratis å stå.

  Geografisk informasjon

  Haugesund ligger i Rogaland fylke, ved innløpet til Karmsundet. Byen ligger ved Nordsjøen og har hele 140 km med kystlinje. Haugesund grenser til Karmøy, Tysvær og Sveio. Kystbyen har det beste som Norges natur kan by på, med alt fra vakre fosser, høye fjell, frodige daler til kystlandskap og øyer. Været er relativt mildt med en vinter med noen få minusgrader. Det er 82 km til Stavanger, 138 km til Bergen, 160 km til Hardangervidda og 440 km til Oslo.

  Flyplass

  Haugesund flyplass
  Ligger 14 km fra Haugesund.
  Hjemmeside: Haugesund flyplass
  Telefon: 67 03 10 10

  Stavanger flyplass
  Ligger 90 km fra Haugesund.
  Hjemmeside: Stavanger flyplass
  Telefon: 67 03 10 00

  Offentlig transport

  Buss
  Kolombus tar deg rundt Haugesundområdet. Ekspressbusser og langdistansebusser tar deg til byer i hele Norge. Flybusser går til og fra flyplassen.

  Båt
  Haugesundsruta går mellom Haugesund-Kopervik-Førresvik-Stavanger. Det går også båt mellom Røvær-Haugesund og Utsira-Haugesund.

  Taxi
  Det finnes et antall taxiselskaper å velge mellom i Haugesund.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Haugesund Flyplass

  Turistinformasjon Haugesund