Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I KRISTIANSUND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Kristiansund til beste priser

  Kristiansund ligger på den norske vestkysten og er en koselig by med et stort hjerte. Du gjør et smart valg hvis du booker din leiebil i Kristiansund gjennom Auto Europe for da kommer du deg raskt og smidig dit du skal, samtidig som du sparer penger. Besøk Vågen kulturkystsenter, ta en tur til Atlanterhavsbadet, dra på fisketur, gå tur i fjellheimen, stå på ski, ta deg frem i en kajakk, kjør langs den vakre Atlanterhavsveien eller ta utrolige bilder av spekkhoggere. Hvis man besøker Kristiansund så er det mye som kan stå på timeplanen! Reserver en bil på Kristiansund flyplass eller på et kontor i Kristiansund sentrum, og nyt friheten som man får når man ikke er avhengig av kollektivtransport. For å kunne gi deg som kunde en eksepsjonell service så samarbeider Auto Europe med et stort antall ledende internasjonale og lokale bilutleiere i 180 land verden over. Vi jobber for å alltid ha de mest konkurransedyktige prisene, og vi har en stor bilpark på over 24.000 destinasjonen.

  Trafikk

  Fra E39 kan du ta Rv. 70 og Rv. 681 til Kristiansund. Den vakre Atlanterhavsveien går mellom Molde og Kristiansund. Andre veier som går gjennom flotte omgivelser er Fv. 70 mellom Kristiansund og Oppdal, Fv. 65 langs med Trollheimen og E39 mellom Kristiansund og Trondheim.

  Parkering

  I Kristiansund kan man parkere både på gaten og i parkeringshus. Det er mulig å betale med mobiltelefon, med kort og kontant.

  Geografisk informasjon

  Kristiansund består av et antall små og store øyer som ligger i Atlanterhavet, og byen tilhører fylket Møre og Romsdal. Byen Kristiansund er delt inn i fire deler: Nordlandet, Innlandet, Gomalandet og Kirkelandet. I sistnevnte finner du sentrum. I Kristiansund er det et kystklima med mild vinter og sommer. Det er 72 km til Molde, 143 km til Ålesund, 197 km til Trondheim, 521 km til Bergen og 571 km til Oslo.

  Flyplass

  Kristiansund flyplass
  Ligger 8 km fra Kristiansund.
  Hjemmeside: Kristiansund flyplass
  Telefon: 67 03 24 00

  Molde flyplass
  Ligger 67 km fra Kristiansund.
  Hjemmeside: Molde flyplass
  Telefon: 67 03 23 10

  Offentlig transport

  Buss
  Det finnes både lokalbusser som tar deg rundt Kristiansund, og langdistansebusser som går til større byer som for eksempel Oslo, Molde og Trondheim.

  Båt/ Ferge
  Kystekspressen går mellom Kristiansund og Trondheim. Hurtigruten stopper også her.

  Taxi
  Det er et antall taxiselskaper som kjører i Kristiansund.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Kristiansund Flyplass

  Turistinformasjon Kristiansund