Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I STAVANGER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Stavanger – Beste rater med Auto Europe

  Med en leiebil i Stavanger fra Auto Europe så kan du reise både komfortabelt og med stil. Stavanger flyplass Sola ligger bare 15 km fra Stavanger, og det er også enkelt å kjøre videre til for eksempel Kristiansand, Bergen og Oslo. Foruten berømte Preikestolen så finnes det også utallige andre natur- og kulturopplevelser i regionen. I Stavanger sentrum er det mange koselige gater med butikker og kaféer. Hvis du reiser med barn så vil en tur til Kongeparken der du blant annet kan lage din egen sjokolade, være meget populært. Eller hva med en tur til det eneste middelalderklosteret i Norge, Ulstein kloster på Klosterøy? Vi samarbeider med et stort antall utleiere i Norge og vi kan på den måten tilby deg som kunde et stort utvalg av bilkategorier slik at du enkelt kan finne den bilen som passer din reiseplaner. Ta kontakt med oss i dag og finn ut hvorfor så mange velger å booke leiebil gjennom Auto Europe.

  Trafikk

  Det er enkelt å kjøre bil i Stavanger, men vær oppmerksom på at det er noen gågater i sentrum der du ikke kan komme frem med bil. Husk å alltid ha med deg gyldig førerkort og at alle i bilen må ha på seg sikkerhetsbelte. Sjekk alltid for eventuelle skader på bilen før du kjører av gårde som ikke er registrert av utleieren.

  Parkering

  Det finnes parkeringsplasser både sentralt og i utkanten av Stavanger. I sentrums sone 1 er det parkeringsforbud til alle tider. I de fleste andre soner er det avgiftsparkering i tidsperioden 08:00-22:00 fra mandag til fredag, og 08:00-16:00 på lørdager. I Stavanger finnes det 11 parkeringshus hvis du ønsker å la bilen stå under tak. Gateparkering kan betales med kontanter, kort eller med en parkerings-app. For å finne en ledig parkering så kan man sende et SMS med "P" til 916 03 078.

  Geografisk informasjon

  I Rogalands fylke så finner du kyst- og oljebyen Stavanger som består av kommunene Gjesdal, Randaberg, Hå, Klepp, Time, Sola, Sandnes og Stavanger. I byen er det mange flotte trehus og koselige, trange gater som gir byen sin herlige sjarm. Byens flotte domkirke ligger ved Breiavatnet. Naturopplevelsene er mange i regionen, med blant annet Preikestolen, Lysefjorden, Kjerag, Solastranden og Jærstrendene. For å komme deg til verdensberømte Preikestolen så kan du ta en ferge fra Stavanger til Tau, og så kjører du sørover på Rv13. Etter det er det en flott gåtur til den utrolige utkikksplassen. Med så mye å oppleve i Stavanger og områdene rundt er det lurt å ha en bil som komfortabelt og raskt tar deg dit du ønsker. Stavanger har et Atlanterhavsklima, og det gir en sommer som er varm og behagelig, mens det på vinteren er en del nedbør.

  Flyplass

  Stavanger flyplass Sola
  Ligger 14 km fra Stavanger.
  Hjemmeside: Stavanger flyplass
  Telefon: 67 03 10 00

  Offentlig transport

  Ferge / Båt
  Man kan ta båt fra Stavanger til blant annet Hirtshals i Danmark, Kristiansand, Bergen, Tau, Bokn og Kvitsøy. Det finnes også sightseeingbåter.

  Buss
  Det går shuttle-buss mellom Stavanger og Stavanger flyplass. Kolombus er det lokale taxiselskapet som tar deg rundt Rogaland. Det går ekspressbuss til Sandnes, Haugesund og Bergen.

  Tog
  Det er både regiontog og langdistansetog som går fra Stavanger til destinasjoner som Sandnes, Kristiansand og Oslo.

  Taxi
  Det er to taxiselskaper i Stavanger, Rogaland Taxi og Stavanger Taxi. Du kan enten gå til et taxiområde eller et ringe og bestille en.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Moss Stavanger Flyplass

  Turistinformasjon Stavanger