Auto Europe

  • NORGE
  • Kontakt våre bilutleiespesialister

    BILLIG LEIEBIL I TROMSØ

    Leiebil verden over
    Alamo Rental Car
    Avis Car Rental
    Budget Rental Car
    Dollar Car Rental
    Europcar
    Hertz
    National Car Rental
    Sixt Rent a Car
    Leiebil verden over
    Hvorfor booke med oss
    • Sammenlign selskaper for å få beste rate
    • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
    • Ingen kredittkortavgifter
    • Kundesenter åpent 7 dager i uken
    • 24 000 stasjoner verden over

    Leiebil i Tromsø – Finn din perfekte leiebil

    Med en leiebil i Tromsø kan du reise på et nordlig eventyr! Den arktiske hovedstaden er en livlig, spennende og vakker by full av spennende kultur og historie. Byen er omringet av fjell, fjorder og øyer, og det fantastiske landskapet er enkelt å utforske med en leiebil fra Auto Europe. I tillegg til en herlig natur har du her mulighet til å oppleve nord-norsk kultur, historisk arkitektur, mangfoldig dyreliv og imponerende utsiktspunkter. Det spektakulære landskapet rundt Tromsø er perfekt for ulike utendørsaktiviteter, som for eksempel Aurora Borealis-jakt. Nordlyset er et utrolig vakkert naturfenomen som farger nattehimmelen i regnbuens farger, og fantastiske bilder til fotoalbumet. La Auto Europe hjelpe deg med å skreddersy din leie. Enten du er på businessreise eller familietur, vi har bilen som passer dine krav og ønsker.

    Trafikk

    Husk på å ha dekk som passer for årstiden og veiforholdene. I Tromsø er piggdekk er tillatt mellom 15. oktober og 1. mai. Når du kjører i fjellområder, i bratte nedoverbakker, er det lurt å sette bilen i et lavt gir slik at bremsene ikke blir for varme. Fra Tromsø er det fine kjøreturer til mange andre destinasjoner i Norge: Oslo-1642 km, Bergen-1776 km, Trondheim-1151 km, Bodø-550 km, Narvik-250 km og Alta-397 km.

    Parkering

    I Tromsø finnes det over 500 gateparkeringer i sentrum. Tidsperioden som krever en avgift er mellom 08:00-17:00 (08:00-15:00). Her kan man som oftest stå i to timer. Noen steder i sentrum er det totalt parkeringsforbud i tidsperioden ovenfor, firkantete skilt markerer hvis du kjører in i en slik sone. Ønsker du å stå i et parkeringshus så finnes det et antall å velge mellom, blant annet Fjellet P-hus med 900 plasser og Seminaret P-hus med 180 plasser. På noen steder så kan man betale med en app (Tromsø Parkering) på smarttelefonen. Les alltid parkeringskilt nøye for å unngå bot!

    Geografisk informasjon

    Tromsø ligger 400 km nord for den arktiske sirkelen, og 2000 km sør for Nordpolen. Den største byen i Nord-Norge byr på utallige naturopplevelser i verdensklasse. Gå på Nordlysjakt, dra på hvalsafari, ta en ridetur i midnattssolen eller kjør med hundeslede. Selvfølgelig er det også mange muligheter for fine gå-, ski-, fiske, båt- og kajakkturer i Tromsø og omegn. Tromsø sentrum ligger på en øy og i umiddelbar nærhet til fjorder og flotte fjellområder. Sommertemperaturene ligger mellom 5 og 25 grader. Vinteren er relativt mild for å være på disse breddegradene, men det kommer mye snø. Nordlys kan man se mellom september og april, mens midnattssolen er mellom midten av mai til midten av juli.

    Flyplass

    Tromsø Flyplass Langnes
    Ligger ca. 5 km fra Tromsø.
    Hjemmeside: Tromsø flyplass
    Telefon: +67 03 46 20

    Offentlig transport

    Buss
    Nobina står for de lokale og regionale bussene som tar deg rundt Tromsø og omegn. Torghatten bussene tar deg til Alta og Narvik. Det finnes også busser som kan ta deg andre destinasjoner i Norge, Finland og Sverige. Flybusser og bybusser går til og fra flyplassen.

    Båt / Ferge
    Hurtigruten stopper i Tromsø. Den avgår nordover 18:30 og sørover 01:30. Det går ekspressbåter til Finnsnes, Harstad, Skjervøy, Senja og Lysnes. Ferge tar deg til Breivikeidet, Svensby, Lyngseidet, Olderdalen, Brensholmen, Botnham, Gryllefjord og Andenes.

    Taxi
    Det er mange taxiholdeplasser i byen, og de to taxiselskapene man kan Velge mellom er Tromsø Taxi og Din Taxi.

    Leie bobil i Tromsø

    Lei en bobil i Tromsø og se den Nord-Norske naturen på beste måte. Nyt alt Tromsø har å by på med total frihet. Det er flere flotte campingplasser rundt byen og et stort utvalg av aktiviteter for hele familien. Les mer her og planlegg din campingferie i Tromsø.

    Nyttige linker

    Leiebil fra Tromsø Flyplass

    Turistinformasjon Tromsø