Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I LOS ANGELES

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Los Angeles - Finn din perfekte leiebil

  Los Angeles har mange utmerkelser, som å være hjemmet til Hollywood, det globalt anerkjente midtpunktet for alt som har med film å gjøre. Det er dermed verdens underholdningshovedstad, et kulturelt Mekka, som kan skryte på seg mer en 100 museer, med en voksende teknologiindustri og idyllisk vær. Man kan forstå at så mange turister og fagfolk strømmer til fra hele verden. Med en leiebil fra Auto Europe i Los Angeles kan du oppleve mer enn bare underholdningsindustrien, og oppleve moteriktige butikker i Venice, vakre Malibu og San Pedros travle markedsplass. Strandsamfunnene i Los Angeles er symbolet på sør-Californias endeløse sommer, og Auto Europe kan hjelpe deg med å planlegge turen dit!

  Auto Europe har over 60 års erfaring med å tilby kunder bilutleie av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det er flere steder å hente din leiebil i Los Angeles, inkludert Los Angeles internasjonale flyplass og andre praktiske sentrumsnære kontor - Ring oss i dag på +498912089270 og få en uforglemmelig kjøreopplevelse i USA.

  Hvordan er trafikken i Los Angeles?

  Man kan ikke sno seg unna det. Los Angeles er viden kjent for trafikkorker på motorveiene, spesielt på motorvei 405. Det er derimot enkelt å kjøre rundt i mindre gater, spesielt hvis du unngår rushtrafikken, da trafikken normalt flyter fint. Følg med om kjørefeltet bare er for biler med flere passasjerer. Disse kjørefeltene er godt skiltet, og har en hvit diamant på svart bakgrunn.

  Los Angeles og omegn har et stort antall motorveier. Flere store motorveier kobler Los Angeles til resten av USA, inkludert Interstate 5, som går sør gjennom San Diego til Tijuana, og nord gjennom Seattle til den kanadiske grensen. Interstate 10, en annen stor motorvei, er den sydligste motorveien som går fra kyst til kyst. Via I 10E kan du komme til downtown Los Angeles på bare 40 minutter. Route 101 er også en viktig trafikkåre fra det sentrale California til kysten til Oregon og Washington. Hvis du er interessert i enda mer relevant informasjon om kjøring i USA, ta gjerne en kikk i vår hendige guide.

  Hvor kan jeg parkere min leiebil i Los Angeles?

  Los Angeles er en stor og vidstrakt by der de fleste bruker bil som fremkomstmiddel. Heldigvis har byen investert mye i mange parkeringsmuligheter for sjåførene der. Med over 118 offentlige parkeringsplasser- og garasjer og 40.000 parkeringsplasser med parkometer spredd ut over byen, så er det ikke vanskelig å finne et sted å parkere din leiebil i Los Angeles.

  Gateparkering er stort sett tilgjengelig, og selv om du kanskje finner gratis parkering, må du ofte betale på parkometeret. Husk å sjekke skiltet som indikerer tillatt parkeringstid. Områder i nærheten av stranden er vanligvis gratis. Hoteller, kjøpesenter og supermarkeder tilbyr ofte gratis eller billig parkering for sine kunder. Finere restauranter og lokaler tilbyr betjent parkering mot et gebyr. Turistattraksjoner som museer, teatre og temaparker tar betalt for parkering.

  Los Angeles flyplass

  Los Angeles internasjonale flyplass er hovedflyplassen for Los Angeles og er den fjerde travleste passasjerflyplassen i verden, og over 61 millioner passasjerer kommer innom hvert år. Den har ni passasjerterminaler langs en to-nivås bilvei, i tillegg til gratis shuttle-tjenester mellom alle terminalene og parkeringsplasser lengre unna. Mer enn 10.000 parkeringsplasser er tilgjengelige i nærheten av terminalene, og over 22.000 parkeringsplasser i områdene rundt.

  Los Angeles International Airport (LAX)
  Webside: www.flylax.com
  Adresse: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045
  Telefon:(855) 463-5252

  Ting å gjøre i Los Angeles

  Gjør deg klar for en proppfull og spennende reiseplan. Los Angeles er stedet med fantasi, filmstjerner, shoppinggale, strandkropper og utrolig naturlig skjønnhet. Her har du et bredt spekter av underholdningsalternativer: Hollywood-skiltet, Getty-senteret, Hollywood Walk of Fame, TCL Chinese Theatre, Griffith-observatoriet og så mye mer. Vi overdriver ikke når vi sier at det er umulig å se og gjøre alt på en kort tur. Det er derfor vi har håndplukket våre utvalgte høydepunkt du absolutt må gjøre når du er i Los Angeles. Du er garantert å elske dem, alt fra turistfavoritter til de skjulte perlene av lokale opplevelser. Med å leie bil i Los Angeles kan du oppleve det meste!

  • TCL Chinese Theatre og Hollywood Walk of Fame: for en smak av det klassiske Hollywood anbefaler vi å rusle gjennom den ikoniske Hollywood Walk of Fame. Her kommer du over den overdådige kinesiske kinoen, som åpnet med premieren på King of Kings i 1927. Rundt 30-tallet startet tradisjonen med at stjerner laget avtrykk i sementen med en hånd eller fot. Selv om det startet som et uhell, har det stjernefylte veikrysset nå over 1600 autografer.

  • Getty-senteret:Du kan vie en hel dag til å besøke dette marmorerte og dyre komplekset. Det befinner seg i en åsside over Brentwood og inkluderer et omfattende museum, en dekorert hage og andre program designet av Richard Meier. Getty-museet er vakkert belyst fra naturlige lyskilder og mottar 1,8 millioner besøkende årlig. Galleriene er fylt med greske antikviteter, europeiske malerier fra før 1900, impresjonistiske malerier og unike utstillinger. Gå rundt i hagene til du finner et flott sted å nyte en middag i restauranten med panoramautsikt.

  • Rodeo Drive: Enten om du trenger nye klær fra noen av de mest eksklusive merkene i verden, eller bare vil kikke i butikkvinduene, er dette stedet for deg. Utstillingsvinduene til Gucci, Prada, Versace, Cartier og mange flere er der på rekke og rad. Dette shoppingparadiset har også haute cuisine-restauranter og moteriktige butikker langs den brosteinbelagte Via Rodeo.

  • Venice Beach Boardwalk: Hovedsete til Californias eksentriske ånd ligger her, i Venice Beach. Denne destinasjonen er veldig nær Los Angeles, og er kjent for dens fabelaktige strandliv. En tur langs promenaden lar besøkere oppleve den famøse bohemske levemåten i byen, mellom gatemusikere, kunstnere, magikere, spåkoner, vektløftere og artister. I stedet for å gå kan du leie sykkel eller rulleskøyter. Du kan stoppe og kjøpe en pølse i brød eller noe kaldt å drikke og en liten suvenir.

  • In-N-Out Burger: Hvis du vil spise som de lokale, gå rett til den legendariske hamburgerrestauranten In-N-Out. De tilbyr en stor meny med mange ulike typer hamburgere og sideretter. Og det beste er at denne hurtigmatkjeden er bilvennlig, som betyr at du kan bestille maten din behagelig fra leiebilen din. Det er til og med en hemmelig meny tilgjengelig på internett med ulike kombinasjoner. Og hvis hamburger ikke er din greie, er det ingen grunn til bekymring. Los Angeles har et hav av matmuligheter, fra vegan-kafeer til taco trucks og sushirestauranter.

  • Griffith Park: med over 4310 kuperte dekar er Griffith Park et av Los Angeles mest beundrede steder, og en flott måte å strekke på beina langs det 85 km lange nettverket av småveier og turstier. Du vil finne en gammel dyrepark, daler, huler, piknikkområder, museer, og til og med prærieulv. Det er veldig lett å kjøre til parken fra sentrum, og det er mange parkeringsplasser. Du kan følge ruten langs Mount Hollywood, og bli møtt av en svimlende panoramautsikt over Los Angeles, observatoriet, og til og med Hollywood-skiltet! Et godt tips: utforsk parken fra en hesterygg!

  • Santa Monica Pier: Denne bryggen er teknisk sett ikke i Los Angeles, men den er nærme nok, bare en 20 minutts biltur unna. Kjenn solen på kroppen og havbrisen mens du nyter en iskrem eller sukkerspinn. Her kan du se det store Stillehavet fra toppen av et pariserhjul, kjøre karusell, spille tradisjonelle tivolispill, høre på gatemusikanter og sykle rundt. Vi foreslår at du blir til sent på ettermiddagen, så du kan nyte den utrolige solnedgangen.

  Fine dagsturer med leiebil i Los Angeles

  Selv om Los Angeles er en by fullstappet med attraksjoner og alltid nye begivenheter, kan du utnytte tiden din her med å utforske nærliggende steder med like spektakulære landskap og spennende aktiviteter å tilby. Byen er omringet av vakre strender, vingårder, skogsparker, småbyer og unike turistdestinasjoner som resulterer i perfekte dagsturer med leiebilen din i Los Angeles. Her er noen få forslag til dagsturer utenbys, alle mindre enn tre timer fra byen. Med alt fra en tur tilbake til barndommen, til vinsmaking og følelsen av sand mellom fingrene, så håper vi at du blir inspirert!

  Disneyland

  Dette magiske stedet fengsler både barn og voksne. Et besøk til “verdens lykkeligste sted” er strengt nødvendig og vi anbefaler å planlegge dette besøket i forkant. Disneyland, inspirert av den visjonære Walt Disney, er et kompleks som ikke bare inkluderer den anerkjente fornøyelsesparken, men også Disney’s California Adventure, som er Hollywood-fokusert, og Downtown Disney, med mange restauranter, barer og klubber, for ikke å glemme Disneyland Resort. Selve Disneyland-parken er delt inn i åtte temaland, hvor du kan gjøre alt fra å seile med pirater, til å utforske eksotiske jungler og se eventyrprinsesser. Ikke glem å kle deg komfortabelt og kjøpe billetter på internett. Men vær oppmerksom på at forhåndskjøpte billetter ikke garanterer innpass på en gitt dag. Vi anbefaler å investere i en prioritert billett, så du kan slippe forbi køene. Priser starter på $90.

  Santa Barbara

  Litt under to timer nord for Los Angeles finner du den skjønne strandbyen Santa Barbara. Den er kjent for å ha noen av de beste vinene i verden og er kjent som den amerikanske Riviera. Santa Barbara har frodige hager, vakre fjell, daler og strender, alt sammen med mange restauranter, festivaler og underholdningsmuligheter. Kultur er representert gjennom flere gallerier, museer, teatre og liveopptredener. Dessuten kan du nyte nærværet av arkitekturen fra den spanske kolonitiden og rød takstein og fargerike veggmalerier. Se etter vinsmakinger og turer til vingårder på internett: de er blant høydepunktene i Santa Barbara. Det er den perfekte utflukten fra trafikken i Los Angeles

  San Diego

  Når du har utforsket i nord, kan du reise sydover til San Diego. Det er en veldig interessant by som kombinerer det beste fra kystlivet med det beste fra storbylivet. San Diego er også veldig nær den meksikanske grensen og byen Tijuana, som gir San Diego sin unike følelse. Byen har flere historiske og naturskjønne severdigheter, som La Jolla langs fjæren, gamlebyen i San Diego, og det internasjonale markedet Bazaar Del Mundo. Ta turen over til Little Italy, Hillcrest, og Gaslamp Quarter og opplev den dynamiske og livlige atmosfæren i San Diego. På natten er et stort utvalg av restauranter og sofistikerte klubber klare til å underholde gjestene og transformere dagen din til en uforglemmelig opplevelse.

  Geografisk informasjon & Historie

  Byen Los Angeles er spredd ut over 1300 kvadratkilometer med åser, flatt land, ørken, og vann. Det er omgitt av San Gabriel-fjellkjeden i nord, og er delt av Los Angeles-elven og Santa Monica-fjellene. Klimaet i sør-California er praktfullt. Man merker nesten ikke at sesongen forandrer seg, da de fleste dager er solfylte og varme, men en behagelig havbris. Juli er den varmeste måneden i Los Angeles, med gjennomsnittstemperatur på 22°C, mens januar kan ha temperaturer rundt 13°C. Dette flotte været hjalp den økonomiske utviklingen i Los Angeles helt fra første stund med høsting og handel av for eksempel appelsiner.

  Los Angeles var veldig annerledes før slutten av 1700-tallet, da solrike Los Angeles var hjem til Chumash- og Tongva-stammene. Det var først i 1781 at en gruppe på 44 nybyggere og 14 familier ankom området etter en lang reise på over 1600 km gjennom ørkenen. De etablerte et lite bondesamfunn og kalte det El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles de Porciúncula. Under utviklingen, var bosettingen styrt fra Spania, Mexico og deretter USA. Det siste skjedde i 1848, med Freden i Guadalupe Hidalgo. Da Mexico overga California til USA. Bare noen tiår senere ble den første skolen bygd, sammen med jernbanenettverket. Los Angeles vokser og utvider seg, og innlemmer nærliggende tettsteder, og blir en av verdens største metropoler.

  I dag har Los Angeles, filmindustriens Mekka, en blomstrende økonomi, er internasjonalt anerkjent og er en reisedestinasjon med over 47,3 millioner besøkende årlig. Los Angeles er helt ledende i flere industrier, godt hjulpet av sine fire millioner innbyggere. Hvis Los Angeles var et land, ville det faktisk være den 20. største økonomien i verden! Denne byen vil stadig overraske deg med alt fra kulturfylte gater og kjente landemerker, til utrolige strender, samt fantastiske muligheter for mat- og klubbopplevelser.

  Hvordan reise rundt i Los Angeles

  TDet er mange måter å utforske historiske landemerker, interessante nabolag og spennende severdigheter i Los Angeles. Kollektivtransporten i Los Angeles er blant de beste i USA, og består av bussrute, undergrunn og trikk, som alle blir betjent av Metro. Dessuten blir sykkelveier stadig mer populære. Bilutleie i Los Angeles er ikke desto mindre en populær og praktisk måte å komme seg rundt på i filmhovedstaden.

  Metro og jernbane

  Det er seks ruter i Los Angeles. Disse er fargekodete og den grønne linjen går til LAX. I tillegg til enkeltbilletter kan man velge dagsbillett eller ukesbillett. Du kan kjøpe billett på billettautomaten å Metro-stasjonene. På appen LA Mobile er det mulig å kjøpe billetter, se live-oppdateringer og planlegge ruten. Metro Trip Planner er en annen nyttig app, da den gir detaljerte instruksjoner hvordan du kommer til og fra destinasjonen

  Buss

  Det er flere busstilbud i Los Angeles og omegn. Det er nærmere 200 ulike ruter, differensiert med nummer. De fleste bussruter går innom undergrunnen sine holdeplasser. En interessant mulighet for turister er buss 217 eller 280, ettersom rutene for det meste går gjennom sentrale Los Angeles. Begge bussene sammenkopler Hollywood sentrum med Sunset Strip, The Farmers Market, the Grove og andre populære steder. For en detaljert timeplan og og interaktive kart, ta en kikk på den offisielle nettsiden til Metroen. I tillegg til Metro-busser, har Los Angeles også en stor flåte av DASH-busser, som er mindre og går oftere, men vanligvis kjører innad i nabolag.

  Taxi

  Los Angeles er en vidstrakt by, og avstandene kan være store, som betyr at taxiturer kan bli dyre. Vær oppmerksom på at taxier ikke stopper for folk som praier utenfor sentrum, så det er viktig å vente på dem på korrekt sted.

  Kan jeg leie en bobil i Los Angeles?

  USA har tonnevis å by på for den eventyrlystne. Med så mye å utforske, hvorfor ikke gå et skritt videre og sjekke ut tallrike tilbud på bobiler. Dette er en flott måte å reise med god komfort uten å bruke mye penger. Vi tilbyr et stort utvalg av bobiler i Los Angeles, så du kan velge den som passer akkurat til dine reisebehov.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon

  Tilbake til toppen