Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ LOS ANGELES FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Los Angeles Flyplass - Leiebil i LA til laveste pris!

  Book din leiebil fra Los Angeles flyplass gjennom Auto Europe i dag og begynn å utforske den spennende byen med full fleksibilitet. Du kan være sikker på å finne den perfekte bilen til rett pris ettersom Auto Europe har et bredt utvalg som et resulat av sitt samarbeid med verdens største og mest kjente aktører i markedet. Kontakt Auto Europe i dag for et tilbud.

  Los Angeles er en spennende by som er rik på opplevelser og som er berømt for sine aspirerende kunstnere og solrike strender, og med så mye som skjer er mulighetene uendelige. Ta en tur nedover Hollywood boulevard for å se stjernene på fortauet, besøk Universal Studios og Disneyland. Det er uendelig mye å oppleve både for barn og voksne. Du kan ta surfetimer på Venice Beach eller oppleve Santa Monica Pier med sine mange eventer og spisesteder. Det er umulig å kjede seg i LA.

  Informasjon om flyplassen

  Los Angeles flyplass kalles også LAX og er hovedflyplassen LA, California og de omliggende områder. Flyplassen ligger ca 29 km sørvest for LA sin sentrumskjerne. Den er verdens fjerde travleste flyplass og USAs nest travleste, med over 84 milloner passasjerer årlig. Flyplassen ble først åpnet i 1929, men ble ikke kalt Los Angeles flyplass før i 1941, og deretter Los Angeles Internasjonale Flyplass i 1949. LAX er på USAs liste over historiske steder.

  Los Angeles International Airport (LAX)
  Adresse: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045
  IATA kode: LAX
  Telefonnummer:(855) 463-5252
  Beliggenhet: 29 km fra Los Angeles
  Flyselskaper som opererer fra LAX flyplass: Aer Lingus, Aeromexico, Air Canada, Air China, Air France, Air Italy, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, American Eagle, British Airways, Cathay Pacific, China Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Delta Airlines, Emirates, Etihad Airways, Fiji Airways, Iberia, KLM, Korean Air, Qatar Airways, Singapore Airlines, Southwest Airlines, Swiss International Airlines, Thomas Cook Airlines, Turkish Airlines, United Express, Virgin Atlantic, Virgin Australia..

  Hvor henter jeg leiebil på Los Angeles Flyplass

  Å hente din bilutleie fra Los Angeles flyplass kunne ikke vært raskere eller enklere enn det er med Auto Europe. Finn kontoret til ditt bilutleiefirma, og den vennlige og hjelpsomme staben vil sørge for at prosessen blir rask og enkel. Pass på at du har med deg ditt førerkort og kredittkort samt pass og din Europe voucher! Flyplassen har flere bilutleietjenester og kontorene ligger utenfor flyplassen. Firmaene møter kundene under det lilla skiltet som indikerer bilutleieshuttel på ankomstnivå utenfor baggage claim. Leieselskapene er autorisert til å hente og bringe sine kunder til og fra terminalene med shuttelbuss.

  Bilutleieselskapenes åpningstider

  Dollar Leiebil på Los Angeles flyplass Dollar på Los Angeles flyplass
  1 World Way,
  Los Angeles, CA 90045, USA

  + 866 434 2226
  Åpningstider:
  Man - Søn: Hele dagen
  Hertz Leiebil på Los Angeles flyplass Hertz på Los Angeles flyplass
  1 World Way
  Los Angeles, CA 90045, USA

  + 310 568 5100
  Åpningstider:
  Man - Søn: Hele dagen
  Avis Leiebil på Los Angeles flyplass Avis på Los Angeles flyplass
  1 World Way
  Los Angeles, CA 90045, USA

  + 310 342 9200
  Åpningstider:
  Man-Søn: Hele dagen
  Thrifty Leiebil på Los Angeles flyplass Thrifty på Los Angeles flyplass
  1 World Way
  Los Angeles, CA 90045, USA

  + 877 283 0898
  Åpningstider:
  Man-Søn: Hele dagen
  Enterprise Leiebil på Los Angeles flyplass Enterprise på Los Angeles flyplass
  1 World Way
  Los AngelesCA 90045, USA

  + 310 649 5400
  Åpningstider:
  Man-Søn: Hele dagen

  Terminaler

  LAX har 9 passasjerterminaler og 132 gater spredd utover i en U-form. Hver terminal har shuttelbusser. LAX sine terminaler undergår for øyeblikket en oppgradering. Terminal 1 og 2 er for øyeblikket under arbeid for å skape mer shopping- og serveringsmuligheter, samt et nytt system for innsjekking av bagasje og utvidelse av de nåværende fasiliteter. Terminal 3 er den neste som skal renoveres mens terminal 4 er ferdig renovert med nye heiser, rulletrapper, bilettdisker og nye restauranter og butikker. Terminal 5 og 6 er ferdig med sine oppgraderinger med flere security-punkter, nye bagasjebånd, innsjekkingsdisker og 19 nye butikker og restauranter. Terminal 7 og 8 er fortsatt under arbeid og skal få ny innsjekkingslobby, bedre sikkerhet, flere sitteplasser og ny lounge i terminal 7. Tom Bradley International Terminal (TBIT) har en stor hall med shoppingmuligheter, restauranter og lounger.

  Flyplassens fasiliteter

  Siden LAX er en enorm flyplass har den en stor mengde fasiliteter med alt fra hittegodskontor, førehjelpsstasjon (som du kan finne i TBIT). Stasjoner med sykepleiere finnes i hver terminal, i tillegg til en menge minibanker, gratis Wi-FI, posttjenester og bilutleieinformasjon. Det er også et PUP-program der personer som opplever stress og angst i forbindelse med å fly kan treffe terapihunder for å roe nervene. Det er også flere butikker med alt fra Burberry, DFS. Gucci og Hermes såvel som en stor mengde butikker og gavebutikker som Belkin, Emporio Armani, Fred Segal og Victoria's Secret. Det er også mange restauranter å velge mellom i tillegg til populære butikker som Pret A Manger, Shake Shack, 7-Eleven, Dunkin Donuts, Starbucks og Chick-Fil-A og mange flere.

  Hvordan komme seg til og fra Los Angeles flyplass

  Denne byen oppleves best ved å leie bil på Los Angeles airport. LA er skapt for å reise med bil og du slipper unna forvirrende og stressende offentlig transport. Skulle du allikevel ønske å reise med ofentlig transport fra flyplassen er det mange alternativer å velge mellom. Det går en LAX shuttelbuss mellom terminaler, parkeringsplasser og byens bussterminal. LAX Flyaway har også transport mellom terinalene 7 dager i uken såvel som Metro Green Line. Det er også flere busser som går fra LAX til andre deler av LA, noen av disse er Culver City Bus Lines, Santa Monica Big Blue Bus, og Torrance Transit. Du kan kjøpe billett ombord, men vær obs på at de som regel ikke veksler og bare tar imot nøyaktig beløp. Et annet alternativ er Super Shuttle som går fra den oransje sonen på ankomstnivå. Det går også flere drosjer fra blandt annet Beverly Hills Cab Company, LA Checker Cab and United Independent Taxi Drivers.

  For mer info om å reise med leiebil i USA kan du besøke våre sider med trafikkinfo.

  Parkering

  Det er enkelt å parkere din leiebil på Los Angeles flyplass med 8 forskjellige parkeringsplasser å velge mellom og over 8300 plasser totalt. Alle disse parkeringsplassene kan sjekkes på den offisielle nettsiden for å se hvor mange plasser som er ledige og hvor. Det er også en økonomiparkering på Lot E som ligger ved LAX på 111th street og har hele 2690 plasser. Economy Lot E tar 4 USD for den første timen og 4 USD for hver påfølgende time eller 12 USD max for opptil 24 timer. Alle andre plasser har 15 mintters gratis parkering og tar deretter 5 USD for den første timen, 4 USD per påfølgende 30 minutter og max 40 USD for 24 timer. Flyplassen har også ladestasjoner for elektriske biler. Det er enkelt å parkere i byen ettersom det er over 100 offentlige parkeringsområder og mange muligheter for gateparkering. Det er også 40 0000 parkeringsplasser med parkeringsautomat, så selv om man må betale er det ikke vanskelig å sette bilen fra seg.

  Nyttige linker

  Los Angeles Flyplass