Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ LOS ANGELES FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Los Angeles flyplass – Finn din perfekte leiebil

  Filmbyen Los Angeles er en flott feriedestinasjon som ligger ved Stillehavet. Med en leiebil fra Los Angeles flyplass så kan du enkelt ta deg til LA city eller til andre spennende destinasjoner i California. Denne byen har mye å by på, enten du like sol og strender, fornøyelsesparker, Hollywoodglamour, sport eller shopping - det finnes noe for alle i Los Angeles. Drømmer du om å kjøre langs Sunset Boulevard i en stilig kabriolet og føle vinden i håret? Eller ønsker du å ta med hele familien til Disneyworld og Universal Studios? Auto Europe er en spesialist på å finne leiebiler verden over som passer sine kunder perfekt. Hos oss kan du enkelt sammenligne priser og bilkategorier slik at du kan skreddersy din leie. Etter at du har utforsket LA hvorfor ikke ta en road trip i til San Fransisco (613 km), Las Vegas (436 km) eller San Diego (195 km)?

  Flyplass

  Los Angeles flyplass (LAX)
  Offisielt navn: Los Angeles International Airport
  Adresse: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045, United States
  Flyselskaper: Det er over 70 flyselskaper på LAX. Norwegian flyr direkte hit fra Norge. Andre flyselskaper som flyr hit fra Norge med mellomlandinger er blant annet Lufthansa, KLM, Air France, SAS og British Airways.

  Terminaler

  LAX har ni terminaler: T-1, T-2, T-3, T-4, T-5, T-6, T-7, TBIT South og TBIT North. Det går shuttle-buss mellom terminalene.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleierne har shuttle-service som henter deg på flyplassen og tar deg til sitt kontor. Gå til det lilla skiltet "Rental Car Shuttle" utenfor terminalenes ankomstområde.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  I alle terminalene så finnes det serveringssteder der du kan kjøpe god mat og drikke. Shoppingmulighetene på LAX er heller ikke få. Det er over 60 butikker på flyplassen, alt fra Tax-Free til klesbutikker og bokhandler. Hvis du trenger et hotellrom i nærheten av flyplassen så finnes det et stort antall å velge mellom. Hvis du trenger å sjekke e-posten din før flyturen så kan du koble deg gratis til LAX sitt wi-fi. Ønsker du tilgang høyhastighets-nett så må du betale en mindre avgift. Det er kunstutstillinger på flyplassen i tillegg til et 9/11 minnesmerke som er verdt et besøk. I Tom Bradley International Terminal så finner du et førstehjelpssenter som er åpent mellom 10:00-22:00. Valutakontor finnes i alle terminalers ankomsthaller. Minibanker finner du i både ankomst- og avgangshallen i alle terminalene.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  For å ta deg inn til Los Angeles city med din leiebil så kjører du ut på vei 105 for å så svingen inn på vei 110. Turen til city tar ca. 25 minutter (30 km) avhengig av trafikken. Flyplassen har en egen shuttle-buss og går mellom terminalene, til og fra parkeringsområde C og til Metro Green Line Aviation Station. Fra denne stasjonen kan du blant annet ta tog til LA. Shuttle-buss C tar deg til Metro Bus Center der du kan ta buss videre til destinasjoner i Los Angeles. Det går en ekspressbuss, Flyaway, mellom LAX og følgende steder: Hollywood, Santa Monica, Westwood, Van Nuys, Union Station og Expo/La Brea. Mange hotell og private parkeringsområder har egne shuttle-busser. Shuttle-bussen Roadrunner tar deg til nordlige deler av Los Angeles. Utenfor terminalene så finner du taxier som kan ta deg til din destinasjon.

  Nyttige linker

  Los Angeles Flyplass hjemmeside