Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I OSLO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Oslo til laveste pris

  Auto Europe har i en årrekke vært en av verdens ledende bilutleiemeglere. Vi har over 24 000 stasjoner i over 180 land verden over og streber alltid etter å tilby våre kunder de beste prisene på markedet. Oslo, Norges hovedstad ligger i Oslofjorden og er omgitt av fjell. Du kan hente din leiebil i Oslo fra hvilken som helst av Oslos flyplasser og starte din bilutleie direkte ved ankomst i storbyen. Se gjennom vårt utvalg av leiebiler i søkemotoren og velg den leiebilen som best svarer til dine behov uansett om du skal reise rundt i byen eller kjøre over fjellet til Bergen.

  Utforsk havnen som i tillegg til sin vakre utsikt har mye å se og gjøre. Ta deg tid til å spasere gjennom byen og besøke kafeer, barer, restauranter og butikker. For å gi besøket det lille ekstra anbefaler vi at du besøker operaen så vel som Kon Tiki museet. Dersom været og timeplanen din i Oslo tillater det foreslår vi også en dag i Vigelandsparken der du kan beundre over 200 skulpturer av Gustav Vigeland. Når du kommer tilbake til byen kan du stoppe på Norway Designs for å se en av de mange utstillingene som avholdes her gjennom året.

  Dersom du ønsker å ta din bilutleie i Oslo med på en lengre kjøretur ut av byen foreslår vi en tur til Drøbak, som ligger en halvtime sørvest for byen. Byen har vakre brosteinslagte gater og og gamle trehus og er også hjem til Norges permanente juleutstilling. Herfra kan du ta fergen til Oscarsborg festning, inngang her er gratis men sjekk åpningstidene før avreise. Et annet alternativ er å kjøre på dagstur til Fredrikstad og besøke gamlebyen.

  Hvordan er trafikken i Oslo?

  Det er enkelt å komme seg inn til Oslo med E6 og E18, men du må passere en bomring uansett hvor du kommer fra. Fra 1. november til første søndagen etter påske så må du betale et gebyr for å kjøre med piggdekk i Oslo. Det er mye trafikk inn til byen på hverdager om morgenen og om ettermiddagen. Vær oppmerksom på at det er en del fartskameraer i byen, spesielt i tunnelene.

  Hvor kan jeg parkere min leiebil i Oslo?

  Korttidsparkering gjelder for to timer mellom 09:00-18:00 på hverdager og 09:00-15:00 på lørdager. Utenfor disse tidene er det oftest gratis å stå. Les parkeringskilt nøye der du ønsker å stå slik at du unngår å få bot. Man betaler med kort eller kontant i en parkeringsautomat. Det er også noen steder mulig å betale med mobiltelefonen. Det finnes også et stort antall parkeringshus i byen. Med et OsloPass så kan du stå gratis i den tillate tidsperioden i alle kommunale parkeringsområder. Under finner du et utvalg av steder du kan parkere når du skal leie bil i Oslo:

  OnePark Sentrum P-Hus
  C. J. Hambros plass 1
  Oslo City parking garage
  Oslo City
  Oslo S P-hus
  Jernbanetorget 1
  Paléet Parkering
  Strandgata 19
  One Park Parkeringshus Oslo S
  Dronning Eufemias gate 6
  Mariboesgate P-hus
  Mariboes gate 6
  Vulkan parking garage
  Vulkan 40
  Bankplassen P-hus
  Bankplassen 1
  One Park
  Solligata 2
  Colosseum P-hus, Q-Park
  Essendrops gate 5

  Oslo Flylass

  Oslo Gardermoen Flyplass ligger 50 km fra Oslo sentrum. Dersom du lander på Torp Flyplass flyplass må du regne med en kjøretur på 120 km til Oslo.

  Oslo Gardermoen flyplass (OSL)
  Nettside: www.avinor.no
  Tlf: 64 81 00 00
  E-post: passasjerservice@avinor.no

  Sandefjord Torp Flyplass (OSL)
  Nettside: www.torp.no
  Tlf: 33 42 70 00
  E-post: post@torp.no

  Ting å gjøre i Oslo

  Oslo er en moderne storby der du alltid vil finne noe å gjøre. Dersom du er på jakt etter inspirasjon og ideer til hvordan du kan tilbringe tiden i Tigerstaden finner du våre beste tips og ideer under. Vurder på forhånd om det vil lønne seg å kjøpe et OsloPass til oppholdet; med et OsloPass har du gratis inngang til over 30 museer og attraksjoner i tillegg til gratis reise på all offentlig transport.

  • Grünerløkka: Grünerløkka (eller Løkka) ligger nord for Oslo sentrum og pleide å være en sliten arbeiderbydel. I dag er Grünerløkka en av byens mest trendy bydeler. Området er fullt av spennende restauranter, kafeer og butikker. Grünerløkka har flere hyggelige områder og parker der folk samler seg på fine dager, blant annet Sofienbergparken, Birkelunden og Olav Ryes plass.
  • Operaen: Operaen er tegnet av Snøhetta og ble raskt etter ferdigstilling en svært populær attraksjon blant både loakle og turister. Taket er et populært sted for folk å samles om sommeren og beliggenheten gir en spektakulær utsikt mot Oslofjorden.
  • Frognerparken: Også kalt Vigelandsparken. Parken inneholder over 200 skulpturer av kunstneren Gustav Vigeland og er et populært oppholdssted om sommeren. Gå hit for en avsleppende sommerkveld med grilling med familien eller venner.
  • Slottet: Slottetsparken og plassen foran slottet er åpent for publikum. Hver dag kl 13:30 har garden vaktbytteseremoni. Slottet var under bygging i 25 år før det stod ferdig i 1849 og ble byggget av Kong Carl Johan.
  • Icebar Oslo: Icebar er åpen hver dag i uken med unntatt av Søndag(Man-Tors: 15:00-24:00, Fre: 15:00 til 01:00, Lør: 12:00 til 01:00). Icebar er bygget med 60 tonn is som byggemateriale. Icebar ble åpnet i November 2009. Icebar gir også muligheter for å arrangere firmaeventer og fester. Varme klær deles ut ved døren.

  Fine dagsturer med leiebil i Oslo

  Under finner du våre ideer til dagsturer fra Oslo. Fortsett å lese for inspirasjon til hvor ferden skal gå når du skal legge ut på veiene med din leiebil fra Oslo.

  Fredrikstad

  Fredrikstad er en fin dagstur fra Oslo. Byen er en av de best bevarte i Norge og dersom dere har muligheten til å tilbringe en dag her på byvandring vil dere ikke angre på turen. Besøk gjerne Fredrikstad museum for et innblikk i byens historie. Kjøreturen mellom Oslo og Fredriksstad tar ca 1 time og 10 minutter via E6.

  Tønsberg

  Tønsberg ble grunnlagt av vikinger og er Norges eldste by. Det er her det berømte Osebergskipet ble funnet i 1904. Tønsberg er hjem til den største ruinområdet i Skandinavia. Tønsberg er startpunktet for Vestfold vikingsti. Området er svært populært blant turister, spesielt om sommeren.

  Ekeberg

  Et besøk på Ekeberg trenger ikke å ta en hel dag, men det er så mye å se og gjøre at vi anbefaler at du holder timeplanen åpen når du reiser hit. Du kan ble med på guidede turer rundt i parken. Familier med barn anbefales en tur til klatrehagen der store og små kan leke og klatre.

  Geografisk informasjon & Historie

  Oslo er Norges største by, og ligger ved Oslofjorden. Det som gjør byen så flott er nærheten til både vann, fjell og skog. En stor del av områdene utenfor sentrum består av flotte skogsområder, Østmarka, Lillomarka og Nordmarka, der man kan ta flott gå- og skiturer. Oslofjorden er en perle med sine mange øyer som man kan ta dagsturer til. Ta en tur til Ekeberg som har parkområder med kunstutstillinger, og her har du også en flott utsikt over byen. Bygdøy er en annen populær destinasjon med sine spennende museer. Kjør til Aker brygge der du kan nyte av noe godt å spise og drikke ved bryggekanten. Mellom slottet og Oslo S så går shoppinggaten Karl Johans gate, et norsk landemerke. Om vinteren er det til tider ganske kaldt og det kommer en del snø. Sommeren er mild, men det kan komme en del nedbør, med andre ord - en typisk norsk sommer.

  Oslo kan dateres tilbake til år 1000 og ble ifølge Snorres kongesaga grunnlagt av Harald Hardråde.

  Hvordan reise rundt i Oslo

  Offentlig transport innen sone 1 og 2 er gratis med OsloPass. Lokalbuser, metro, trikker og ferger organiseres av firmaet Ruter i Oslo og Akershus. Bygdøy ferge er ikke inkludert i Ruters billettsystem. Du finner aktuelle rutetaballer her.

  Buss

  Oslo bussterminal ligger ved siden av Oslo S og er startpunktet for langdistanse- og regionale bussruter. Kundeservice er åpent fra Mna-Fre 07:00 til 18:00 og Lørdag og Søndag drea 10:00 til 18:00. Du kan kjøpe billetter på busterminalen i Ruter sin billettapp eller på Narvesen og Deli de Luca.

  Tog

  Flytoget er en fin måte å komme seg til og fra flyplassen, reisen tar ca 20 minutter. Dersom du skal reise fra Oslo S med tog har NSB linjer til blant annet Skien, Oslo, Lillehammer, Bergen og Trondheim. Du finner ruter her.

  Ferge

  Du kan ta ferge fra Oslo til blant annet Langøyene, Slemmestad og Nesodden.

  Kan jeg leie en bobil i Oslo?

  Lei en bobil i Oslo for maksimalt utbytte av oppholdet i den norske hovestaden. Auto Europe hjelper deg med å velge riktig bil, planlegge og finne campingplasser i områder. Oppgrader Osloturen til en bobilferie i Oslo med hele familien. Auto Europe har et stort utvalg bobiler å velge mellom, alle til lave priser. Kontakt oss i dag for hjelp til å planlegge reisen din!

  Nyttige linker

  Turistinformasjon