Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ OSLO S TOGSTASJON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Oslo S togstasjon - Opplev Tigerstaden

  Oslo Sentralstasjon (også ofte kalt Oslo S på folkemunne) er hovedtogstasjonen i Norges hovedstad Oslo og den travleste i hele Norge. Stasjonen består av to store hovedbygninger, og har forbindelser til mange lokale og regionale ruter i hele Norge, til flere svenske byer og til flere spennende destinasjoner nedover i Europa.

  Togstasjonen ble bygget og åpnet på 1980-tallet, og stasjonen er del av en stort knutepunkt for offentlig transport som heter Jernbanetorget metrostasjon. Oslo busstasjon ligger rett ved siden av, så flere lokalbuseer og trikker stopper rett utenfor. I tillegg er noen av byens mest populære attrasjoner (som Det Kongelige Slott, Nasjonalteateret og Oslo Katedral og mange av de største hotellene og shoppingsentrene i byen i nærheten av stasjonen, noe som gjør togstasjonen til et supert utgangspunkt for å utforske Oslo.

  Som en av de mest trendy skandinaviske byene, blir Oslo stadig mer populær som destinasjon for en byferie. Oslo er en av Europas grønneste byer, og imponerer stadig nye besøkende med sin stilige arkitektur, museer i verdensklasse, spennende uteliv og lange handlegater.

  For å maks utbytte av besøket i denne spennende byen, kan du booke en leiebil på Oslo S togstasjon og oppleve Oslo og de vakre småbyene og landskapet rundt byen på egen timeplan. Vi enbefaler spesielt et besøk til Lillehammer, en by som er populær for sitt utendørs-museum kalt Maihaugen, og var OL-vert i 1994. Tønsberg (Norges eldste by) er også verdt et besøk, og Slottsfjellet, den største attraksjonen av sitt slag i Skandinavia, imponerer stadig flere tilreisende.

  Auto Europe tilbyr høykvalitets bilutleie i Oslo og i hele Norge, inkludert Bergen og Trondheim. Book online i dag via vår søkemotor, eller ring en av våre spesialister på +49 89 120 89 270 - de hjelper deg gjerne med å skreddersy den perfekte bilutleieavtalen for dine behov.

  Informasjon om stasjonen

  Oslo S ble bygget i 1987 ved siden av den gamle øst-stasjonen og er i dag en lyst, moderne transportknutepunkt som er designet for å effektivisere reisen for 150 000 mennesker hver eneste dag. Beliggende på østsiden av byens sentrum, ikke langt fra Akershus Festning har den 19 spor og en stor avgangshall i hoveddelen av stasjonsbygningen. En av stasjonens hovedfordeler er den enkle gåavstanden til Oslos mest populære attraksjoner.

  Hvor kan jeg hente leiebilen min på Oslo S Togstasjon

  Noen av selskapene som tilbyr bilutleie på Oslo S togstasjon har kontorer på og rundt togstasjonen, mens flere andre store aktører har sine kontorer et steinkast unna. Husk å ha all dokumentasjon klar før du henter din leiebil, inkludert pass, førerkort, kredittkort og din Auto Europe-voucher slik at prosessen blir så enkel og effektiv som mulig.

  Hertz Bilutleie på Oslo S Togstasjon Hertz på Oslo S Togstasjon
  Jernbanetorget 1
  Oslo, Norge 0103

  +47 2221 0000
  Åpningstider:
  Man-Fre: 06:00 til 23:00
  Lør: 07:00 til 18:00
  Søn: 08:00-21:00
  Thrifty Bilutleie på Oslo S Togstasjon Thrifty på Oslo S Togstasjon
  Jernbanetorget 1
  Oslo, Norge 0103

  +47 2221 0000
  Åpningstider:
  Man-Fre: 06:00 til 23:00
  Lør: 07:00 til 18:00
  Søn: 08:00-21:00

  Stasjonens fasiliteter

  Oslo S er en stor, velholdt, moderne bygning med alle moderne fasiliter. Rett ved siden av stasjonen finner du Østbanehallen, en livlig mathall i den eldste delen av bygningen. Her finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer, små butikker og et effektivt turistkontor. Østbanehallen er Oslo S sitt hjerte og sjel og har et stort utvalg av måltider å tilby enten det skal være stuing, kjøttkaker eller røkelaks. Listen over fasiliteter på togstasjonen er lang, og inkluderer bagasjeskap, gratis Wi-Fi på hele stasjonen, tilgang for mennesker med bevegelseshemminger, stellerom, og flere avslapningsområder der du kan vente på toget i ro og mak.

  Hvordan kommer man seg til og fra Oslo S togstasjon?

  Stasjonen ligger på Jernbanetorget, og er en del av det største transportknutepunktet i Norge, så det er svært enkelt å komme seg dit for å hente din leiebil på Oslo S togstasjon. Du kan reise dit med buss, trikk, lokaltog eller metro (den mest populære reisemåten i sentrum av byen). Rett ved siden av togstasjonen finner du Jernbanetorget metrostasjon som betjener alle 6 av Oslos undergrunnslinjer. Busstasjonen ligger i nærheten i Galleri Oslo, en kort gangvei fra stasjonen, og direkte toglinjer går mellom Oslo S og flyplassen operert av Flytoget - disse togene går hvert 10-20 minutt avhengig av tiden på døgnet og bruker 19 minutter til flyplassen. Oslo Sentralstasjon lever opp til sitt navn med sin sentrale beliggenhet og du kan besøke mesteparten av byen til fots. Det er flere gangveier rundt stasjonen så det er ikke vanskelig å navigere seg eller komme seg fra A til B. Karl Johans gate går til det Kongelige Slott forbi Nasjonalteateret og Oslo Katedal, så det er verdt å ta turen til fots dersom det er pent vær.

  Parkeringstips

  Byens parkeringsplasser er delt inn i soner med forskjellige priser og tidsbegrensninger. I byens sentrum (og rundt Oslo togstasjon) må du kjøpe billett Mandag til Lørdag (09:00-20:00) men utenfor dette tidsrommet er det vanligvis gratis. På gatene utenfor sentrumskjernen er det enkelte gratis parkeringssoner. Noen av de beste parkeringsmulighetene for turister som skal leie bil på Oslo Togstasjon inkluderer Oslo City parkeringshus (operert av Aimo Park), Dalbergstien Parkering, og Oslo S Parkeringshus (operert av OnePark), sistnevnte er rett ved siden av jernbanestasjonen og åpen 24/7. Den har også 8 ladestasjoner for eletriske biler.

  Nyttige lenker

  Oslo Turistinformasjon