Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ OSLO FLYPLASS GARDERMOEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Oslo Gardermoen flyplass til beste pris

  Auto Europe har mer enn 60 års erfaring i bilutleiebransjen, og kan tilby våre kunder konkurransedyktige priser, et stort utvalg av leiebiler og en super kundeservice uansett hvor i verden du skal reise. Vi har leiebiler på 24 000 destinasjoner i 180 land, og et godt samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere verden over. Med en leiebil fra Oslo flyplass med Auto Europe kan du enkelt og smidig kan ta deg til Norges vakre hovedstad Oslo eller til andre nærliggende destinasjoner i landet. På Gardemoen finner du mange av de store bilutleieselskapene som Sixt, Europcar, Hertz, Avis og Budget. Book online eller ring oss for å finne den perfekte leiebil i dag.

  Det er mye å se og gjøre i Oslo. Vi anbefaler at du kjøper et OsloPass for maks utbytte av ditt opphold i Tigerstaden. Oslopass gir gratis inngang til over 30 museer og attraksjoner i tillegg til gratis reise på all offentlig transport. Du vil også kunne parkere gratis på enkelte steder i enkelte tidsrom med OsloPass, samt at det gir rabatter på enkelte kafeer og restauranter. Barn, studenter og eldre får rabatter ved kjøp av OsloPass. Du kan lese mer om dette på VisitOslo sine nettsider og finne ut om dette passer for deg.

  Informasjon om flyplassen

  Oslo flyplass er den største internasjonale flyplassen i Norge og og det nest mest besøkte flyplassen i Norden. Herfra går det fly til 26 innenlands destinasjoner og 152 internasjonale destinasjoner. Nesten 27 500 000 passasjerer passerer gjennom Oslo flyplass hvert eneste år. Å leie bil fra Oslo Flyplass gjør at du kan starte din reise videre direkte fra flyplassen uten å måtte benytte offentlig transport. Vianbefaler en leiebil med GPS dersom du ikke er kjent i Oslo og Akershus. Kjøreturen fra Oslo flyplass til Oslo tar ca 35 minutter. Merk at du ikke kan kjøre inn i Oslo uten å passere en bomring, så dersom du ikke skal inn til Oslo er det lurt å sjekke alternative ruter for å unngå unødvendige AutoPass passeringer.

  Gardermoen flyplass (OSL)
  Offisielt navn: Oslo Lufthavn Gardemoen, Engelsk: Oslo Airport
  Adresse: Edvard Munchs veg, Gardemoen
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca. 48km fra Oslo, en kjøretur på ca. 35 minutter avhengig av trafikk.
  Flyselskaper: Fra flyplassen kan du komme deg til 178 forskjellige destinasjoner, og det er et stort antall flyselskaper å velge mellom. Blant annet SAS, Norwegian, British Airways, Widerøe og Icelandair.

  Hvor henter jeg leiebil på Oslo Flyplass

  Å leie en bil på flyplassen er den perfekte måten å starte ferien på. Alle bilutleiefirmaene har skranker i P-sonen P10 på level U2. Når du skal ha bilutleie fra Oslo Flyplass kan du velge mellom flere forskjellige bilutleieselskaper. Du kan enkelt sammenligne de tilgjengelige tilbudene på våre netttsider for å sørge for at du finnner den leieavtalen som best passer dine behov.

  Avis Leiebil på Oslo Gardemoen flyplass Avis på Gardermoen flyplass
  Pob 167,
  Gardemoen, Norge 2061

  +47 67255510
  Åpningstider:
  Man - Fre: 07:00 - 23:30, Lør: 08:00-23:00, Søn: 09:00-23:00
  Budget Leiebil på Oslo Gardemoen flyplass Budget på Gardermoen flyplass
  Edvard Munchs veg,
  Gardermoen, Norge 2061

  +47 67 25 55 20
  Åpningstider:
  Man - Fre: 07:00 - 23:30, Lør: 08:00-23:00, Søn: 09:00-23:00
  Europcar Leiebil på Oslo Gardemoen flyplass Europcar på Gardermoen flyplass
  Edvard Munchs veg
  Gardemoen, Norge 2061

  +47 64810560
  Åpningstider:
  Man - Fre: 07:00 - 23:59, Lør: 08:00-23:59, Søn: 09:00-23:59
  Hertz Leiebil på Oslo Gardemoen flyplass Hertz på Gardermoen flyplass
  Edvard Munchs veg
  Gardemoen, Norge 2061

  +47 22 21 0000
  Åpningstider:
  Man: 06:30 - 23:30, Tir - Fre: 07:00 - 23:30, Lør: 07:30-23:00, Søn: 09:00-23:30
  Sixt Leiebil på Oslo Gardemoen flyplass Sixt på Gardermoen flyplass
  Postboks 201
  Gardemoen, Norge 2061

  +47-66699900
  Åpningstider:
  Man-Søn: 07:00-00:00

  Terminaler

  Flyplassen har en enkelt terminalbygning som kan ta imot hele 28 millioner passasjerer årlig. Den internasjonale flyplassen i Oslo har et stort antall moderne fasiliteter. Ankomsthallen og avhangshallen er utvidet, men det er fortsatt enkelt å finne frem. Byggingen startet sommeren 2012 og resultatet stod ferdig i April 2017.

  Flyplassens fasiliteter

  Oslo flyplass gikk gjennom renovering og utbygging har et stort antall nye fasiliteter. Du har mulighet for å handle taxfree varer både ved ankomst og avreise ved internasjonale reiser. Tax free butikkene er døgnåpne og du kan forhåndsbestille varer slik at du er sikker på å få det du trenger. Du finner også mange andre butikker der du kan handle til reisen; blant annet Tanum, Narvesen, Elkjøp, Æra og Ting.

  Hvordan komme seg til og fra Oslo airport

  For å kjøre til Oslo med din leiebil fra Oslo flyplass tar du E6, og følger skiltingen hele veien frem til sentrum. Du kommer deg også enkelt og smidig til flyplassen fra byen via E6, der det er skiltet til Gardermoen flyplass. Ta så avkjøring mot riksveg 174. Herfra står det skiltet "Terminal" hele veien fram til flyplassen. Hvis du ikke skal ta leiebil inn til Oslo finnes det mange andre transportmuligheter fra Gardemoen inn til hovedstaden; blant annet flytog og buss.

  Togstasjonen ligger i nærheten av Oslo flyplass passasjerterminal. Herfra kan du ta flytoget direkte til Oslo S. Regionale og lokale tog går til Skien, Oslo, Lillehammer, Trondheim, Kongsberg og Eidsvoll. SAS flybusser går mellom flyplassen og Oslo sentrum med avgang hvert 20 minutt.

  Parkering

  Oslo har flere store parkeringshus og parkeringsplasser samt mange muligheter for gratis gateparkering, du finner enkelt detaljerte oversikter over disse på nettet. Du kan betale for parkering via betalingsautomat (kort eller kontant) og via app. Når du parkerer på gaten er du pliktet å sjekke all skilting i tillegg til å se etter ny skilting en gang i døgnet. Et OsloPass gir deg gratis parkering på alle kommunale parkeringsplasser i Oslo (merk at egne regler gjelder).

  Nyttige linker

  Oslo Flyplass nettside


  Ekstra info om Oslo Flyplass

  Oslo Flyplass
  Edvard Munchs veg, Gardermoen
  Oslo, Norge 06206

  IATA Kode: OSL
  IACO Kode: ENGM
  Wikipediaside
  Breddegrad: 60.197552
  Lengdegrad: 11.1004

  Generell info:: Oslo flyplass er den største flyplassen i Norge og flyt til et stort antall internasjonale og nasjonale destinasjoner.