Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  OSLO

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Oslo

  Ved å leie bobil i Oslo kan du utforske den norske hovestaden og regionen rundt på en ny måte. Bobilferie i Oslo lar deg feriere i eget land på en helt ny måte. Nyt fleksibiliteten og roen bare en bobilferie kan tilby. Ta en kikk på Auto Europe sitt brede utvalg av bobiler til leie. Våre nettsider gir deg en ryddig oversikt over bobiler vi har til leie i Oslo og omegn. Du kan booke bobilutleie direkte online eller ringe oss på +49 894 1207 298 dersom du har spørsmål eller du vil ha hjelp til å velge riktig bobil.

  Campingplasser i og rundt Oslo

  Det er et enormt utvalg av campingplasser i Norge og det er et hav av steder der du kan stoppe og hvile for natten eller bli en dag eller to. Vi har satt sammen en liten liste under slik at du får litt starthjelp når du skal leie bobil i Oslo.

  Ekeberg Camping Dennne campingplassen ligger i Ekebergparken, kort vei fra bykjernen. Ståplassene for bobiler har eletrisitetstilgang, og noen har tilgang på vann. Denne campingplassen er perfekt for turer inn i byen eller ut til området rundt. Campingplassen er åpen fra Juni til September og vanligvis er det ikke nødvendig å forhåndsbooke. Det går direktebuss til bykjernen.
  Bogstad Camping Campingplasen ligger ca 13 km fra Oslo. Stor, åpne ståplasser gir strøm opg gratis WiFi. De sanitære anleggene er gratis, men du må betale for å dusje. Oslo Golfklubb ligger ikke langt unna.
  Ramton Camping For å nå denne campingplassen må du reise ca 35 km via E18 og Rv165. Her finner du omtrent 300 plasser å sette bobilen på, alle utstyrt med strøm. Det er også sandstrand, tennisbaner og fotballbane i tillegg til minigolf.
  Homannsberget Camping Denne campingplassen ligger litt lenger unna. Du vil måtte kjøre i omtrent 1 time og 15 minutter for å komme frem på Homannsberget Camping. Det er strøm på hver av plassene. De følgende fasiliteter er tilgjengelig på campingplassen; Minigolf, lekeplass, bading, surfing og seiling. Området rundt er perfekt for å ta på seg turskoene.;

  Tilgjengelige bobiler i Oslo

  Auto Europe tilbyr sine kunder et bredt utvalg bobiler og leiebiler til lave priser. Avhengig av antall passasjerer du skal reise med er det forkjellige bobiler du burde vurdere. Compact Standard gir god plass til to personer. Modellen har en lengde på ca seks meter og er utstyrt med dobbeltseng, kjøkken, dusj og WC. Vanntanker for drikkevann og toalett er det også. Family Standard garanterer at hele familien sover komfortabelt på 7.38 meter. Utstyrt med kjøkken, toalett og dusj i tillegg til ferskvannstank og avfallstank er denne bilen er godt valg for fire personer. Soveplasser er inndelt i to enkeltsenger og endobbeltseng. Velg Adria motorhome for enda mer plass og ekstrautstyr, som terrengsykler og grill. Hvis du reiser med opptil seks personer kan Family Plus være akkurat det du ser etter. Med denne modellen har du kjøkken, dusj og toalett om bord i tillegg til to dobbeltsenger og to enkeltsenger.

  Comfort Standard Family Standard

  Comfort Standard

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.41 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Standard

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Adria Family Plus

  Klasse B Adria

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Oslo

  Norges hovestad har over 660 000 innbyggere og er Norges største by. Byen er omgitt av fjell og fjorder og er inndelt i 15 distrikter. Besøkende og turister som ankommer med fly har valget mellom to flyplasser: Oslo-Gardermoen flyplass som er omtrent 35 minutters kjøretur fra byen og Torp Sandefjord flyplass som ligger 74 km unna. Torp har flyvninger med blandt annet Widerøe, Norwegian og KLM. Oslos beliggenhet innerst i Oslofjorden gjør at byen ikke bare kan tilby storbyliv og et rikt kulturtilbud, men også et hav av utendørsaktiviteter. Før du forlater byen til fordel for naturen bør du nyte en dag eller to som turist i eget land. Start med gamlebyen og Middelalderparken og se ruinene av gamle bygninger og kirker, for eksempel Clementskirken. På det norske folkemuseet kan du oppleve norsk historie; over 155 tradisjonelle bygninger er reist i museet der det også holdes arrangementer med jevne mellomrom.

  Adre museer som er sterkt å anbefale inkluderer Frammuseet, Kon-Tiki Museet, Norsk Maritimt Museum, og Vikingskipshuset. Spesielt interessant er Karl Johans gate, Oslos hovedgate. Ta en spasertur og se historiske bygninger; som Oslo katedral, Nasjonalteateret, Stortinget og Grand Hotel, ved enden av gaten ligger slottet. Et annet høydepunkt; Ekebergparken, ligger sør i byen og må sees. Planlegg godt med tid ettersom selv en liten tur i denne parken kan ta to og en halv time. Her vil du se fantastiske skulpturer og en vakker utsikt over oslo. Enda en naturopplevelse venter i Vigelandsparken. Her finner du årlig flere festivaler og hvis du er heldig kan du kanskje legge opp turen til å få med deg en. En av de mest berømte hendelsene i Oslo er Øyafestivalen i August, musikkfans fra hele verden flokker til byen for å se internasjonale og fremadstormende musikkstjerner.

  Med bobilutleie i Oslo er du fri og fleksibel på reise. Utforsk regionen, nyt det vakre landskapet og besøk andre byer i Norge, som for eksempel Bergen, Kristiansand eller Tromsø. Avstandene er lange men takket være bobilen og det store antallet campingplasser i Norge er det lett å reise. Velg en modell med kjøkken slik at alt du trenger å tenke på er å fylle kjøleskapet og drivstofftanken.


  Bobilutleie - Kundeanmeldelser

  Leie bobil anmeldelseRoland med Rent Easy
  06 August 2020
  Auto Europe rangering Leie bobil anmeldelse - 5 stjerner
  Utleieselskap rangering Leie bobil anmeldelse - 5 stjerner
  "Det har vært noen komplikasjoner i forhold til en defekt av selve bomobilen rett før overtagelsen. Ingen tilsvarende bil var tilgjengelig. Utleieselskap har umiddelbart tilbudet oss en annen bil, større og mer luksuriøs en den vi hadde kontrakt på for samme kondisjoner. Selv om det tok en god del lengre tid før vi kunne starte turen vår, så har vi fått en eksemplarisk service. Vi har vært kjempefornøyd så langt og kan anbefaler dette selskapet på sitt varmeste."