Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  TROMSØ

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Tromsø med Auto Europe

  Har du tenkt på å leie bobil i Tromsø? La deg informere og inspirere til en campingferie i Norge. Start i Tromsø og legg ut på en uforglemmelig ferie i eget land. På bobilferie har du en unik frihet og muligheten til å legge planer fra dag til dag. Legg for eksempel ut på langtur til Oslo, Bergen eller Trondheim. Planlegg din rute gjennom Norge og legg inn stopp med utsikt til fjord og fjell. På vår nettside finner du informasjon og et utvalg tilgjengelige bobiler for utleie med Auto Europe. Innen kort tid vil du finne en passende modell for din bobilutleie i Tromsø. Book din bobil online eller ring oss for mer informasjon og hjelp på +49 894 1207 298.

  Leie bobil i Tromsø

  Under har vi listet informasjon om campingplasser i nærheten av Tromsø. Vi begrenser oss til campingplasser innad i regionen. I hele Norge finner du campingplasser og det beste, spesielt om du skal reise langt er å planlegge reisen i etapper. Husk å sjekke fjelloverganger og vær obs på din utleiers regler og begrensninger ved fergekrysning.

  Tromsø Camping Kun 5 km fra Tromsø by ved Tromsdalelva. Denne campingplassen er en flott valg om du ikke vil bo for langt unna byen. Det er totalt 54 ståplasser for bobiler, alle med strømtilgang og gratis WiFi. det er et stort utvalg av aktiviteter i området, blandt annet turer med reinsdyrslede, hundeslede eller snøscooter. Å reise inn til byen tar 30 minutter til fots og 5 minutter med bil.
  Skittenelv camping Beliggende omtrent 27 km nordøst for byen er dennne campingplassen perfekt for deg som søker deg til naturen for å slappe av og lade batteriene. Campingplassen har ståplasser med elektrisk tilgang, sauna, oppvarmet basseng med sklie, restaurant, lekeplass for de små og minigolfbane. Du kan også leie robåter eller fiske her.
  Ramfjord Camping Det vil ta deg ca 35 minutter å nå denne campingplassen. Det vakre landskapet rundt inkluderer en sandstrand og en skog, perfekt for avslappende turer. Alle ståplasser har el-tilgang og vann innen 50 meter fra hver plass.
  Campsite Bjørnebo Omtrent en time fra byen ligger denne plassen, vakkert situert på et fredelig sted. Her kan du nyte av en vakker panoramautsikt, dra på rideturer, fiske eller spille bordtennis. Det er også eletrisitet og drikkevann i nærheten av ståplassene. Det er lekeplass om lekeområde for de minste.
  Olderelv Camping Omtrent 11,5 mil fra byen, og lengst unna Tromsø av våre utvalgte alternativer. Denne campingplassen passer perfekt om ditt hovedmål er å gå tur, sykle og fiske. Dersom du reiser om vinteren er den perfekt for vintersport. Det er 70 ståplasser med eletrisitet og drikkevann.

  Tilgjengelige bobiler i Tromsø

  Her er fire eksempler på bobiler som er tilgjengelige i Tromsø. Avhengig av antallet passasjerer kan du velge det perfekte kjøretøyet til din reise. Velg for eksempel modellen Small, en enkel, liten modell designet for to personer med kjøkken, dusj og toalett.
  Det er tank for drikkevann og avfallsvann. Kjøretøyet er omtrent 7 meter langt og har en dobbelseng. Med sine 6 meter er modellen Van en meter korteremen har samme utstyr opg passer for to personer. Dersom dere reiser som en familie på 4 kan vi anbefale en bobil fra vår luksuskategori. Bilens lengde er mellom seks og syv og en halv meter. Du har her tilstrekkelig med plass og to dobbeltsenger, toalett, kjøkken, dusj og de nødvendige vanntankene for ferskvann og kloakk. Hvis du reiser som en gruppe på opptil seks personer kan du gå for en 6,5 meter lang bobil. Med sine to dobbeltsenger og to enkeltsenger gir den alle reisende en komfortabel plass å sove. Du har selvfølgelig også her kjøkken, dusj og WC.

  Small Van

  Small

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.9-7.6 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Van

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.9-6.8 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Luxury Family

  Luxury

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.9-7.6 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.3-7.6 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Tromsø

  Tromsø er hjem til 73 000 mennesker og et Norges 7 største by. Byen ligger nord i Norge litt mer enn 34 mil fra polarsirkelen. Som kjent er det vanskelig å skille årstidene så langt nord, men Tromsø har mye å by på uansett når du velger å reise. Midnattssolen regnes mellom 20. mai og 20. juli og polarnatten fra slutten av november til midten av januar. Vi anbefaler et besøk til Polarmuseet som viser polarforskning fra forskjellige områder i Nord-Norge. Tromsø ligger midt i nordlysovalen, og det er store sjangser for å se nordlyset om du reiser mellom september april. Det anbefales imidlertid at du reiser ut av byen og vekk fra lysene dersom du vil sikre deg dette magiske naturfenomenet. Det arrangeres mange utflukter fra byen for å jakte på nordlyset, noen i mindre grupper og andre fra båt. Du kan også melde deg på andre spennende aktiviteter som hundekjøring, hvalsafari, fiske, snøscooterkjøring og fjellturer. Booking gjøres enkelt online eller ved å besøke Tromsø turistinformasjon når du ankommer byen.

  Et annet høydepunkt er Ishavskatedralen fra 1965 som har Europas største glassmosaikkvindu. Det er også verdt å besøke Tromsø domkirke, landets eneste katedral bygget i tre. For en fantastisk utsikt over byen og øyene rundt, fjord og fjell, ta kabelvognen Fjellheisen opp til Storsteinen på 421 moh. Herfra kan du nyte utsikten og frisk luft før du følger turstiene innover i fjellet. Om du ikke vil begi deg ut i fjellet alene går det også organiserte turer. Dersom du besøker Tromsø tidlig i Juni kan du besøke den botaniske hagen midt i blomstringen.

  Reis ved å leie bobil i Tromsø og du vil kunne skreddersy din opplevelse. Når du er mettet på Tromsø og opplevelsene byen har å tilby er det på tide å reise videre, bare fantasien setter grenser. Fyll kjøleskap og frysebag med proviant slik at dere slipper å bekymre dere for å spise ute. Du bestemmer selv hvor og når du reiser uten å bekymre deg om tider for inn og utsjekking. Du utforsker på egen timeplan og stopper for natten der det passer deg best. Vær obs på parkeringsskilting dersom du parkerer for natten i utmark selv om dette som regel er tillatt langs offentlig vei i henhold til allemannsretten.