Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I KRISTIANSAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Kristiansand – Beste rater med Auto Europe

  Skulle du kunne tenke deg en leiebil i Kristiansand til en billig pris? Da bør du ta kontakt med Auto Europe! Vi har et stort utvalg av biler på Sørlandet, over 60 år med erfaring fra bransjen og vi jobber alltid for å gi deg den aller beste kundeservicen. Book online eller ring oss i dag. I sørlandsbyen Kristiansand så bys det på aktiviteter året rundt, enten man ønsker å være ute i naturen, spise god mat, se eksotiske dyr eller lære mer om byens historie. Du kan ta en tur til en av de mange museene, som for eksempel Setesdalsbanen, Kristiansand Kanonmuseum og Agder Naturmuseum. Hvis du reiser med barn så kan du besøke Kristiansand dyrepark og Aquarama badeland. Kystbyen byr også på mange fine naturopplevelser og utendørsaktiviteter. Kristiansand har med andre ord alt det som man kan ønske seg av en norsk sørlandsby!

  Trafikk

  Motorveiene E18 og E39 går gjennom byen. E18 tar deg mot Østlandet og E39 tar deg til Vestlandet. Riksvei 9 tar deg nord, innover landet. E18 Bjørndalssletta, E39 Vesterveien, Rv. 9 Grim, Prestheia og Sødal er veier som har bomstasjoner. Andre byer i nærheten av kristiansand som er verdt et besøk er Mandal, Evje, Setesdal, Lillesand og Flekkefjord.

  Parkering

  Kristiansand Parkeringsselskap har 3800 parkeringsplasser i området Kvadraturen. Det finnes også et antall andre private parkeringsplasser og parkeringshus i byen. Les alltid parkeringsskilt nøye for å unngå bot, og husk på å ikke legge igjen verdisaker i bilen.

  Geografisk informasjon

  Kystbyen Kristiansand ligger i Vest-Agder fylke i Sør-Norge og er landets femte største by. Nærheten til både skog og hav (Skagerak) gir muligheten til naturopplevelser og friluftsaktiviteter året rundt. Det kan være noe ustabilt vær, men somrene er oftest varme med over 20 grader. Om vinteren så kan det komme en del nedbør. Fra Kristiansand så er det 68 km til Arendal, 208 km til Sandefjord, 230 km til Stavanger og 320 km til Oslo.

  Flyplass

  Kristiansand flyplass
  Ligger ca. 16 km fra Kristiansand.
  Hjemmeside: Kristiansand flyplass
  Telefon: 67 03 03 30

  Offentlig transport

  Buss
  Det går lokale busser i Kristiansand og til andre byer på Sørlandet. Det går også langdistansebusser til for eksempel Stavanger og Oslo.

  Båt
  Det går båter til destinasjoner langs Norges kyst i tillegg til Sverige, England og Danmark. Havnen ligger like ved motorveiene E18 og E39.

  Tog
  Togstasjonen ligger på Vestre Strandgate 43 og herfra går NSB-tog til et antall destinasjoner i Norge. Det tar for eksempel 4 timer til Oslo.

  Taxi
  Det går lokale busser i Kristiansand og til andre byer på Sørlandet. Det går også langdistansebusser til for eksempel Stavanger og Oslo.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Kristiansand Flyplass

  Turistinformasjon Kristiansand