Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ KRISTIANSAND FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Kristiansand flyplass til beste priser

  Enten du skal til Kristiansand med familien eller hvis turen til denne flotte kystbyen er jobbrelatert så kan du hente din perfekte leiebil på Kristiansand flyplass. Auto Europe har et stort utvalg av bilkategorier til priser som gir deg mer penger til overs. Du kan booke din bil online eller ringe oss så vil en i vårt team hjelpe deg med å skreddersy din leie. Med Kristiansand flyplass som et utgangspunkt så kan du enkelt ta deg til mange spennende destinasjoner som for eksempel Kristiansand, Stavanger, Arendal og Sandefjord. Sørlandsbyen Kristiansand er en populær destinasjon året rundt og tilbyr mange aktiviteter og opplevelser til sine besøkende. Kanskje du har lyst til å ta en tur til den berømte dyreparken, dra på Quart-festivalen eller helt enkelt bare nyte en dag ut på sjøen? Uansett hva du velger å gjøre så tar en leiebil fra Auto Europe dit du skal!

  Flyplass

  Kristiansand flyplass (KRS)
  Offisielt navn: Kristiansand Lufthavn
  Adresse: Kjevik, 4657 Kjevik
  Flyselskaper: Norwegian, SAS, Widerøe og Wizzair. Destinasjoner som disse flyr til er: Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Alicante, Amsterdam, Gdansk, København, Chania, Larnaca, Gran Canaria og Tenerife.

  Terminaler

  Flyplassen har én terminalbygning. Flyplassen er åpen mellom 04:00-00:30 på hverdager, 04:00-22:30 på lørdager og 04:00-00:30 på søndager.

  Henting og levering av leiebil

  Nedenfor finner du åpningstidene til bilutleierne på flyplassen.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-fre: 08:00 til 23:00
  Lør: 08:00 til 12:00
  Søn: 15:00 til 19:00
  Budget Man- fre: 08:00 til 23:00
  Lør: 08:00 til 12:00
  Søn: 15:00 til 19:00
  Europcar Man-tors: 08:00 til 18:00
  Fre: 08:00 til 16:00
  Lør-søn: Ved forespørsel
  Hertz Man- fre: 08:00 til 23:00
  Lør: 10:00 til 14:00
  Søn: Ved forespørsel
  Sixt Man- søn: 07:00 til 23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Flyplassens taxfree-butikk er alltid åpen. Det finnes kiosk i både ankomst- og avgangshallen med blant annet lesestoff og mat. Hvis du trenger kontanter så finnes det et antall minibanker både i avgangs- og ankomsthallene. I andre etasje så er det fire møterom som man kan leie. Det er mulig å koble seg til to timers gratis wi-fi på flyplassen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er mulig å ta buss fra flyplassen til Kristiansand, Lillesand, Grimstad og Arendal. Man kan også ta båt fra Kjeviks brygge som ligger 5 minutter fra flyplassen. Du finner Taxi Sør og Agder Taxi rett utenfor terminalen.

  Parkering

  Kristiansand Parkeringsselskap har 3800 parkeringsplasser i området Kvadraturen. Det finnes også et antall andre private parkeringsplasser og parkeringshus i byen. Les alltid parkeringsskilt nøye for å unngå bot, og husk på å ikke legge igjen verdisaker i bilen.

  Nyttige linker

  Kristiansand Flyplass hjemmeside