Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I LARNACA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Larnaka – Beste rater med Auto Europe

  Havnebyen Larnaka ligger på Kypros sin sør-kyst, og det finnes mange strender både i city og i områdene rundt byen. Med en leiebil i Larnaka så kan du enkelt ta deg til en av byens mest populære steder, strandpromenaden Finikoudes. Her finnes det fine butikker, kaféer, restauranter, barer og nattklubber. Like ved den palmeprydete gaten så ligger den koselige gamlebyen. Leter du etter party så kan det anbefales å ta en kjøretur til for eksempel Aiya Napa. Hvis du er i Larnaka mellom november og mars så kan du ta en tur til saltsjøen som ligger vest for byen, og kikke på de flotte flamingoene som overvintrer der. Kjør til Trooadosfjellene der du kan gå flotte turer og besøke mange koselige vingårder. Auto Europe jobber for å alltid gi sine kunder den beste leiebilsopplevelsen, derfor er vår prisvinnende kundeservice tilgjengelig 7 dager i uken. Kontakt Auto Europe i dag!

  Trafikk

  Man kjører på venstre side av veien på Kypros. De generelle fartsgrensen er 50 km/t i tettbygdestrøk, 80 km/t på landeveier og 100 km/t på motorveier. Følg alltid trafikkskiltenes anvisninger. Det er obligatorisk med sikkerhetsbelte og det er kun tillatt å bruke mobil hvis du har handsfree. Bilister på Kypros kan være aggressive og uaktsomme, så vær oppmerksom når du kjører. Frontlys skal være på ved skumring og soloppgang. Det er ikke lov til å røyke i bilen hvis du har passasjerer som er 16 år eller yngre.

  Parkering

  Gule linjer på siden av veien betyr at det ikke er tillatt å parkere der! Det er mulig å parkere på gaten i sentrum, og vanligvis så er det gratis å stå på lørdagsettermiddager, søndager og offentlige høytider, men les alltid parkeringskilt nøye der du ønsker å stå for å unngå bot! Mange hotell i byen har parkeringsplasser til sine gjester. Uansett hvor du parkerer så la aldri verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  I Larnaka er det et Middelhavsklima med sol store deler av året, og dette gjør byen til en flott feriedestinasjon. Det finnes mange flotte turmuligheter i området, både i fjellene, langs med havet og i byen. Det er et stort antall fine strender, og flere har blitt tildelt EU sitt Blue Flag som er et bevis på god standard på vann og fasiliteter ved stranden. Rett ovenfor byen Oroklini (10 km fra Larnaka) er det et flott utkikkspunkt hvor du kan se hele Larnacas havn. Kypros er også et ypperlig sted for fugletitting.

  Flyplass

  Du kan hente din leiebil på Larnaka flyplass!

  Larnaka Flyplass (LCA)
  Ligger 5 km fra Larnaka.
  Hjemmeside: Larnaka Flyplass
  Telefon: +77778833

  Offentlig transport

  Buss
  Zinonas er Larnakas busselskap. Det går busser rundt city og til steder i utkanten av byen, i tillegg til nattbusser. Leoforos Athinon Avenue er byens buss sentral. Aiya Napa, Limassol, Nicosa, Lefkosia og Protarus er andre destinasjoner som du kan ta deg til med buss.

  Taxi
  Man kan enten vinke til seg en taxi fra gaten eller ringe og forhåndsbestille en. Du kan også ta deg rundt til fots eller leie en sykkel.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Larnaka