Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ LARNACA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Larnaca Flyplass til beste rate

  Larnaka flyplass ligger på Kypros vestkyst, og er et smidig utgangspunkt på din Kypros-tur. Til Larnaka er det 8 km, til Limassol er det 65 km, 60 km til Ayia Napa og 130 km til Paphos. Med en leiebil fra Larnaka flyplass så kan du enkelt og komfortabelt ta deg rundt Kypros uten å være avhengig av kollektivtransport. Gjennom å bruke Auto Europes søkemotor så kan du enkelt finne leiebil til den beste prisen på ønsket destinasjon i over 180 land verden over. Kypros har under mange år vært en populær feriedestinasjon for norske turister. Strendene er mange, havet er blått, maten er god og nattlivet er pulserende - uansett hva du ønsker å gjøre på din ferie, du vill finne noe som passer på Kypros. Auto Europe samarbeider med bilutleiere på Larnaka flyplass, og du kan enkelt booke din leiebil til en bra pris på vår hjemmeside.

  Flyplass

  Larnaka Flyplass (LCA)
  Offisielt navn: Larnaka International Airport
  Adresse: P.O. Box 43027 P.C. 6650 Larnaka, Cyprus
  Flyselskaper: Norwegian flyr direkte til Larnaka flyplass fra Norge.

  Terminaler

  Larnaka flyplass tar imot 7,5 millioner passasjerer per år. Ankomsthallen finner du i første etasje og avgangshallen ligger i tredje etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene ligger i ankomsthallen.

  Utleier Åpningstider
  Europcar Man-søn: Hele døgnet
  Sixt Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Larnaka flyplass har de fasilitetene du måtte trenge for et hyggelig opphold før du setter deg på flyet. Hvis du trenger tilgang til internett så kan du koble deg gratis til flyplassens wi-fi. Flyplassens parfymeri har over 50 internasjonale merker, så du kan enkelt finne det du leter etter. Det er to butikker som selger whisky og vin. Trenger du nye høretelefoner eller annet elektronisk utstyr? Da kan du ta en tur til flyplassens elektronikkbutikk. Det er også mulig å kjøpe med seg et minne fra Kypros i suvenirbutikken. Hvis du er sulten eller tørst så ta en tur til en av restaurantene, barene eller kaféene. Det er to loungeområder på flyplassen, Swissport Executive Lounge og Aegean Business Lounge. Hvis du reiser med barn så kan du ta en tur til lekeområdet som du finner etter sikkerhetskontrollen. Bank ligger i tredje etasje ved Check-In området og i ankomsthallen. Minibanker finner du både før og etter sikkerhetskontrollen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Hvis du skal kjøre din leiebil fra flyplassen til Larnaka sentrum så tar du B4 nordover, og videre på veien Piala Pasa som tar deg til city. Turen er på 8 km og tar ca. 15 minutter, avhengig av trafikken. Du finner taxier på din høyre side etter at du har gått ut av ankomsthallen. Bussene Kapnos Airport Shuttle tar deg raskt og enkelt til city. Abelair Aviation Limited tar deg til mange av hotellene i Larnaca. Limassol Airport Express tar deg fra flyplassen til Limassol.

  Nyttige linker

  Larnaka Flyplass hjemmeside