Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PAPHOS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Paphos - Book og spar

  Når du booker en leiebil i Paphos hos oss så kan du vær sikker på at du får utmerket service og de beste prisene. Vi samarbeider med ledende bilutleiere på over 24.000 destinasjoner verden over, så velg Auto Europe neste gang du skal ut og reise! Paphos (skrives også Pafos) er den perfekte destinasjonen for den som liker gresk mytologi, da dette er byen der kjærlighetsgudinnen Afrodite ble født. Med en leiebil kan du besøke det mytiske stedet Petra Tou Romiou, Afrodites klippe, der det sies at Afrodite ble født. Dette er bare en av de mange historiske og spennende stedene i byen. Andre severdigheter verdt å nevnes er Paphos festning fra 1300-tallet, slottet Sara Kolones fra 1200-tallet, de underjordiske gravene Tomb of the Kings og katakombene i Agia Salomoni.

  Er du en badeløve eller en som liker å lese en god bok på en vakker strand med en drink i hånden? Da har du kommet til riktig sted! I og rundt Paphos finnes det over 25 strender der du kan nyte av det flotte været, det krystallklare vannet og en avslappede atmosfæren. Den rastløse har mye som den kan finne på i Paphos-regionen. Begynn med å kjøre til byens arkeologiske park der du lærer deg mer om regionens fortid. Ta så en runde golf på en av de mange golfbanene i nærheten for å så dra til Todors-fjellene og ta en koselig tur til fots. Hvis du har med barn til Kypros bør dere ta bilen til Pafos Zoo, vannparken Aphrodites Water Park og nasjonalparken Akamas Paninsula National Park. Få mer ut av ferien gjennom å booke en leiebil via Auto Europe!

  Trafikk og parkering

  Å kjøre bil i Paphos er ikke mer komplisert enn andre steder på Kypros. Husk på att man kjører på venstre side av veien! Kjør defensivt og hold god avstand. På landsbygda så kan veistandarden være dårlig, og du kan møte på dyr i veibanen. I Paphos finnes det godt med parkeringsplasser. I Kato, like ved havnen, er det gratis å stå. Hvis du får en parkeringsbot så må denne betales innen 15 dager ellers så legges det til en ekstra avgift (50%). Det kan være lurt å ha på seg solbriller når du kjører, spesielt når solen står lavt på himmelen. Velg Auto Europe neste gang du reiser til Kypros, vi er eksperter på bilutleie i Paphos.

  Geografisk informasjon

  Paphos ligger i sørvest-Kypros, like ved Middelhavskysten. Byen er delt inn i to deler, nye Paphos (Nea Paphos) og gamle Paphos (Palea Paphos). Gamle Paphos ligger 1,8 mil øst for nye Paphos. På Kypros er det et middelhavsklima med lange, varme somre og korte, milde vintre. Under vinteren ligger temperaturene på ca. 7-10 grader og under sommeren ligger den mellom 20-25 grader. Det er over 300 soldager per år. Kypros ligger en time foran Norge.

  Flyplass

  Paphos flyplass ligger 15 km øst for Paphos sentrum, og dit tar det ca. 25 minutter å kjøre. Bilutleieskrankene finner du i ankomsthallen, og før du vet ordet av det vil du være på vei til de vakre strendene på Kypros!

  Paphos Flyplass
  Hjemmeside: www.hermesairports.com
  Telefon: +77 77 88 33

  Offentlig Transport

  Siden 2010 har Paphos kollektivtrafikk kjørts av av selskapet OSYPA, og du kjøper billetter ombord på bussen. Bussterminalen heter Karavella og ligger i sentrum. Det går busser både til og fra Larnaca flyplass og Paphos flyplass. Sightseeingbuss er et bra alternativ for den som vil se byen. Intercity-bussene går til Limassol, Larnaca og Nicosia.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Paphos

  Leiebil fra Paphos Flyplass