Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  LOS ANGELES

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Los Angeles

  Utforsk Californias største by på en ny og annerledes måte ved å leie bobil i Los Angeles. Til forskjell fra vanlig biluteie har du en komfortabel og fleksibel reise med i USA på en budsjettvennlig måte. Takket være våre mange års erfaring i bransjen kan vi ikke bare tilby leiebiler på over 24 000 stasjoner i 180 land verden over men også rimelige bobiler. Skreddersy din bobilferie etter egne behov og oppdag Los Angeles i eget tempo. Du kan også utvide reisen til andre amerikanske perler som San Francisco eller New York for en optimal roadtrip! Book din bobil på Auto Europes hjemmeside eller ring og snakk med våre bobilspesialister for ekstra tips og råd.

  Campingplasser i og rundt Los Angeles

  Det finnes mange steder å overnatte med din bobilutleie i Los Angeles. Vi har valgt ut ett par forslag til deg for et morsomt og avslappende opphold.

  Lake Campground Denne campingplassen befinner seg i den 2700 kvadratkilometer store Angeles National Forest, cirka en halvtimes reise utenfor sentrum. Trærne gir deg en herlig skygge på de skjermede plassene med fantastisk utsikt over landskapet i parken. Drikkevann, toaletter og ildsteder finnes tilgjengelig, men uheldigvis ikke eletrisitetstilgang.
  Fairplex RV Park Fra sentrum er det bare 61 km til Fairplex RV Park, med din bobil utgjør dette ca 35 minutters reise. For deg som vil kombinere natur med byliv er dette den perfekte beliggenheten. I tillegg til daglig frokost er også Wi-Fi inkludert i tillegg til bassengtilgang og badstu. Med skyttelbuss kan du enkelt ta deg inn til byen. Strømforsyning er tilgjengelig her.
  Banning Stagecoach Campingen Banning Stagecoach ligger nær I-10 , omtrent en og en halv time fra Los Angeles sentrum. Bortsatt fra en fantstisk utsikt over fjellene er det også basseng, kabel-TV, vollayballbane, gratis WI-FI og hundepark. Det er også mulighet for å spille biljard og bordtennis. I nærheten ligger et stort kjøpesenter. Strøm er tilgjengelig og gassflasker kan fyllas på mot en avgift.
  Barstow/Calica Det perfekte alternativet for deg som skal fortsetta din roadtrip i Las Vegas. Den idylliske oasen i Mojaveørkenen ligger nesten to timer fra Los Angeles og tilbyr aktiviteter som byeskyting, mountainbike-turer i Mule Canyon, basseng og guidede turer. En gratisbuss kan ta deg til den nærliggende spøkelsesbyen Calico. Kabel-Tv og wifi er kostnadsfritt og strøm garanteres.
  Ventura Ranch Ventura Ranch ved foten av fjellet Topa Topa kan nås på en time og 20 min fra Los Angeles nykjerne. I et lite skogsområde kan du nyte stjerneklare netter på stranden og til og med i en autentiskt inredd teepee. Campingen har dusj og toaletter og tilkobling for strøm. Det finnes også basseng og gratis wifi.

  Tilgjengelige bobiler i Los Angeles

  Under finner du fire eksempel på bobiler tilgjengelig i Los Angeles. Om du reiser med en venn er modellen US Tourer et utmerket valg. Den seks meter lange bobilen er praktisk inredd med dobbeltseng, kjøkken og toalett. Om dere er fire personer som skal reise er den sju meter lange modellen Class C 20-23ft et godt valg. Denne bobilen er utstyrt med en dobbeltseng samt to enkeltsenger. Toalett, kjøkken og dusj gir deg alle nødvendige fasiliteter. I modellen Pioneer finnes det sitte- og soveplasser for opp til 5 personer med to dobbeltsenger og en enkeltseng. Den 6,7-7,6 meter lange bobilen har dusj, toalett og kjøkken. Dessuten er det aircondition f til å hjelpe deg i det varme klimaet. Modellen Perseus RV 30-33 ft tilbyr plass for seks personer og like mange sengeplasser (to dobbeltsenger og to enkelsenger). Foruten kjøkken, toalett og dusj er det også aircondition. Lengden på denne modellen er 9,1-10 meter.

  US Tourer C-Klasse 21-23ft

  US Tourer

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 6.1 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Klasse C 21-23ft

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 21 - 23 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Pioneer Perseus RV 30-33ft

  Pioneer 22-25ft

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.7 - 7.6 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Perseus RV

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 9.1 - 10 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Godt å vite om Los Angeles

  Med sine nesten 4 millioner innbyggere er Los Angeles, etter New York, USAs nest største by. Byen er ikke bare handels- og finanssentrum i California men også kultursentrum og du finner et stort antall forskningsinstitutt, høyskoler, universitet, teatre og museer. Spesielt kjent er byen selvfølgelig på grunn av den verdensberømte bydelen Hollywood, som er hovedkvarter for den amerikanske film- og TV-industrien. Takket være beliggenheten ved Santa Monica bukten finner du flere hvite sanstrender i nærheten. Perfekt for avkobling i solen eller sportsaktiviteter. Spesielt kjente er Venice Beach, Cabrillo Beach, Hermosa Beach og Manhattan Beach. Los Angeles by organiserer også et variert program med festivaler og eventer året rundt. LA times sin bokfestival er varmt å anbefale, det samme med USAs nasjonaldag 4. Juli og Pan African Film & Art Festivalen om vinteren.

  I det hele tatt er LA en veldig variert og spennende by med noe for enhver smak og det lønner seg å planlegge i god tid for å få med seg alt. Du bør absolutt ikke gå glipp av Walk og Fame der i skrivende stund 2574 kjendiser fra underholdningsbransjen er hedret med en stjerne nedfelt i fortauet. Det berømte Hollywood-skiltet nord i byen er et must. Getty Center i bydelen Brentwood imponerer med enestående arkitektur og en enorm samling kunstverk og utstillinger. Nesten 50.0000 kunstverk som malerier og skulpturer kan beundres her helt gratis. I Chinatown eller Little Tokyo kan du oppleve det fjerne østen midt i den amerikanske storbyen. Andre høydepunkter er Staples Center, US Bank Tower eller Watts Tower for å nevne noen. Også utenfor byen venter flotte steder å besøke.

  Et tips for deg som er interessert i å leie bobil i Los Angeles er å begynne reisen ved å kjøre langs US-101 N eller I-10 W til Malibus vakre sandstrender. Ytterligere 30 minutters reise tar deg til Long Beach der du finner flere spennende attraksjoner. Dersom du reiser med små eller store barn er Disneyland Resort et naturlig stoppested.

  Dersom du velger å leie bobil vil du ha mange fordeler du ikke har ved vanlig bilutleie. Du må ikke gi opp komforten og du har rom for både passasjerer og bagasje. Du sparer også penger samtidig som du slipper å lete etter ledige hotellrom og du kan lage din egen mat og slippe dyre restaurantbesøk hver kveld.