Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  LAS VEGAS

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Las Vegas

  Auto Europe kan se tilbake på over 60 års erfaring med bilutleie, og i dag er vi en av verdens ledende leiebilformidlere. Hos oss finner du de beste leiebilstilbud til de beste priser, og du kan i tillegg finne tjenester som bobilutleie. Å leie bobil i Las Vegas, sin city er ikke bare gunstig og praktisk men gir deg også muligheten til å se andre steder i Nevada-ørkenen og planlegge og endre dine reiseplaner uten heft og ombooking, du kan dra videre til Californiakysten for å besøke steder som Los Angeles og San Francisco. Andre severdigheter å anbefale på din reise er Death Valley, som er cirka 200 km unna byen samt den tilgrensende delstaten Arizona der du finner legendariske Grand Canyon.

  For å gjøre din reise gjennom ørkenen komfortabel er det viktig å velge rett kjøretøy med passende utrustning. Du kan booke bobilutleie i Las Vegas smidig med oss online eller kontakte våre bobilspesialister per telefon eller e-post.

  Campingplasser i og rundt Las Vegas

  I og rundt Las Vegas finner du ett bredt tilbud av campingplasser der du kan overnatte i din bobil. Vi har laget en liste over alternative campingplasser med den viktigste informasjonen om fasiliteter og beliggenheter slik at du komfortabelt kan finne et passende alternativ for din bobilferie.

  Oasis Las Vegas RV Resort Oasis kan virkelig anbefales for deg som vil ha topp fasiliteter som basseng, bar, butikk og minigolf. Den velholdte campingplassen tilbyr i tillegg til basisfasiliteter også også gratis internet, parkering og vaskeservice. I umiddelbar nærhet finner du også Silverton Aquarium.
  Las Vegas KOA at Sam's Town Dette komplekset finner du i den østlige delen av Las Vegas. Du kan forvente deg enkel innredning, basseng samt dusj og toalettfasiliteter. I nærheten av hotellet finner du også transfer inn til berømte Las Vegas Strip der du vil bli møtt av en uendelig kilde til underholdning. Prisen ligger på ca 18 USD per natt.
  Las Vegas Motorcoach Resort Absolutt beste beliggenhet med gangavstand inn til byen. De har facsliteter i verdensklasse fra basseng, til restauranter og barer samt vaskeservice. Ett stort klubbhus, hyggelig personale og en trivelig park gir besøket det lille ekstra.
  Las Vegas RV Resort For den som begynner sin USA-roadtrip i Las Vegas ligger denna campingplassen perfekt strategiskt til og tilbyr utmerket utbytte for pengene. Her finner du også, i tillegg til basisutrustningen basseng, men også treningsutstyr. Merk at denne campingen ikke er tilgjengelig for familier. Kostnad er 29 USD/natt.
  Hitchin' Post RV Park & Motel Hitchin' Post er en pent holdt campingplass som ligger rett ved de største severdighetene i et rolig område. På cirka 20 min kan man nå byen ved hjelp av Uber. Her finner du god service, store, velorganiserte fasiliteter og romslige sanitære anlegg.

  Tilgjengelige bobiler i Las Vegas

  Under har vi samlet noen bobilmodeller som er tilgjengelige for booking i Las Vegas. Vår modell C-Klasse er en kompakt bobil på 20-23 fot og passer perfekt for familier med to barn. Kjøretøyet har en dobbeltseng samt 2 enkelsengar og tilbyr også et funksjonelt kjøkken. Dessuten kan barneseter monteres. For deg med mindre erfaring med å kjøre bobil er Cygnus Rv på 28-31 fot og bakspeil som hjelper deg til å manøvrere kjøretøyet det optimale valget. Til slutt tilbyr modellen C-Klasse 27-30 so,k er tilpasset for 7 passasjerer ombord, soveplass for 6 personer med sine to dobbeltsenger og ytterligare 2 enkelsenger. Kjøretøyet har også automatgir for å garantere en komfortabel reise for deg som skal reise lengre strekk.

  C-Klasse 21-23ft Cygnus RV 28-31ft

  Klasse C 21-23ft

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 21 - 23 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Cygnus RV

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 8.5 - 9.4 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Elite Traveller C-Klasse 28-30ft

  Elite Traveller

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse A
  Lengde: 9.4 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Klasse C 28-30ft

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 28 - 30 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Kjekt å vite om Las Vegas

  Å leie bobil i USA er enkelt og lett å planlegge for deg som vil dra på en rimelig reise over lengre strekk. I delstaten Nevada er Las Vegas ikke bare den mest attraktive byen men også den største. Byens utrolige antall kasinoer, hovedsaklig langs Las Vegas Strip har gjort at byen har blitt verdensberømt verden over som gambling-hovedstad. Byens innbyggertall på 2 millioner kan sees som lav i sammenlikning med de 40 millioner besøkende som byen ser årlig.

  Du finner verdensberømte, store og spektakulære show med internasjonale stjerner i Las Vegas. Tidligare har byen vært vert for show av Elvis Presley, Sammy Davis Jr, Dean Martin og opp til 2003 Siegfried and Roy. Idag kan besøkende nyte underholdning fra blandt annet Céline Dion, Elton John, David Copperfield, Criss Angel og Cirque du Soleil. De som vil ha bryllup fort og farlig kan gifte seg i en av byens mange kapeller. Ekteskapet må gjøres offisielt i Norge etter vielsen men dere kan skape et herlig og morsomt minne og før dette kan du bære din elskede over dørstokken i ditt hjem på fire hjul og ta bryllupsreisen på road-trip i bobil.

  Å leie bobil i Las Vegas og kjøre rundt på de amerikanske veiene på vestkysten garanteres å bli et minne for livet og du kommer virkelig til å sette pris på friheten og komforten som kommer med å ha en bobil på reise. Du behøver ikke lenger å lete etter ett sted å bo/sove, behøver ikke å pakke bagasjen om og om igjen på rundturen og dersom din bobil er utstyrt med kjøkken kan du enkelt lage matpakker og enkle retter for å gjøre reisen mer budsjettvennlig.