Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  SAN FRANCISCO

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i San Francisco

  Auto Europe har siden selskapet ble grunnlagt for over 60 år siden utviklet seg til å bli en av markedets ledende formidlere av leiebil og bilutleie. Foruten billige og praktiske leiebiler tilbyr vi også bobilutleie. Å leie bobil i San Francisco med oss gir deg muligheten og frihet til å utforske delstater som California og Nevada og kjente byer som Los Angeles og Las Vegas og reise komfortabelt. Ring og snakk med våre bobilspesialister eller send en e-post, de hjelper deg med å finne en passende bobil til din bobilferie i USA.

  Campingplasser i og rundt San Francisco

  For å lette din planlegging har vi satt sammen en liste over campingplasser vi anbefaler for bobilutleie i San Francisco. Du kan selvfølgelig finne andre alternativer ved å google. Ikke glem å planlegge og booke plass i god tid da de mest etterspurte campingplassene ofte raskt blir fulle.

  Candlestick RV Park Candlestick campingplass er det mest komfortable campingstedet for å enkelt kunne nyte av hele området i og rundt San Fransisco. For å ta deg inn til sentrum kan du bruke campingplassens skyttelbuss for å enkelt kunne besøke attraksjoner og severdigheter.
  San Francisco RV Resort Cirka 24 km fra Golden Gate-broen, Half Moon Bay, Fishermans Wharf, Alcatraz og mange andre attraksjoner finner du vakre San Francisco RV Resort. Denne campingplassens beliggehet er helt uslåelig! Campingen ligger på et 18 meter høyt platå som gir en fantastisk utsikt over stillehavet. Du kan nyte mange vakre solnedganger herfra. Perfekt for deg som surfer og en ideell destinasjon for strandløver og vannsportentisiaster.
  Pillar Point RV Park Pillar Point camping er lett å nå fra San Francisco. Du kommer til campingplassen over Highway 101 sørover til Highway 280 og videre til Highway 1, cirka 5 km sør for Montara. Se etter 3 flaggstenger på høyre side og sida og du kan ikke unngå å se den. Campingen tar ikke imot forhåndsbookinger men tilbyr fine plassre med utsikt over Half Moon Bay.
  Golden Gate Trailer Park Campingplassen er velkjent og ligger ikke langt nord for San Francisco. Den tilbyr muligheter både for kortere og lengre opphold og muligheter for overnatting. Beliggenheten rett utenfor Highway 1 er svært komfortabel og fasilitetene er rene og godt vedlikeholdt. Du finner plass både for store bobiler og hengere. Campingplassen tilbyr eletrisitet og er lett tilgjengelig. Du finner både dusjrom og vaskerom. Trådløst internett er inkludert og du kan få tilgang til kabel-Tv via Comcast. Parken har mange severdigheter og attrasjoner å tilby som for eksempel en vei til gamlebyen i Larkspur samt Wildlife Preserve Lagoon.
  Marin RV Park Detta er den nærmeste campingen utenfor San Francisco, bare 16 km nord for Golden Gate-broen. På bare 10 minutters gange kan du nå buss- og fergeforbindelser inn til sentrale San Francisco. Perfekt for deg som vil kunne besøke severdigheter i sentrum uten stress og tidspress. Du kan bersøke Valley, Muir Woods og det meste annet som California har å by på.

  Tilgjengelige bobiler i San Francisco

  Her finner du eksempler på tilgjengelige bobilmodeller i San Francisco, USA. Den tyve fot lange Saturn RV tilbyr to sengeplasser i tillegg til utrustning som kjøkken, dusj og toalett. Modellene er fra år 2016/2017. Sunrise Escape har plass til opptil fem personer og er utstyrt med 2 dobbeltsenger samt en enkeltseng, såvel som kjøkken, dusj og toalett. Dessuten har du AC, vare, kamera bak bilen og generator. Du kan også installere barneseter. Lengden er avhengig av år og modell men er på ca 8 meter.ängden beror på år og modell men er cirka 8 meter. Liknende utrustning tilbyr også modellen Toscana RV. Du finner mer info om denne modellen på våre bookingsider. For mindre reisegrupper eller større familier er Klasse A perfekt. De cirka 8,8-9,8 meter lange kjøretøyene tilbyr utrustning som to dobbeltsenger, to enkelsenger, kjøkken, dusj, toalett, vanntank, avfallstank, AC, varme, bak-kamera og generator. Ekstra utrustning som campingbord og stoler kan legges til og bookes på forhånd uten problem.

  US Tourer Sunrise Escape

  US Tourer

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 6.1 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Sunrise Escape

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.6 - 8.2 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Tucana RV Class A 30-32ft

  Tucana RV

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.6 - 8.2 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Klasse A 30-32ft

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse A
  Lengde: 30 - 32 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Kjekt å vite om San Francisco

  På en halvøy som skiller San Francisco-bukten fra Stillehavet ligger den pittoreske amerikanske byen San Francisco som er landets fjerde største by. Her finner du USA's største park, større en Central Park i New York, nemlig Golden Gate park. Byens gater er hjem til en eklektisk miks av etnisiteter og kulturer som er kjent for sin toleranse og store mangfold. San Francisco er også kjent for sine kulturelle innovasjoner og eksperimenter og byen var møteplass for den litterære Beat-generasjonen på femtitallet. Mange politiske protester har funnet sted i byen og den har vært et sentrum for liberal aktivisme på sekstitallet. Foruten sine kulturelle severdigheter er San Franciscos Bay Area kjent for sine toppmoderne og høyteknologiske bedrifter.

  På 40 åser av forskjellige høyde ligger blandt annet Telegraph Hill, Nob Hill og Russian Hill. San Francisco er kjent for sine bratte bakker, der mange leder opp bare for å gå rett ned igjen. Grunnen til dette er at tidligere byplanleggere insisterte på å følge et strengt rutenett istedet for å velge et mer naturlig mønster. Twin Peaks to åser markerer byens sentrum som er oppdelt i flere ulike bydeler. Om du skal leie bobil i San Francisco kan du utforske byen fra sydspissen til nordøst ved å kjøre bobilen fra Portola Drive og gjennom Market Street. Du finner Golden Gate broen nord for Golden Gate og San Francisco-Oakland Bay Bridge nord-øst over San Francisco-bukten.

  San Francisco sin naturlige skjønnhet, det milde været og de mange kulturelle severdighetene har gjort turisme til den ledende sektoren i byen med omtrent 2,5 millioner besøkende hvert år. Selv om du som besøkende har over 30.000 hotellrom å velge mellom er en bobil i San Francisco fortsatt det beste alternativet for å utforske byen fleksibelt og komfortabelt. I ditt personlige hotell på 4 hjul kan du utforske helt i egen takt, enten du velger å holde deg i San Fransisco eller ta turen videre; for eksempel til New York.