Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  NEW YORK

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i New York

  Hos Auto Europe, en kjent leiebilmegler med over 60 års erfaring, har du nå muligheten til å leie bobil i USA. Dette vidstrakte landet har mange muligheter om du ønsker å reise med bobil enten du tenker på å dra til Los Angeles eller San Francisco. Lange reiser blir vesentlig lettere med et hjem på hjul og du står friere til å endre planer underveis om du skulle ønske å bli kortere eller lengre på samme sted. Kontakt vårt reservasjonsteam på +49 894 1207 298 eller e-post for dersom du har spørsmål. Vi er tilgjengelige hele uken fra mandag til søndag.

  Campingplasser i og rundt New York

  Hvis du vil bli bedre kjent med New York i tillegg til andre nærliggende byer og tettsteder anbefaler vi en campingplass i New Jersey. New Jersey er bare noen få kilometer unna Manhattan og det er greie ferge - og togforbindelser med hyppige avganger. Lei en bobil her og start din reise med bobilutleie i New York.

  Liberty Harbor RV Denne campingplassen i New Jersey er den som ligger nærmest Manhattan. Det tar deg bare 15 minutter med ferge eller PATH å komme deg til Manhattan. Det er totalt 50 plasser, så det er lurt å booke tidlig. landt parkens fasiliteter finner du Wi-FI, dusj og toaletter samt 24 timers overvåkning. Alle fasiliteter er rullestoltilgjengelige.

  Tilgjengelige bobiler i New York

  Vi har satt sammen en liste over tilgjengelige kjøretøy for deg som skal leie bobil i New York. A C19 Compact Motorhome har en lengde på 6.15 meter og en bredde på 2.34 meter. Den er perfekt for opp til tre reisende. Den er utstyrt med dobbeltseng over førerkabinen og et soveområde bak i bilen som kan gjøres om til sitteområde på dagtid. Bilen har dusj, vannklosett, kjøleskap, ovn, mikrobølgeovn, aircondition og mange andre fasiliteter som vil gjøre at du føler deg som hjemme. Eclipse Camper, med automatgir har soveplass for opptil fem personer (fire voksne og ett barn) og er 8.2-9.1 meter lang og 2.6 meter bred. Bobilen har Slide-Out og tilbyr et romslig boområde med god komfort og mye plass. I C class model C 21-24ft, har tre voksne og to barn har mer enn nok plass til å boltre seg på en lengre ferie. Dersom du er en erfaren sjåfør for større kjøretøy og har tenkt å være "on the road" over en lengre er US Wanderer et godt valg. Den har en lengde på totalt 10 meter, og har plass til 6 passasjerer.

  C19 Compact Motorhome Eclipse Camper

  C19 Compact

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 19 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Eclipse Camper

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 8.5 - 9.4 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  C-Klasse 22-24ft US Wanderer

  Klasse C 22-24ft

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 22 - 24 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  US Wanderer

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 9.1 - 10 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Verdt å vite om New York

  Å leie bobil i New York gjennom Auto Europe er ikke bare enkelt og rimelig, men det gir deg også et bredt utvalg av forskjellige modeller. New York har alltid vært et must å besøke og er for mange en drømmedestinasjon. De siste tiårene har The Big Apple forandret seg og er i dag en trygg by å oppholde seg i. På toppen av listen over severdigheter er Frihetsgudinnen, Times Square, One World Trade Center, også kalt 1 WTC, og Ground Zero. Med sine 541.3 meter, er 1 WTC den høyeste bygningen i USA. Ferdigstilling av bygget tok 8 år. Broadway er hjem til omtrent 40 teatre og et stort antall cafeer, fastfood-restauranter og suvenirbutikker. Gå ikke glipp av muligheten til å se kjente musikalklassikere som Chicago, Phantom of the Opera, Cats, Miss Saigon eller helt nye show mens du er i byen. Det finnes ikke et bedre sted å gå på teater enn Broadway!

  Hvert bykvarter har sine egne spennede steder så pass på at du tar deg tid til å utforske. På hvert gatehjørne og til enhver tid er det noe som skjer, New York kalles tross alt "Byen som aldri sover". Manhattan er hjertet av byen og der du vil oppleve New York på sitt beste. Dersom du vil besøke Frihetsgudinnen på Liberty Island er det viktig å bestille billetter i forkant ettersom det ofte er lange køer. Ta en spasertur nedover Hudsonelven og gå over Brooklyn Bridge. Ta deg også tid til å besøke Guggenheim og American Museum of Natural History. Dersom du er glad i bøker anbefaler vi også et besøk til New York Public Library.

  Trafikken i New York kan være overveldende, spesielt med et stort kjøretøy, det er derfor lurt å la bobilen stå igjen i et roligere område enn Manhattan, som for eksempel Queens eller New Jersey. Undergrunnssystemet knytter de fire bydelene sammen og er uten tvil den raskeste måten å ta seg rundt i byen. Fra New Jersey har du mulighet til å reise med buss, tog eller ferge til Manhattan. Vi anbefaler på det sterkeste å ta ferge. Utsikten over Manhattan fra vannet er et uforglemmelig syn og du bør ikke gå slipp av muligheten til et feriebilde med byen som bakdropp. Din reise med bobil i New York vil garantert gi mersmak og om du vil forlenge ferien eller du vil ha inspirasjon til neste reise over dammen kan vi anbefale byer som Las Vegas eller Miami.