Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I KONA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Kona – Finn din perfekte leiebil

  Kona ligger på øya Hawaii, også kalt Big Island. Med en leiebil i Kona kan du utforske denne vakre øya og nyte av det fantastiske landskapet med alt fra flotte strender til spektakulære vulkaner. Kona er kjent for å ha supre forutsetninger for sportsfiske, dykking og surfing, og regionen har også utrolige solnedganger. Med en leiebil booket hos Auto Europe kan du enkelt kjøre til Volcanos National Park og se verdens mest aktive vulkan. Rainbow Falls State Park bør du besøke hvis du vil se høye fosser og vakre regnbuer. Kjør til Magic Sands Beach, ta en tur til Kaloko-Honokoohau National Historical Park eller bare sett deg på et kafé og nyt av den verdensberømte Kona-kaffen. Shoppe gjør man best på Ali´i Drive i sentrale Kailua-Kona. Den som virkelig vil ha et minne for livet bør prøve på å dykke sammen med vennlige djevelrokker om natten, en naturopplevelse uten like. Er du i god form? Da kan du melde deg på den tøffe konkurransen Ironman Triatlon som holdes her hvert år i oktober.

  Trafikk

  Øya Hawaii er 150 km lang og 122 km til bred. Veiene 11, 19, 190 og 80 går gjennom Kona. Respekter fartsgrensene og juster hastigheten etter vei-og værforhold. Til de andre øyene kommer du deg til med båt eller fly. Bilutleie i Kona gir deg mer frihet, finn din bil hos Auto Europe i dag!

  Parkering

  De fleste parkeringsalternativene i Kona krever en avgift. Å lese parkeringskilt nøye er den beste måten å unngå parkeringsbot!

  Geografisk informasjon

  Øya er en av de åtte hovedøyene som utgjør staten Hawaii, og er over 10300 km² stort. Det er et varierende landskap og på midten av øya finner man fjellene Mauna Kea og Mauna Loa. Vulkanen Kilauea er konstant aktiv og gjør øya litt større hver dag. Øya har hele 11 klimasoner noe som gjør den til et fantastisk sted å besøke. Kona ligger på vestsiden av øya og fjellene beskytter byen mot sterk vind. Nedbørsmengden er liten. Macadamia-nøtter, vanilje, kakao og kaffe er noen av tingene som øya er kjent for å produsere. Det er 12 timers tidsforskjell mellom Norge og Hawaii. Fra Kailua-Kona er det 50 km til Waikoloa, 60 km til Waimea, 85 km til Hawi, 85 km til Honoka´a og 120 km Hilo. Øya ligger 4000 km fra California.

  Flyplasser i nærheten av Kona

  Ved ankomst på Kona kan du starte ferien direkte ved å hente din leiebil på Kona flyplass. Se gjennom vår leiebilsflåte på Kona og finn den perfekte leiebilen til din ferie. Husk at du må ta med din Auto Europe voucher ved henting av leiebilen.

  Kona Flyplass
  Ligger 12 km fra Kailua-Kona.
  Hjemmeside: airports.hawaii.gov/koa
  Telefon: + 1 808 327 9520

  Hilo Flyplass
  Ligger 127km fra Kailua-Kona.
  Hjemmeside: airports.hawaii.gov/ito/
  Telefon: + 1 808 961 9300

  Offentlig Transport

  Buss
  Hawaii County Mass Transit Agency kjører bussene Hele-on-bus som går fra Kealia og over på andre siden av øya til byen Hilo.

  Taxi
  Taxi kan være ganske dyrt på øya.

  Båt
  Det går cruisebåter til og fra Konas havn, Honokohau harbour.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Kona