Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ALBUQUERQUE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Albuquerque til beste priser

  Med en leiebil i Albuquerque, også kalt Duke City, rekker du så mye mer! Albuquerque ligger i den amerikanske staten New Mexico, og er sterkt influert av både den spanske kultur og Indianerkulturen. Man kan lære seg mer om Albuquerque og New Mexico sin historie på en av de mange kultursentrene og museene i byen. Statens mat er i en klasse for seg. Blandingen av det meksikanske og spanske kjøkkenet gir herlige retter som kiler smaksløkene. Er du av en som liker å ha en aktiv ferie? Da har du kommet til riktig sted. Lær deg kaste lasso fra en ekte westernhest eller ta en runde golf. Kjør bilen til Sandia Mountains der man kan stå på ski om vinteren. Den som er glad i høyder bør dra til New Mexico under The Albuquerque International Balloon Fiesta, luftballongsfestivalen, og ta en uforglemmelig luftetur i solnedgangen. Dersom du booker en billig leiebil i Albuquerque hos Auto Europe trenger du ikke kaste bort tid og penger på å ta taxi og offentlig transport. Bestem over din egen tid i vakre New Mexico!

  Trafikk

  Motorveiene I-40 og I-25 går gjennom Albuquerque. Det kan være relativt lange avstander mellom bensinstasjonene utenfor byene i New Mexico så hold øye på nivået i tanken. Promillegrensen er 0.2 hvis du er under 21 år og 0.8 for de over 21 år. For mer informasjon om trafikkregler og bilutleie i Albuquerque og i resten av USA, klikk her.

  Parkering

  Man må betale for å stå parkert på gaten mellom 08-18 mandag til lørdag. Det er noen områder i byen der det kun er tillatt å stå hvis du har tillatelse (permit parking). Les parkeringsskiltene for mer informasjon. Albuquerque har også et antall Park & Ride-parkeringer.

  Geografisk informasjon

  Byen ligger åtte timer etter Norge, og er delt inn i elleve bydeler; Old Town, Downtown, Nob Hill, Airport-area, Midtown/University-area, Uptown, Eastside, Balloon Fiesta Park/N. I-25, North Valley/Los Ranchos/Corrales, Westside og Barelas/South Valley. Albuquerque har over 300 soldager per år, og en lav luftfuktighet. Om sommeren går temperaturen opp til 30 grader. Vinteren er mild, og det er sjeldent snø i byen. Snøen finner du på Sandia Mountains. Det er 70 km til Madrid, 105 km til Santa Fe, 105 km til Acoma Pueblo, 215 km til Taos, 280 km til Tucumcari, 360 km til Las Cruces, 435 km til El Paso, 460 km til Amarillo, 680 km til Phoenix, 870 km til Oklahoma City, 1095 km til Las Vegas og 1270 km til Los Angeles.

  Flyplasser i nærheten av Albuquerque

  Albuquerque International Sunport flyplass (ABQ)
  Ligger 5 km fra Albuquerque.
  Adresse2200 Sunport Blvd, Albuquerque, NM 87106, United States
  Hjemmeside: abqsunport.com
  Telefon: +1 505-244-7700

  Santa Fe Municipal flyplass (SAF)
  Ligger 90 km fra Albuquerque.
  Adresse121 Aviation Dr, Santa Fe, NM 87507, United States
  Hjemmeside: www.santafenm.gov
  Telefon:+1 505-955-2900

  Offentlig Transport

  Buss
  Busselskapet ABQ Ride tar deg rundt Albuquerque. Rapid Ride Routes går ofte og tar deg raskt frem, Regular Routes går under hele dagen og Commuter Routes går kun under rushtiden. D-Ride går i en sirkel rundt sentrum. Selskapet New Mexico Rail Runner kjører i Albuquerque, Sandoval og Valencia. Det går også langdistansebusser fra Albuquerque.

  Taxi
  I New Mexico er det vanlig å ringe etter taxi.

  Tog
  Fra Alvarado Transportation Center går tog fra selskapene ABQ Ride, Amtrak Southwest Chief og NM Rail Runner Express.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Albuquerque

  Leiebil fra Albuquerque Flyplass