Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I FORT LAUDERDALE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Fort Lauderdale til beste pris med Auto Europe

  Når du planlegger din neste reise til Florida, hvorfor ikke bruke Auto Europe for å finne din perfekte leiebil i Fort Lauderdale? Book online eller ring oss på vårt gratisnummer +49 89 120 89 270 i dag så vil en i vårt team hjelpe deg. Det er mye som du kan glede deg til hvis du skal besøke solparadiset Fort Lauderdale! Ting som kan stå på reiseplanen er å se Miami Dolphins spille rugbykamp eller ta en spa-dag. Dra på shopping og spis god Amerikansk mat på en av de mange restaurantene i byen. Det er 37 km med strender og flotte muligheter for den som vill dykke. Du kan ta en dagstur til Everglades der kanskje du møter på en alligator! Mange cruiseskip har Fort Lauderdale som en av sine destinasjoner, hvorfor ikke ta båten hit? Uansett om du reiser hit på ferie eller business så kan du være sikker på at vi har bilen du leter etter.

  Trafikk

  Under høysesongen i Florida, som er under den norske vinteren, så kan det være ganske mye trafikk i området. Noen av veiene i Florida krever en avgift så det er lurt å ha med seg kontanter. Husk på at i Florida så er det kun lov til å ha med alkohol i bilen hvis det ligger i bagasjeluken.

  Parkering

  Det er mulig å parkere på gaten både i city og ved stranden. Man betaler i parkeringsautomat eller med mobiltelefonen. I City Hall Garage så kan du stå tre timer gratis på helger og på kvelder etter kl. 18. Husk på at det er forbudt å parkere ved en brannhydrant!

  Geografisk informasjon

  Fort Lauderdale ligger på USA sin østkyst mellom West Palm Beach og Miami. I Fort Lauderdale så finnes det mange lange, fantastiske strender. Atlanterhavet med sine turkise farge byr på fine bølger og bra muligheter til å vindsurfe. Hvis man blir lei av å bade i Atlanterhavet så kan man ta bilen 1, 5 time vestover og så kan man ta en dukkert i den Meksikanske gulfen istedenfor. Fort Lauderdale har et varmt subtropisk klima med mange soltimer, så husk på solkremen! Det er mange andre steder i Florida som du også bør besøke, blant annet: Miami - 60 km, West Palm Beach - 74 km, Fort Meyers - 250 km, Orlando - 350 km og Key West - 330 km.

  Flyplass

  Fort Lauderdale Flyplass
  Ligger ca. 6 km fra Fort Lauderdale.
  Hjemmeside: www.broward.org
  Telefon: +1 866 435 9355

  Miami Flyplass
  Ligger ca. 48 km fra Fort Lauderdale.
  Hjemmeside: www.miami-airport.com
  Telefon: +1 305 876 7000

  Palm Beach Flyplass
  Ligger ca. 70 km fra Fort Lauderdale.
  Hjemmeside: www.pbia.org
  Telefon: +1 561 471 7420

  Offentlig transport

  Buss
  Broward County Transit er Fort Lauderdale sitt busselskap som tar deg rundt byen. Det finnes også vannbuss som går på Fort Lauderdales kanaler. Suntrolley er en gratisbuss som går mellom Las Olas Blvd og stranden.

  Tog
  Byens togstasjon ligger på 200 Southwest 21st Terrace, og herfra går det tog til mange destinasjoner i Florida.

  Taxi
  Det er lett å få tak i en taxi på Fort Lauderdale sine gater.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Fort Lauderdale Flyplass

  Turistinformasjon Fort Lauderdale