Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I TAMPA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Tampa – Finn din perfekte leiebil

  Tampa er Floridas tredje største by, og har et behagelig klima, stort kulturutbud, en sporty livsstil og hyggelig lokalbefolkning. Alt dette gjør byen til en herlig feriedestinasjon både for familier, kjæresteparet og vennegjengen. Den flotte byen Tampa ligger på Floridas vestkyst og tar imot flere millioner besøkende turister hvert år. Kjør til herlige Ft. Desoto Beach, besøk Florida Aquarium som ligger øst for sentrum, kjør videre nordover til byens historiske del fra 1800-tallet, Ybor City, eller ta turen til St. Petersburg og besøk Salvador Dali museet. En populær aktivitet for familier som besøker Florida er selvfølgelig en tur til Disneyworld (110 km) og Universal Studios (123 km). Med en leiebil i Tampa får du maksimalt utbytte av tiden din, enten du foretrekker høyt eller lavt tempo. Dersom du booker gjennom Auto Europe kan du raskt og enkelt hente din bil på flyplassen eller på et bykontor i Tampa.

  Trafikk

  Det er store motorveier med seks filer i Florida, og et antall veier i staten krever en avgift. Det kan lønne seg å ha GPS hvis du ikke er kjent i området dit du skal. Vær ekstra oppmerksom når du ser en gul skolebuss når du er ute og kjører. Hvis den har på sine blinkende lys må du stoppe også selv om du er på andre siden av veien da de blinkende lysene indikerer at barn krysser veien.

  Parkering

  Det er over 22.000 parkeringsplasser i sentrale Tampa, både på gaten og i parkeringshus. Hvilke tidsrestriksjoner og priser som gjelder er avhengig av hvor i byen du står parkert. Man kan betale for gateparkering enten med kontanter, kort eller med mobiltelefon, les parkeringsskilt for mer informasjon.

  Geografisk informasjon

  Tampa ligger på Floridas vestkyst. Byen har et subtropisk klima. Om sommeren går temperaturen over 30 grader og om vinteren ned mot 10 grader. Det er en del tordenvær om sommeren. Orkansesongen pleier å være mellom juni og november. Turistsesongen er mellom januar og april. Tampa ligger 5 timer etter Norge. Det er 36 km Clearwater, 37 km til St. Petersburg, 96 km til Sarasota, 136 km til Orlando, 200 km til Fort Myers og 452 km til Miami.

  Flyplass

  Tampa flyplass
  Ligger ca. 14 km fra Tampa.
  Hjemmeside: www.tampaairport.com
  Telefon: +1 (813) 870 8700

  Orlando flyplass
  Ligger ca. 138 km fra Tampa.
  Hjemmeside: orlandoairports.net
  Telefon: +1 (407) 825 8463

  Orlando Sanford flyplass
  Ligger ca. 180 km fra Tampa.
  Hjemmeside: www.orlandosanfordairport.com
  Telefon: +1 (407) 585 4000

  Offentlig transport

  Tog
  Tampa Union Station ligger på 601 North Nebraska Avenue. Det går tog til større byer i Florida som for eksempel Miami, Orlando og West Palm Beach.

  Buss
  Kjøres av HART i hele Hillsborough County. Går busser blant annet til og fra Tampa flyplass.

  Trikk
  TECO Line Streetcar kjører i Downtown Tampa, Harbour Island, Channel District og Ybor City. I Downtown Tampa går også In-Town Trolley Network.

  Taxi
  Water taxi er taxi som tar deg frem på vann. Du kan også selvfølgelig vinke til deg en også på land!

  Nyttige linker

  Leiebil fra Tampa flyplass

  Turistinformasjon Tampa