Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ TAMPA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Tampa flyplass med Auto Europe

  Dersom du ønsker å spare penger og tid bør du ta kontakt med Auto Europe i dag! Din leiebil på Tampa flyplass står klar til å ta deg rundt hele Florida slik at du kan bestemme over din egen tid. På denne måten rekker du å gjøre og oppleve så mye mer, enten du bare skal være i vakre Tampa eller har tenkt til å ta en road trip rundt hele den herlige staten Florida. Kjør til Disneyworld og Orlando Studios, til en av de mange strendene ved Tampa eller kanskje du ønsker å ta en tur til Miami og Everglades Nasjonalpark i Sør-Florida? Uansett hva dine planer er, Auto Europe hjelper deg med å skreddersy din leie i USA. Hos oss kan du enkelt finne prisene til de forskjellige bilutleierne på valgt dato, og på den måten velge den utleieren med den prisen som passer deg og din lommebok aller best.

  Flyplass

  Tampa flyplass (TPA)
  Offisielt navn: Tampa International Airport
  Adresse: 4100 George J. Bean Parkway, Tampa, FL 33607
  Flyselskaper: Alaska Airlines, Air Canada, American Airlines, British Airways, Cayman Airways, Copa Airlines, Delta Air Lines, Edelweiss Air, Frontier, Jet Blue, Silver Airways, Southwest Airlines, Spirirt Airlines, Sun Country Airlines, United, US Airways, WestJet og World Atlantic Airlines.

  Terminaler

  Flyplassen består av en hovedterminal og fire avgangshaller; Airside A, Airside C, Airside E og Airside F. Det går shuttle-tog mellom hovedterminalen og avgangshallene.

  Henting og levering av leiebil

  Auto Europe hjelper deg med bilutleie på Tampa flyplass, book din bil i dag!

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Avis Man-søn: Hele døgnet
  Budget Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Enterprise Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet
  Thrifty Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Et stort antall restauranter gjør at ingen trenger å gå sulten på Tampa flyplass, her finnes alt fra salater til hamburgere. Hvis man har tid til overs før flyturen kan man shoppe litt i taxfree-butikken, i bokhandelen og i suvenir-butikken, bare for å nevne noen av de mange butikkene på flyplassen. Valutakontor finner man i hovedterminalen og i Airside F, og minibanker er det i alle terminalene.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er kun en 12 km kjøretur østover inn til sentrale Tampa fra flyplassen. Utenfor bagasjeområdet finner du taxier fra selskapene Yellow Cab og United Cab. HART-bussene tar deg til Tampa og omegn, og bussene fra Red Coach Inc. går til Miami og Tallahassee.

  Parkering

  I Tampa er det over 24.000 parkeringsplasser å velge mellom, og du kan både parkere på gaten eller under tak i et parkeringshus. Betalingsmåte for gateparkering er med kontanter, mobiltelefon eller kort, men dette variere avhengig av hvor i byen du parkerer.

  Nyttige linker

  Tampa Flyplass hjemmeside