Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I DENVER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Denver – Finn din perfekte leiebil

  Med en leiebil i Denver så er mulighetene mange. Du slipper å ta offentlig transport, og du kommer deg raskt og smidig akkurat dit du ønsker. Hva med en dagstur til Rocky Mountains, Colorado Springs (110 km), Aspen (320km) eller Georgetown (70 km)? Hvis du skal utforske city så bør du ta en tur til Buffalo Bill-museet, Colorado State Capitol, Larimar Square og Trinity kirken. Denver kalles også Miles High City, og byen har hele 300 soldager per år. I Colorado finner man noen av de beste skiområdene i Nord-Amerika, og de fleste ligger 2-3 timer fra Denver. Om somrene så kan man også gjøre mange friluftsaktiviteter som for eksempel å sykle, gå turer, rafting og fjellklatring. La en leiebil fra Auto Europe ta deg rundt Colorado, kontakt oss i dag!

  Trafikk

  I Denver så er det motorveier som går både nord, sør, vest og øst. Kø er vanlig på veiene under rushtiden som er om morgenen frem til 09:30. I sentrum av Denver er veiene bygget i et logisk rutenett, så det er relativt enkelt å finne frem. Spesielt om vinteren så bør du sjekke værmeldingen før kjøreturen da det kan være kaldt og komme en del snø i Colorado.

  Parkering

  Det finnes 44.000 plasser i parkeringsgarasjer og parkeringsområder i Denver. Gateparkering betales i en parkeringsautomat med kort, kontant eller med et ParkSmart kort. Gateparkering er gratis på søndager og helligdager. Det er ikke tillatt å stå på samme sted i mer enn 72 timer. Park and Ride er et smidig alternativ der du parkerer i utkanten av byen og tar offentlig transport det siste stykket inn til city. Det finnes fem parkeringsområder som eies av byen og disse er åpne hele døgnet.

  Geografisk informasjon

  Denver ligger i delstaten Colorado i sentrale USA. Her bor det rundt 600.000 mennesker noe som gjør Denver til Colorados største by. Denver ligger mellom Rocky Mountains i vest og Great Plains i øst. Den nærmeste byen i øst er Kansas city og den nærmeste i vest er Salt Lake city. Denver flyplass ligger 37 km nordøst for Denver city. Somrene er varme med temperaturer opp til 30 grader, og vinteren byr på kalde vintertemperaturer og flott skiføre. Colorado får mye snø, ca. 165 cm per sesong, og den kommer mellom oktober og april. Fjellområdene i Colorado er på størrelse med Sveits x 6!

  Flyplass

  Denver Flyplass
  Ligger ca. 48 km fra Denver.
  Hjemmeside: www.flydenver.com
  Telefon: +1 303 342 2000

  Colorado Springs Flyplass
  Ligger ca. 128 km fra Denver.
  Hjemmeside: coloradosprings.gov/flycos
  Telefon: +1 719 550 1900

  Offentlig transport

  Buss
  RTD-bussens har mer enn 10.000 busstopp og 125 linjer i Denver regionen. Hvis du betaler med kontanter på bussen så husk på at de ikke gir tilbake veksel.

  Trikk
  Kalles Light rail. Det finnes seks forskjellige linjer: C, D, E, F, H og W. Det er 46 stopp i Denverområdet.

  Tog
  Amtrak togene tar deg fra Denver Union Station til blant annet Salt Lake City, San Francisco og Chicago.

  Taxi
  Det finnes mange taxiselskaper i Denver som tar deg raskt dit du skal.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Denver

  Leiebil Denver Lufthavn