Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL FRA DENVER FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Denver flyplass – Beste pris garantert

  I over 55 år har Auto Europe hatt et godt samarbeid med ledende leiebilsleverandører verden over. Dette har gjort at vi kan tilby våre kunder service av høy kvalitet på over 8.000 destinasjoner i 135 land, alltid til de beste prisene. Vi har det du leter etter, enten du er på familieferie, businessreise, reiser alene eller sammen med andre.

  Denver Airport (DEN) informasjon

  Offisielt navn: Denver International Airport
  Adresse: 8500 Peña Blvd, Denver, CO 80249, United States
  IATA Code: DEN
  Beliggenhet: Denver International ligger ca. 40km fra byen Denver.
  Flyselskaper: Du kan komme deg hit med internasjonale flyselskap som British Airways, Lufthansa, SAS, Icelandair og United Airlines.
  Telefon: + 1 303-342-2000

  Åpningstider for bilutleieskranker

  Disse er åpne hele døgnet.

  Terminaler

  Denver International har kun en terminal, Jeppesen Terminal, som er delt opp i vestsiden og østsiden. Billettluken til British Airways ligger på vestsiden. Gatene ligger ikke i terminalen men i tre sidebygninger, Gate A, Gate B og Gate C. et er en t-bane som tar deg fra terminalen til de tre forskjellige gatene, og denne kalles Denver International Airport Automated Guideway Transit System, eller ATGTS.

  Fra gate til gate

  A til B: ca. 3 min
  A til C: ca. 5 min
  Fra Gate A er det også en gangbro til terminalen.
  Alle internasjonale ankomster lander på Gate A.

  Opphenting og avlevering av leiebil

  Leiebilsskrankene ligger ikke i hovedterminalen. Det er shuttlebusser som tar deg fra Jeppesen Terminal til leiebilkontorene. Shuttle bussen stopper på Level 5 på terminalen, Island 4, utenfor dørene 505 til 513 hvis du er på østsiden og utenfor dørene 504 til 512 om du er på vestsiden.

  Flyplass fasiliteter

  Både Jeppesen Terminal og de tre gatene har et flertall spisesteder og muligheter for shopping, og hver enkelt har også et informasjonssenter. Gate A og B har massasjesalong, perfekt for å myke opp stive muskler før eller etter flyturen. I Gate A, B og C er det ladningsstasjoner hvor du enkelt kan lade mobil, laptop eller andre mobile enheter. Det er gratis Wi-Fi over hele flyplassen, både i hovedterminalen og i de tre gatene.

  Transport/Hvordan komme seg til flyplassen

  Det tar litt over en halvtime å komme seg fra Denver til flyplassen med bil. For å kjøre til og fra flyplassen så tar du Peña Boulevard, som du kommer til fra I-70, E-470 (krever veiavgift), Airport Boulevard eller fra Tower Road.

  Fra flyplassen kan du også ta buss, SkyRide Public Bus Service, som tar deg til bl.a. Denver sentrum, Boulder og Stapleton. Bussene går fra 03:30 til midnatt, og bussen stopper på Level 5 (Jeppesen Terminal), vestsiden, utenfor dørene 504, 506 og 510. Under rushtiden går bussene hvert 15:e minutt, og du betaler ombord. For informasjon angående å kjøre i USA, les mer i vår kjøreinformasjonsguide.

  Parkering Tips

  Denver Airport har 11 parkeringsområder med over 40.000 parkeringsplasser. Disse finner du både på øst- og vestsiden av terminalen, inkludert betjent parkering, korttids parkering, parkeringsgarasje og økonomiparkering. Det er også et parkeringsområde som kalles 45-Minute Waiting Area, hvor førere kan vente i bilen opp til 45 minutter helt gratis. Økonomiparkeringene ligger et lite stykke fra terminalen og det er shuttle busser som tar deg til og fra disse. Du kan se tilgjengeligheten av parkeringsplasser på flyplassen sin hjemmeside, eller så finner du skilt med informasjon på Peña Boulevard.

  Andre linker

  Turistinformasjon Denver