Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HOUSTON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Houston til beste rate med Auto Europe

  Book en leiebil i Houston og utforsk Amerikas fjerde største by helt i ditt eget tempo. Auto Europe kan tilby deg mange steder der du kan hente din bil; Houston Hobby flyplass, Houston Intercontinental flyplass og et antall steder i sentrale Houston. I Texas sin hovedstad kan du shoppe hele dagen lang, nyte av deilig barbecue, besøke Space Center Houston eller ta en tur til byens berømte Theatre District. Denne Søramerikanske byen er preget av blant annet Mexico og den amerikanske cowboy kulturen, og dette gjør Houston til en spennende destinasjon for alle aldere. Vi er stolte over å presentere vår store bilpark i USA, og enten du skal hit på ferie eller på businessreise så kan du være sikker på at vi har din bil til en super pris. Vi kan også tilby utleie av bobil, luksusbil og motorsykkel. Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med din leie.

  Trafikk

  Rushtiden er rundt 07:00-09:00 og 16:30-19:00. Det er mange motorveier i Houstonregionen, blant annet I-10 og I-45 som begge går gjennom byen. Det er to ringveier som omringer Houston. Den ytterste er Beltway 8/Sam Houston Parkway, og den innerste, som går rundt sentrum, er 610 Loop. I Houston er det mange enveiskjørte gater og noen endrer navn når man kommer inn i sentrum. Vær også oppmerksom på at en motorvei kan ha mange forskjellige navn. Du kan legge til GPS i din booking hvis du ønsker assistanse med å finne frem i Texas. Bilutleie i Houston er ukomplisert når du booker gjennom Auto Europe!

  Parkering

  Det finnes mer enn 100.000 parkeringsplasser i Houston sentrum. I de fleste parkeringsautomater kan du betale enten med kort, kontant eller mobiltelefon. Det er gratis parkering etter kl. 18:00 og på søndager. Husk på at det ikke er tillat å parkere ved en rødmalt fortauskant. Det finnes mange parkeringshus, for eksempel i The Theatre District og under Tranquility Park. Det er mange muligheter for Park & Ride i Houston. Man parkerer på en stasjon i utkanten av byen og tar offentlig transport til sin destinasjon i sentrum.

  Geografisk informasjon

  Texas er den nest største staten i USA, og Houston er dens hovedstad. Texas grenser mot statene Arkansas, Mississippi, Oklahoma, New Mexico, Louisiana og mot nabolandet Mexico. Houston består av 18 forskjellige distrikt og byen ligger 7 timer etter Norge. Det er et subtropisk klima i byen som gir en varm og fuktig sommer og en mild vinter. Om sommeren er det en del tordenvær og det kan også forekomme tornadoer. Det er 137 km til San Antonio, 265 km til Austin, 385 km til Dallas og 560 km til New Orleans.

  Flyplassen i nærheten av Houston

  William P. Hobby flyplass
  Ligger 18 km fra Houston sentrum.
  Hjemmeside: www.fly2houston.com
  Telefon: 713 640 3000

  George Bush Intercontinental flyplass
  Ligger 34 km fra Houston sentrum.
  Hjemmeside: www.fly2houston.com
  Telefon: 281 230 3100

  Offentlig transport

  Buss
  Gratisbussen Greenlink tar deg til populære stopp i sentrum mandag til fredag mellom 06:30-18:30. Eller så er METRO den lokale bussen man tar for å komme seg rundt Houston. MegaBus er et alternativ hvis du skal til andre større byer i Texas.

  Tog
  MetroRail er en mellomting mellom tog og trikk. Den tar deg raskt til byens forskjellige distrikt, og det finnes fem linjer; Red Line, East End Line, University Line, Uptown Line og Southeast Line. Det går også vanlige tog til et antall andre byer i Texas og til andre stater.

  Taxi
  Det sies at det er mer enn 2.400 taxier i Houston. Vink til deg en på gaten, gå til et taxistopp eller ring og forhåndsbestill en.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Houston Hobby flyplass

  Leiebil fra Houston Intercontinental flyplass

  Turistinformation Houston