Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL PÅ HOUSTON INTERKONTINENTALE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Houston Interkontinentale flyplass

  Hvis du henter din leiebil på Houston Intercontinental flyplass så kommer du deg raskt ut på Texas sine veier. Flyplassen ligger i nærheten av motorveiene I-45 og I-69, og det er bare drøye 30 km til sentrale Houston. Det er heller ikke komplisert å ta seg til andre amerikanske byer som Austin (267 km), Dallas (372 km) og San Antonio (339 km). Auto Europe kan hjelpe deg med å skreddersy din leie slik at du komfortabelt kan utforske hele Texas i ditt eget tempo. Houston er USAs fjerde største by, og enten du liker å spise god mat, se på live-sport, utforske naturen eller shoppe så kan du være sikker på at du finner mye som faller deg i smak i denne søramerikanske byen. Bruk vår søkemotor for å finne de forskjellige tilbudene på biler som finnes tilgjengelig på ønsket dato, og etter noen få klikk har du ordnet din transport i USA!

  Flyplassinformasjon

  Houston Intercontinental Flyplass (IAH)
  Offisielt navn: George Bush Intercontinental Airport
  Addresse: 2800 North Terminal Road, Houston, TX 77032
  Flyselskaper: Det er 23 flyselskaper på flyplassen. SAS flyr direkte hit fra Norge. Flyplassen har fem terminalbygninger: A, B, C, D og E.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleierne finner du i en egen bygning (Consolidated Rental Car Facility) 5 minutter fra flyplassen, og du kommer dit med shuttlebuss.

  Utleiere Åpningstider
  Dollar Man, ons, lør: 01:30-00:01
  Tirs, tors, fre, søn: 05:00-23:59
  Alamo Man-søn: 06:00-23:59
  Avis Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: 05:00-02:00
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Sulten? Ikke noe problem; på Houston flyplass er det hele 87 restauranter og kaféer. Suvenirer, elektronikk, lesestoff, solbriller, taxfree og klær er noen av tingene som shoppingen kan by på. Det finnes minibanker og valutakontor i terminalene. Det er et antall loungeområder på flyplassen der du kan slappe av i rolige omgivelser. Hvis du trenger overnatting så finnes det over 20 hotell i flyplassens nærhet.

  Transport

  Bilutleie på George Bush Intercontinental flyplass er ukomplisert hvis du har booket bilen gjennom Auto Europe. Det er 34 km til Houston sentrum fra flyplassen og man tar I-45 sørover for å komme dit. Busser går fra sørsiden av Terminal C, og du finner taxier utenfor hver terminal. Noen hotell har shuttleservice fra flyplassen.

  Parkering

  Det finnes mer enn 100.000 parkeringsplasser i Houston sentrum. I de fleste parkeringsautomater kan du betale enten med kort, kontant eller mobiltelefon. Det er gratis parkering etter kl. 18:00 og på søndager. Husk på at det ikke er tillat å parkere ved en rødmalt fortauskant. Det finnes mange parkeringshus, for eksempel i The Theatre District og under Tranquility Park. Det er mange muligheter for Park & Ride i Houston. Man parkerer på en stasjon i utkanten av byen og tar offentlig transport til sin destinasjon i sentrum.

  Nyttige linker

  Flyplassens hjemmeside - Houston Lufthavn