Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I WASHINGTON DC

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Washington DC - Book og spar med Auto Europe

  Hvis du booker en leiebil i Washington så kan du være sikker på at du får utmerket service og de beste prisene. Auto Europe samarbeider med ledende bilutleiere i 150 land verden over. Washington er hjembyen til mange imponerende monumenter og severdigheter som hyller både byens og Amerikas historie. Ta en sightseeing tur i Det hvite hus, besøk graven til John F. Kennedy på Arlington Military Cemetary eller reis tilbake til 1700-tallet under et besøk i Colonial Williamsburg. Etter en innføring i amerikansk historie så kan du for eksempel shoppe i Georgetown, og ta turen til en av de mange bra restauranter og barer som finnes i byen. Ikke bruk masse tid på å lete etter de beste prisene på bilutleiernes hjemmesider når du kan klikke deg frem til vår oversikt der du enkelt kan sammenligne alle priser på ett og samme sted. La oss hjelpe deg med å gjøre din tur til Washington så bra som mulig, kontakt oss i dag!

  Trafikk

  I Washington er det en del enveiskjørte gater, men det er bra skiltet. Byens rushtid er mellom 06:30-09:30 og 15:00-19:00. Utenfor byen så er det noen veier som krever en avgift, så det er lurt å ha med seg litt kontanter på tur.

  Parkering

  Spesielt om sommeren så kan det være noe vanskelig å finne parkering. Ett alternativ er å parker i utkanten av byen og ta kollektivtransport inn til city. Mange hotell har egen parkering. Ikke la verdisaker ligge igjen i bilen over natten.

  Geografisk informasjon

  Washington ligger i nord-vest Amerika, og er landets politiske og historiske sentrum. Washington er delt inn i fire distrikt: downtown, north central, west og east. Det hvite hus ligger i Downtown, og Capitol Hill ligger i East-distriktet. Det er mange store og flotte parker i byen som er vel verdt et besøk. Gjennom byen så renner den 65 mil lange elven Potomac River. Vinterens temperaturer ligger mellom ca. -2 og -8 grader. Om sommeren går temperaturene opp til 30 grader.

  Flyplass

  Flyplasser i og rundt Washington.

  Reagan flyplass
  Ligger ca. 8 km fra Washington.
  Hjemmeside: www.flyreagan.com
  Telefon: 417 8000

  >Dulles flyplass
  Ligger ca. 43 km fra Washington.
  Hjemmeside: flydulles.com
  Telefon: 572 2700

  Offentlig transport

  Buss
  Det er mange forskjellige linjer og busselskaper som kan ta deg til din destinasjon i Washington-området. Bussene fra Metrobus går rundt Washington regionen. En tur med en sightseeingbuss er en fin måte å se city på. ART-bussene går rundt Arlington County (Virginia). DC Circular går rundt National Mall, mellom Union Station og Georgetown, og mellom Convention Center og National Mall. CUE-bussene kjører i Fairfax området. DASH bussene kjører rundt City of Alexandria.

  Tog
  Union Station er Washingtons sentralstasjon. Herfra går det tog i Washington-området og til andre byer i USA. MARC Train Service går mellom Baltimore, Frederick, Perryville og Martinsburg. Virginia Railway Express går mellom Fredricksburg-Broad Run Airport i Bristow til Union State i Washington.

  T-bane
  Metrorail har seks linjer som tar deg rundt Washington city og omegn: silver, blå, grønn, oransje, rød og gul.

  Trikk
  Washingtons trikker, DC Streetcars, er en flott måte å ta seg rundt på samtidig som du får sett byen.

  Taxi
  Det finnes mer enn 6000 taxier i byen.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Washington