Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I NEW YORK

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i New York til laveste pris med Auto Europe

  Et smart og smidig veinett gjør det enkelt å utforske New York, byen som aldri sover. Dette er en av de mest populære turistdestinasjonene i hele verden, og med en leiebil i New York så kan du reise rundt i city og i resten av Amerika uten å være avhengig av offentlig transport. Ta en kjøretur til Empire State Building, Times Square, Liberty Island og Battery Park. Eller hvorfor ikke ta en tur til en annen amerikansk stat som for eksempel Connecticut, Massachusetts, Vermont eller Ohio? Valgmulighetene er mange med en leiebil! Auto Europe har mange tiår av erfaring i bransjen, og vi vet hvor viktig det er å ha en bil som passer deg og dine reiseplaner. På vår hjemmeside så kan du sammenligne priser, bilkategorier og utleiere - alt for at du skal kunne finne det beste tilbudet.

  Trafikk

  Trafikken er temperamentsfull i New York, samtidig som det kan gå langsomt grunnet mye kø. Det kan også være en del veiarbeid som kan gjøre trafikken treg. Alle bilister i NYC har ikke like mye tålmodighet, men behold roen selv og kjør defensivt. Vær bevisst på at det er et antall broer, veier og tunneler i New York som krever en avgift. Det er forbudt å svinge til høyre ved rødt lys, hvis ikke skilt sier noe annet. Hvis man ikke er kjent i byen så kan en GPS gjøre kjøreturen litt lettere, da det også er mange enveiskjørte gater.

  Parkering

  Det er mulig å parkere på gaten i NYC, men les skilt nøye og vær bevisst på at skiltet kan stå lengst ned på gaten. Så bare for det ikke er et skilt akkurat der du står så betyr det ikke nødvendigvis att det er fritt fram å parkere der! Det finnes også parkeringshus, i tillegg til de kreative "heis"-parkeringene, et heissystem der bilene står ovenpå hverandre som i et rutenett. Sjekk med ditt hotell hvis de tilbyr parkering for sine gjester. Uansett hvor du velger å stå, la aldri verdisaker ligge igjen i bilen!

  Geografisk informasjon

  New York ligger i staten med samme navn, på USAs østkyst. Staten grenser til Canada, Pennsylvania, New Jersey, Connecticut, Massachusetts og Vermont. Byen ligger ved munningen av Hudson River, og er et herlig multikulturelt mekka. New York city består av fem spennende og unike bydeler: Manhattan, Bronx, Staten Island, Queens og Long Island. Manhattan i sin tur er delt inn i Downtown, Midtown og Uptown. Byen har fire distinkte årstider, med en varm sommer og en kjølig vinter med noe nedbør. New York ligger ikke langt fra andre spennende, amerikanske byer som for eksempel Boston (362 km), Philadelphia (155 km) og Buffalo (600 km).

  Flyplasser i og rundt New York

  John F. Kennedy Flyplass
  Ligger 24 km fra Time Square i New York City.
  Hjemmeside: www.jfkairport.com
  Telefon: +1 718 244-4444

  La Guardia Flyplass
  Ligger 16 km fra Time Square i New York City.
  Hjemmeside: www.laguardiaairport.com/
  Telefon: +1 718 533-3400

  Newark Flyplass
  Ligger 22 km fra Time Square i New York City.
  Hjemmeside: www.newarkairport.com
  Telefon: +1 973 961-6000

  Offentlig transport

  T-bane
  New York er berømt for sitt t-bane system (med 468 stasjoner) som smidig og enkelt tar deg rundt byen. Du betaler med kontanter eller MetroCard. Åpen hele døgnet.

  Buss
  Buss er et bra alternativ hvis du ønsker sightseeing under reisen. Du kan enten bruke et MetroCard eller betale kontant, men vær bevisst på at du ikke får tilbake veksel.

  Taxi
  De gule taxiene er en del av New Yorks bybilde. Hvis skiltet på taket lyser så er taxien ledig.

  Tog
  MTA, New Jersey Transit og PATH togene tar deg rundt i byen og staten New York. Med Amtrak togene så kan du ta deg til blant annet Boston, Washington og Philadelphia. New York city sine to større togstasjoner er Penn Station og Grand Central Station.

  Bobilutleie i New York

  Ved å leie bobil i New York ligger The Big Apple for dine føtter. Du kan lese mer om bobilutleie i New York og i andre amerikanske byer her. På våre bobilsider finner du tips og råd til hva du kan se og gjøre på reisen, og også hjelp til å velge riktig bobil for deg og dine. La deg inspirere og kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon New York

  Leiebil fra New York John F. Kennedy flyplass

  Leiebil fra New York La Guardia Flyplass