Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ LA GUARDIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på LaGuardia flyplass med Auto Europe

  Hvis du henter din leiebil på New York LaGuardia flyplass så får du friheten til å utforske The Big Apple i ditt eget tempo. Besøk de berømte turistattraksjonene som Empire State Building, Times Square og Central Park. Du kan også ta lengre road trips, og utforske andre amerikanske stater som Pennsylvania, New Jersey og Connecticut. LaGuardia ligger sentralt i New York City, i distriktet Queens, og med en leiebil fra Auto Europe så tar du deg enkelt og komfortabelt frem på New Yorks gater. New York består av fem bydeler som hver enkelt har sin egne sjarm, og de venter på å bli utforsket av deg. Vi jobber hardt for å alltid overtreffe dine forventninger, og vi er stolte over å kunne tilby super kundeservice i tillegg til de beste prisene på markedet. Sjekk ut våre supre tilbud online og book i dag!

  Flyplass

  New York LaGuardia Flyplass (LGA)
  Offisielt navn: LaGuardia Airport
  Adresse: 94-00 Ditmars Blvd, Queens, NY 11369, USA
  Flyselskaper: Rundt 20 flyselskaper flyr til og fra flyplassen.

  Terminaler

  Flyplassen har fire hovedterminaler: A, B, C og D. Terminal A: Delta Shuttle. Terminal B: Air Canada, American Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines, United Airlines, Airtran Airways, American Eagle, Jetblue Airways, Spirit Airlines og United Express. Terminal C: Delta Airlines, US Airways Express, WestJet, US Airways og US Airways Shuttle. Terminal D: Comair, Delta Connection og Delta Airlines.

  Henting og levering av leiebil

  Nedenfor finner du åpningstidene til de forskjellige utleierne.

  Utleiere Åpningstider
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Alle terminalene har både butikker og serveringssteder, men det største utvalget finner du i terminal B. Enten du leter etter taxfree, suvenirer, klær eller elektronikk - du vill finne det på LaGuardia flyplass. Etter at du har tatt runden rundt i butikkene så kan du ta en tur til en av de mange restauranter, barer og kaféer og få deg noe godt å spise før du setter deg på flyet. Hvis du ønsker å sjekke emailen din før flyturen så kan du koble deg til flyplassens wi-fi som koster $4.95 for 1 time, eller $7.95 for 24 timer.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Å ta seg inn til Times Square fra flyplassen med leiebil tar ca. 30 minutter, men det er avhengig av hvor mye trafikk det er. Turen er på ca. 15 km. Sjekk med din utleier hvilke rutiner de har gjeldene betaling av vei-, bro- og tunnelavgifter. Du finner taxiene utenfor flyplassen, og det er også mulig å ta shuttle-buss eller limousin. Bussen NYC Airporter går hver 30:e minutt til Port Authority Bus Terminal, Grand Central Station og Penn Station. Det finnes også regionale busser som stopper på et antall steder i Manhattan og Queens. Informasjonsskranken for transport til og fra flyplassen finner du ved bagasjeområdet i alle terminalene. Det er shuttle-busser som tar deg mellom terminalene. Airtrain (tog) tar deg til JFK og Newark flyplass.

  Nyttige linker

  New York LaGuardia Flyplass hjemmeside