Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ NEW YORK JFK FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra New York John F. Kennedy flyplass

  Med en leiebil fra New York John F. Kennedy flyplass så har du friheten til å reise akkurat dit du vil, helt i ditt eget tempo. Etter at du har kommet deg ut av flyet, kast bagasjen i bagasjeluken på din leiebil fra Auto Europe og start ditt eventyr i byen som aldri sover! Frihetsgudinnen, Times Square, Brooklyn Bridge, Central Park, Harlem og The Meatpacking District - dette er bare noen av de utallige stedene du må besøke i city. Det kan anbefales at du også utforsker resten av staten New York i tillegg til de andre amerikanske statene. Når du har bestilt din flybillett til New York John F. Kennedy flyplass, så bør du klikke deg inn på Auto Europe sin hjemmeside. Vil du kjøre dine drømmers sportsbil, eller reiser du med familien? Vi har mange bilkategorier slik at du enkelt finner den bilen du leter etter, selvfølgelig til meget konkurransedyktige priser!

  Flyplass

  John F. Kennedy Flyplass (JFK)
  Offisielt navn: John F. Kennedy International Airport
  Adresse: Jamaica, New York, NY 11430, United States
  Flyselskaper: Det er mer enn 70 flyselskaper på flyplassen, og de flyr til destinasjoner over hele verden. Fra Norge så flyr blant annet Norwegian direkte til JFK.

  Terminaler

  JFK flyplass ligger i Queens og består av ni terminaler og 125 gater. AirTrain er et shuttle-tog som tar deg mellom terminalene.

  Henting og levering av leiebil

  Nedenfor så finner du åpningstidene til de forskjellige bilutleierne på flyplassen. I hver terminals ankomsthall så finner du bilutleieskrankene.

  Utleiere Åpningstider
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  I typisk amerikansk stil så er det ikke mangel på verken butikker eller spisesteder på JFK flyplass. I terminalene så finnes det et stort utvalg av shoppingmuligheter i tillegg til serveringssteder der du kan få deg noe godt å spise og drikke før flyturen. Det finnes også banker, valutakontor og minibanker på et antall steder i de forskjellige terminalene. Hvis du ønsker å sjekke innboksen din før du setter deg på flyet så er det wi-fi på flyplassen som koster $4.95 for 1 time, eller $7.95 for 24 timer. Ønsker du å ta inn på et hotell over natten så finnes det et stort antall hoteller i flyplassens nærhet, og mange har også en shuttle-service fra flyplassen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Å ta seg inn til city fra flyplassen med leiebil tar ca. 30-60 minutter, men det er avhengig av hvor mye trafikk det er. Turen er på ca. 25 km. Sjekk med din utleier hvilke rutiner de har gjeldene betaling av vei-, bro- og tunnelavgifter. For å ta seg rundt flyplassen så tar man AirTrain, et gratis shuttle-tog. Toget tar deg også til Jamaica Station der du kan ta t-banen, tog eller buss til destinasjoner i New York og New Jersey. NYC Airporter bussene går ca. hvert 30:e minutt og stopper ved Grand Central Station, Port Authority Bus Terminal og Penn Station. De finnes også shuttle-service til La Guardia flyplass og Newark flyplass. Utenfor terminalene så finner du de berømte, gule taxiene.

  Nyttige linker

  New York JFK Flyplass hjemmeside